Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 158 sonuç

Konu: Türkçe FM 2006 Çok Yakında...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

beklemedeyiz siz zaman vermeyin ama yinede biz hep sitede bekliyoruz
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

2. Default

Alemde Kralsiniz....emege Saygi İstİyoruz.....dÖrt GÖzle Calismanizi Beklİyorum..fm 2005 TÜrkce Var Bende MÜkemmel Yapmissiniz....2006 TÜrkceyİ Beklİyoruz TÜm Fm Sevenler Olarak..........

walla sayın turksportal yetkılerı.anlasılan o ki bu turkceyı yapmakla cok kişiniin duasını alacaksınız.daha ewweldede oldugu gibi.millet sizi merakla beklıo.benim için sorun yok ingilizce ögretmenligi 2 sınıf okuyorum..ama bu üzerinizdeki milletın sizi bekleyiş baskısı sizi bi hayli yoracaga benzıyor.şimdiden kolay gelsin.bol fmli günler...

zaten turksportal dan başkasını kullanmam uzun zamandır bekliyordum ne zaman başlayacaklar diye sonunda oldu başkalarının yapmış olduğu yamalara suskun kalamazlardı zaten

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

çalışmalarımız halen devam ediyor biraz daha bekleyeceksiniz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

fm ciler için en iyisini yapacanızdan kuskumuz yok.cok cok kolay gelsın.unutmayın arkanızda koskoca fm ordusu warr...saygılar sewgılerr.kolay gele

Nesil
    2006
    Yer
    Beşiktaş / İstanbul

biliyorum işiniz çok zor ama ...

Ne zaman çıkacak demeyin diye yazdığımı hatırlıyorum lütfen üzmeyin beni...
    VoLkaN BaROs

Bende 4 gözle bekliyorum.Daha yeni yükledim oyunu, baktım ingilizce sarmıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Arkadaşlar, hala zaman soran bazı arkadaşlarımız var. lütfen bu konuda biraz anlayışlı olalım. biliyorsunuz bu yapılan, bir boş zaman işi. ama bazen özel hayatta öyle gelişmeler oluyor ki, kafanızı bu işe veremiyorsunuz. 1 gün sonra ne olacağını tahmin edebilme gibi bir lüks olmadığı için kimsede, önümüzdeki günlerin ne getireceğini hiç bilemeyiz. daha önce gta san andreas türkçeleştirmesinde bu hatayı maalesef yapmıştım. 3 saat gecikince yama, milletten neredeyse küfür yiyecek hale geldik.
    Sadede gelmek gerekirse hakkaten zaman sorma, çevireni mutlu edecek bir soru değildir. lütfen bu konuda biraz anlayış gösterin.

Ben bu siteye yeni üye oldum ama daha önceden de takip ediyordum. Çalışmalarını taktir ediyorum ve bu çalışmalarınızın devamını diliyorum. Türkçe çalışmasını da tüm FM'ciler dört gözle bekliyordur. Artık bu site benim favorim oldu.

ya ben bu türkçe çalışmalar için size az dua etmedim Allah razı olsun bir nevi hayat kurtarıyorsunuz en azından benimkini

sabırsızlıkla beklıyoruz

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar çalışmalarımız son sürat devam ediyor. İşte size bir kaç görüntü.

| | >
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

çok güzel abi bizim için çok çalışıyosunuz çok çok saolun

ii çalışmalar
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

çok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum iyi çalışmalar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bu resimlerden sonra dahada umutlandım

fm 2005 in türkçe oynamak çok güzeldi.(Maraton programında erman toroğlunun yorumları çok iyiydi). Fm 2006 çalşmalarınızın da çok iyi olucağını biliyorum. Benim gibi türkçe oynamak isteyen binlerce oyun severi çok memnun edecek. Emekleriniz için şimdiden çok teşekkürler.

vallaa ben ingilizce bilmeme ragmen oyundan zevk alamıyorum o şekilde.pek oyun oynamam zaten,oynadıklarımıda eger uygunsa tr ye çeviriyorum.ama bunu çeviremedik tabiki.bende sonunda sildim oyunu.ama madem tr çıkaracaksınız yüklerim tekrar.öyle yarısı tr yarısı ing sevmiyorum ben.siz çıkarana kadar bekliycem.kolay gelsin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Budur ya budur cıkmasını sabırsızLıkLa bekLioruz
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by fatihbaz
    vallaa ben ingilizce bilmeme ragmen oyundan zevk alamıyorum o şekilde.pek oyun oynamam zaten,oynadıklarımıda eger uygunsa tr ye çeviriyorum.ama bunu çeviremedik tabiki.bende sonunda sildim oyunu.ama madem tr çıkaracaksınız yüklerim tekrar.öyle yarısı tr yarısı ing sevmiyorum ben.siz çıkarana kadar bekliycem.kolay gelsin.
    Valla bende aynı durumdayım. İngilizce bilmeme rağmen zevk almıyorum. Türkeçemiz gibisi var mı bea? Bende sabırsızlıkla bekliyorum..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

türkçe yamanın çıkmasını bende sabırsızlıkla bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.

ve bir şey sormadan edemiyorum )

ben bir machintosh kullanıcısıyım ve fm2006yı mac'te oynuyorum. türkçe yamayı ben de kullanabilecekmiyim merak ediyorum.

tabii ki fazla mac kullanıcısı olmadığından 2005 gibi yapılmayacağını tahmin edebiliyorum ama genede sormak istedim...

teşekkürler

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bunun içinde çalışmamız olacak
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

yaşşasııııııııııııııııııııııııııııııııın

waaaavvv züpper fotolarzüpper yama olcak eminim şimdiden thanks

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Kolay gelsin, fark hemen belli oluyor...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

kolay gele.resimler çok güzel.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Bu seneki oyunuda TSİ sayesinde Türkçe oynayabilicez yaşasınnnn

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ozziee
    ben bir machintosh kullanıcısıyım ve fm2006yı mac'te oynuyorum. türkçe yamayı ben de kullanabilecekmiyim merak ediyorum.

tabii ki fazla mac kullanıcısı olmadığından 2005 gibi yapılmayacağını tahmin edebiliyorum ama genede sormak istedim...

teşekkürler
    Geçen sene FM 2005 de de böyle bir sorunun vardı sanırım ama sonra hallettim demiştin yanlış mı hatırlıyorum acaba

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

abi mükemmel olcak, zaten siz yaparsınızda güzel olmazmı, tekrar teşekkürler

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri