1 ile 30 arası toplam 349 sonuç

Konu: TSL 3. Hafta | G.Antepspor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Macin tamamini izledim hic süphen olmasin.Yok sen Bjk`nin hakkiydi diyorsan herhalde nostalji maclarindan birini izlemissindir

Ilk atak 51.dakikada Volkan`in sutuydu düsün gerisini.Bjk`nin tek önemli pozisyonu duran toptan Nobre`nin tam da vuramadigi bir kafa topuydu.Ikinci yari zaten Ibrahim Akin`in sürükledigi 2 ciliz ataktan baska ataginiz yoktu.Gaziantep`in de öyle.Sen bu maca nasil Bjk`nin hakki dersin Allah askina ?

Arkadasım macı sen nerde izledin ? Veya sadece Gaziantep'in kontralarınımı izledin.

Quote Originally Posted by welet View Post

Arkadasım macı sen nerde izledin ? Veya sadece Gaziantep'in kontralarınımı izledin.

Yahu biraz objektif olun be.Besiktas formasini cikar da git macin özetini izle bari.Benim dediklerim dogrumu degilmi gör !

Macin tamamini izledim ve gördügüm Besiktas etkisizdi!

Yok iyi oynadik diyorsaniz,tamam böyle devam edersiniz insAllah !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu biraz objektif olun be.Besiktas formasini cikar da git macin özetini izle bari.Benim dediklerim dogrumu degilmi gör !

Macin tamamini izledim ve gördügüm Besiktas etkisizdi!

Yok iyi oynadik diyorsaniz,tamam böyle devam edersiniz insAllah !
    Objektif olun diyene bakarmısınız ! Sen Beşiktaş'ın etkisiz anlarını izlemişsin.Bari birazda istatistiklere baksaydın...

Quote Originally Posted by welet View Post
    Objektif olun diyene bakarmısınız ! Sen Beşiktaş'ın etkisiz anlarını izlemişsin.Bari birazda istatistiklere baksaydın...
    Ayaginda ne kadar top tutmus onun istatistigine mi bakacam birde? Ataklara bakarim,girilen gol pozisyonlarina bakarim.Besiktas bugün bu yönden zayifti..!

Tamam,size göre Besiktas güzel oynadi.Ben de diyorum bu Besiktas insAllah herzaman böyle oynar..!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ayaginda ne kadar top tutmus onun istatistigine mi bakacam birde? Ataklara bakarim,girilen gol pozisyonlarina bakarim.Besiktas bugün bu yönden zayifti..!

Tamam,size göre Besiktas güzel oynadi.Ben de diyorum bu Besiktas insAllah herzaman böyle oynar..!
    Hücum anlamında zayıftı.Çünkü Bobo yoktu.Gelecek haftalarda Bobo olacak.Üstüne bonus olarak da Higuain

Mesaj Yetkileri