Gaziantepspor 0-1 Beşiktaş...
gol Batuhan, bitmiştir yine kazandık...![]()
Kesinlikle katiliyorum,ben topun taca atilmasini beklerken besiktasli futbolcu topu iceriye ortaladi ve gol oldu.Tamam kazandiniz,ama haketmediniz.Macin hakki kesinlikle beraberlikti.Cok sanslisiniz ama bu sans hep sizde olacak degil ya.Elbet futbolunuzun hakkini görürsünüz![]()
Elbet bu bal da gidicek Bjk'den 1 senedir aynı bal artık bitsin yani o zaman görücez![]()
Çoğunluk Galatasaray'lı..Böylece Bjk'nin ne kadar centilmen bir takım olduğunu gördük.Adamlar sakatlık var diye taca atsın.O tacı karşı takıma vermek yerine topu şişirip gol atmak onların centilmenliğini kanıtladı..
Bıktım bu Beşiktaş'ın balından artıkk
Hee, çocukken de bunları BJK yetiştirdi. Zaten Beşiktaş futbol öğretmiyor onlara, davranışları öğretiyor. Ya abuk sabuk konuşmayın. Gol olmadan önce hiçbirşey yok, birden saldırıyorsunuz. BJK kulübüne laf edemezsin, bunu unutma. Oyunculara etsen neyse..
Hee, Zurich maçında da bal vardı değil mi.![]()
Yahu çok ilginç...
Fenerbahçe'ye şanslı şanslı diyenler nerede şimdi? "Maçı Beşiktaş kazanmıştır" diyorlar bakıyorum da. Fenerbahçe'ye gelince şans, Beşiktaş'a gelince hakkıyla kazanmış değil mi 94.45'te?
Batugooooolllllll
Gerçekten çok şanslı bir kulüp Beşiktaş.Ama bu sürekli böyle gitmez.Eninde sonunda dur diyen olacaktır..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Macin tamamini izledim hic süphen olmasin.Yok sen Bjk`nin hakkiydi diyorsan herhalde nostalji maclarindan birini izlemissindir
Ilk atak 51.dakikada Volkan`in sutuydu düsün gerisini.Bjk`nin tek önemli pozisyonu duran toptan Nobre`nin tam da vuramadigi bir kafa topuydu.Ikinci yari zaten Ibrahim Akin`in sürükledigi 2 ciliz ataktan baska ataginiz yoktu.Gaziantep`in de öyle.Sen bu maca nasil Bjk`nin hakki dersin Allah askina ?
batugooooooooooool
yahu tamam uzatmayalım artık şanstır değildir şans olmadan futbol olmaz
@fenerbahce_1907
kardeş ben Beşiktaş'ın nasıl bir klup olduğunu gördük lafına yazdım o mesajı
@ABOOO
senin mesajı görmedim Cengiz abi ve yorumumu tabiki yapacağım... Abi saygısızlık olayını diğer arkadaştaki gibi bir klübe mâl etmek yanlış bu takımın çatısı altında bir sürü kişi var...
I'm back...
maci nasil ve ne tur bir pozisyonda izlediniz...
golden once ortada disari atilan bir top yoktu,tamamen ikili mucadele sonrasi rakip tarafindan disari cikan bir toptu yani normal bir pozisyondu antep oyun akisi icersinde istem disi olarak disari atti
aslinda disarida atmadi topu kaybetti diyelim ...
son olarak gonul verdigim renklere "saygisiz" gib bir ithamda bulunmaniz hele durus denen seyin yanindan gecemeyn bir renklere gonul veremnizden kelli bende diyorumki "saygisiz tsi yoneticisi"
yonetici olacaksin bir de
simdi sen bunu yazdin cematinde pesinden hurra geldi
ee biz buna "imam cemaat iliskisi" diyoruz
bu arada son dklardaki kufurlerede batugol en guzel cevabi verdi
guzel oldu bu gol
![]()
Evet gaziantep in 2 direkten dönen topu ve sayısız gol fırsatı vardı ama fener rakibini 90 dk boyunca ezdi geçti diğmi arkadaşlar ayrıca Beşiktaşlı taraftarlarda hakeme ana avrat küfür etti fenerbahçeli taraftarlar ise hakeme hoşgörülüydü ...
Arkadaslar macı izledim 90 dakika izlemeden konusanlar var aranızda.90 dk. topu biz oynadık son vuruslarda beceriksiz davrandık.Son dakkada İbrahim Akın'ın Havadan ara pasını Batuhan cok güzel bi şekilde gole cevirdi.Kesinlikle Sanslı degildik aksine sanssızdık.Nedense Gaziantep ve Ömer Çatkıç Beşiktaş'a gelince en iyi performanslarını ortaya koyuyor.
İzlemeyipte yorum yapmayın...
Batu'nun o topu ayagina oturtabilmesi vurus tekniginin gelismis oldugunun bir gostergesidir. Beceridir.
G. Antepspor defansinin Batu'yu o denli bos birakmasi beceriksizliktir.
I. Akin o topu oraya bakarak atti, araya. Oyle hasbelkadar bir doldur bosalt degildi, pozisyon icabi havadan atti.
O hesaba gore mac boyunca gelistirdigimiz 2 organize atagin gol olmadan sonuclanmasi da sanssizlik madem. Top ayagina oturmadi. Sanssizliga bak hay Allah.
Son dakika olunca sans oluyor nedense.
Beşiktaş'ı 6.hafta için bekliyoruz.O zaman bu kadar şanslı olmaycaktır !
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bide soruyorum geçen hafta gaziantep fener maçında nerdeydi 90 dk. boyunca defansta açık veren gaziantep Beşiktaş'A gelince neden defansa kapandı merak konusu
uzun bi aradan sonra 1. olduk
1 Beşiktaş3 3 0 0 4 1 9 3 2 Galatasaray2 2 0 0 5 0 6 5