1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Default Menajer Transferi Hk.

Arkadaslar Türkiye Liginde Fenerbahce İle 2010 DAyım 4 Sampiyonluga Dogru gidiyorum.Avrupa Kupaları haric Tum Kupaları Aldım.Menejerlik Ozelliklerimde Artıyor.Ama Bir Tane Baska Takımlardan Transfer Teklifi Gelmedi.Oyuna Baslamadan Once Toplmaa 5 lig actım.Mesela Lazionun Menejerini Kovdular.Gidip İş Basvurusu ypayım dedim İş basvurusda Yapamıyorum.Yaw bu Sorun Nerden Kaynaklanıyor ? Yardımlarınızı Bekliyorum.

ben normalde biri kovulunca yapabiliriyorum ama sen yapamıyorsun.ama teklif gelebilmesi için genelde kendini kanıtlaman lazım clde en fazla nereye kadar çıktın??YAni en büyük başarın

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Tek lig açınca, çok başarılı olunca ya da kulübün efsanleri arasına girersen az oluyor.

avrupada bir takımın başına geçmen için avrupa kupalarında mutlaka başarı kazanman gerekli.lazio olayında ise sanırım menajer kovulduğu gibi yenisi atanmış.bazen olabiliyor böyle şeyler özellikle italyada...

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Gerçekdede Almazlar , Sen İstersen 10 Yıl Sampiyon Yap Yinede Teklif Gelmez ve Sen Teklif Edsen Bile Kabul Etmezler . Senin En Az UEFA Kupasını Alman Lazım ve Fenerbahçe İle Çok Rahat UEFA Kupasını Alabilrsin...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

bende biri kovulunca başvuru yapabiliyorum ..

Benim Demek istediğim.İş Basvurus seceneği bile cıkmıyor.Sanırım Oyuna Baslarken Ligleri Sadece Goruntulenebilir demişim Oyanabilir Demedğim icin Ligler ARasında GEcis Yapamıyorum.Bunu Nasıul Duzeltebilirm benim sorunum bu ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

hiç bi şekilde düzeltemezsin anca oyuna yeniden başlaman lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eğer takımın çok başarılıysa senin onlara gelmiceni sanıp gelmiolar.mesela sen chelsea da olsan fenerbahçe seni isteyemez

Mesaj Yetkileri