yemin ediyorum bu antep eğer biraz korkak oynamasaydı bu maç antep'indi...
yemin ediyorum bu antep eğer biraz korkak oynamasaydı bu maç antep'indi...
Beşiktaş mükemmel bir istekle oynadı buna kimse birşey diyemez.Fakat eksik olan tek şey ileri ikilimiz.Bobo nun olmayışı ve de Bobo nun yanına bir santraforumuzun olmayışı ki higuain geldi oyunu bu yönde etkiledi.Beşiktaş son derece istekliydi.
FM Gazetesi
Ayrıca Cengiz abi sen yöneticisin.Gelip Beşiktaş'a,Beşiktaşlı duruşuna laf ediyorsun.Sen böyle yaparsan diğer üyeler ne yapar acaba.Hiç yakışmadı....
Kötü mü oynuyor m BJK?Ben buna gülerim.Fenerbahçe kendi evinde rahat olduğu için pozisyona girdi.Bir BJK-konya maçına bak istersen.Sonuçta Antep deplasmanı.Süper Lig'in köklü takımlarından...
"Sergen attı şampiyonluk geldi..."
Gs'li Gs'liyi destekler zaten.Keşke objektif olabilseniz biraz.
o pozisyon geçti zaten anlamadım, benim gördüğüm taça çıktığı döktüm meyva suyunu zaten orda.maç başladı, yalan malan top taça çıkmış yakışıyor mu hiç Bjk'a ordan oyunu başlatmak..
Bjk'nin Bjk duruşu dediği olay diğer kulüpleri de hiçe sayıyor, sanki diğer kulüpler duruşsuz.buna hitaben yazdım, o kadar laf ettiğiniz fair play bu muydu?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
kişisel tartışmalara girmeyiniz, Beşiktaş Gaziantepspor maç analizi yapmak daha mantıklı değilmi? Herkes olayın ballılığından bahsetmiş. Futbol bu 90. dk veya + uzatmalar vs.. herşeye hazırlıklı olmak lazım futbolda. Beşiktaş galibiyet almıştır. He dersiniz ki ben Beşiktaş'ın oynadığı futbolu beğenmedim sonucu bu olmamalıydı. O zaman G.Antepspor akıllı olsaydı son dakikalarda daha dikkatli olsaydı. Şans vs. denebilir ben henüz golü falan görmedim sonuca göre yazıyorum. Lütfen taraftar olarak birbirinizle kişisel tartışmalara girmeyiniz. Aksi taktirde bu sorunların devam etmesi sonrası maç sonuçlarını daha çok taktisel analizlerle paylaşan kişilerin yazabilecekleri özel bir alan açacağım ve sizde sadece okumak zorunda kalacaksınız. Bunu istemiyorsanız daha kaliteli yazılar ve karşı tarafa saygılı olan mesajlar atın.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
besiktas'ı tebrik ediyorum ve 6. hafta görüsürüz diyorum ve aradan cekiliyorum..
sansa sans yendik , 94se 94 atabildik onemlisi o.
Son dakikada bile oyundan düşmeden gol atmakta bir başarıdır.. Tebrikler Beşiktaş'a..
Bence artıkherkes sussun ve maç görüşlerine geçelim.Olay saçma bir hal almaya başladı!!!!!!!!!!!!!!!!!
FM Gazetesi
golü yeni gördüm..Batuhan çok güzel bitirmiş..
ben cezaları vermeye başladım sonra vay efendim öyle demek istememiştim kusura bakma abi af et falan gibi mesajlar istemiyorum
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Daha kançıncı hafta iyice uçtu forum, durun bakalım kimse iyi oynamıyor hepsi birbirinden beter..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Biz kapattıkça olayı iyice açıyorsunuz..
Arkadaşlar tahrik etmeyin birbirinizi.Canınız yanabilir.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Önemli olan X. hafta değil, lig sonu.. Daha 3. haftadayız yav, biraz sakin olun.. Son haftalara enerjiniz kalsın..![]()
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Umarız tartışma bitmiştir.Tekrar edelim..
Tebrikler Beşiktaş, aferin Batuhan.![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Sonuçta belki güzel bir oyun yoktu ama galibiyeti aldık bunun içinde mutluyuz diğer rakiiplerimizide başarılar diliyorum