Quote Originally Posted by yusufislam View Post
gercekten bu Besiktas yonetimi daha cok beceriksizlerden kurulu!

Cisse'yi sitelerinde Djibrill Cisse olarak tanittilar(fotografli hemde) daha sonra
olayin farkina varildigi an degistirildi ama cok gecti artik siteye girenler fotolari cekmisti bile

gonzalo Higuain olayi da ayni!
kardesiyle karistirdilar

kusura bakmayin, ne yapmaya calistilar, milletimiz nasil olsa egitimsiz ve anlamazlar mi?
yoksa, taraftarimiz bilincsiz mi?
yoksa, cakma isimli futbolculari kadro isimlerini zengilestirmek amaciyla mi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
+++

anlamadigim, arastirmacilik bu mudur?
gerekli degeri vermek bumudur?

Serdar Krutulus Defansif bir orta sahadir!
ama hocasi(gecici) adami RIGHT BACKte oynatti diye hemen DR20 yapiliyor!!
bu cok buyuk bir hata!!
Her liglerimizdeki oyunculara boyle yapiyorsunuz aslinda guzel calisma oldu sandigimiz tamamen yanlislara dolu olmus oluyo

ben istersem oyunda Rustuyu forvete koyarim, e artik bundan sonra Rustu
FC-ST mi olsun? hemde 20!!

gercek hayatta hocasi nereye koyarsa koysun,
o gunku sartlar onu gerektiriyor ki oralarda kullaniyor!!

Serdar Kurtulus dr falan olamaz, istese cok basarili olsun ama orda daha yeni baslamis sezon icin gectiginde hemen positionu degisemez!

hele bi gecsin aradan 2-3 yil ancak yapin, daha ilk yilla beraber olmaz ki!
Serdar Kurtuluş için konuşalım. 702'deki Serdar oldukça başarılı bir araştırmanın ürünü. Dayanıklılık, denge gibi fiziksel unsurlar iyi düzeyde, ayrıca PA'sı yerinde olduğu için iyi gelişiyor. Bende 2010 yılında Man Utd kulübüne transfer oldu ve orda gayet iyi oynadı.

Mevkisini de bin kere açıkladım ama yine de hatırlatayım. Ben Bursa'da oturuyorum ve Kurtuluş Bursa'da sağ bek oynadı ve kendisini bu şekilde Beşiktaş'a aldırdı. Takımda DM eksikliği olduğundan o bölgeye çekildi ve orada oynatıldı. Bu bölgede milli takıma kadar yükseldi. O zaman ya DR 20 - DM 18, ya da ikisi de 20 olur.

Bilip bilmeden sallayarak ekibe yüklenmektense, önce adamın geçmişini internetten de olsa inceleyin de buraya yazın.

Sizi sözlü uyarıyorum, bir daha bu şekilde yüklenmeler olursa mesajlarınız editlenir ve uyarı verilir.