-
25.Ağustos.2006, 08:57
Menajer Transferi Hk.
Arkadaslar Türkiye Liginde Fenerbahce İle 2010 DAyım 4 Sampiyonluga Dogru gidiyorum.Avrupa Kupaları haric Tum Kupaları Aldım.Menejerlik Ozelliklerimde Artıyor.Ama Bir Tane Baska Takımlardan Transfer Teklifi Gelmedi.Oyuna Baslamadan Once Toplmaa 5 lig actım.Mesela Lazionun Menejerini Kovdular.Gidip İş Basvurusu ypayım dedim İş basvurusda Yapamıyorum.Yaw bu Sorun Nerden Kaynaklanıyor ? Yardımlarınızı Bekliyorum.
-
25.Ağustos.2006, 15:47
ben normalde biri kovulunca yapabiliriyorum ama sen yapamıyorsun.ama teklif gelebilmesi için genelde kendini kanıtlaman lazım clde en fazla nereye kadar çıktın??YAni en büyük başarın
-
25.Ağustos.2006, 18:16
Tek lig açınca, çok başarılı olunca ya da kulübün efsanleri arasına girersen az oluyor.
-
25.Ağustos.2006, 18:38
avrupada bir takımın başına geçmen için avrupa kupalarında mutlaka başarı kazanman gerekli.lazio olayında ise sanırım menajer kovulduğu gibi yenisi atanmış.bazen olabiliyor böyle şeyler özellikle italyada...
-
25.Ağustos.2006, 19:42
Gerçekdede Almazlar , Sen İstersen 10 Yıl Sampiyon Yap Yinede Teklif Gelmez ve Sen Teklif Edsen Bile Kabul Etmezler . Senin En Az UEFA Kupasını Alman Lazım ve Fenerbahçe İle Çok Rahat UEFA Kupasını Alabilrsin...
-
25.Ağustos.2006, 20:49
bende biri kovulunca başvuru yapabiliyorum ..
-
25.Ağustos.2006, 21:31
Benim Demek istediğim.İş Basvurus seceneği bile cıkmıyor.Sanırım Oyuna Baslarken Ligleri Sadece Goruntulenebilir demişim Oyanabilir Demedğim icin Ligler ARasında GEcis Yapamıyorum.Bunu Nasıul Duzeltebilirm benim sorunum bu ?
-
25.Ağustos.2006, 23:37
hiç bi şekilde düzeltemezsin anca oyuna yeniden başlaman lazım
-
25.Ağustos.2006, 23:41
eğer takımın çok başarılıysa senin onlara gelmiceni sanıp gelmiolar.mesela sen chelsea da olsan fenerbahçe seni isteyemez
Mesaj Yetkileri