Cimbom'dan 3 bomba atağı!
İşte G.Saray yönetiminin sır gibi saklanan transfer planı.
G.SARAY’IN transfer politikasında sürpriz gelişme. 3 Eylül’de sona erecek olan transfer dönemi öncesinde hummalı bir çalışma içinde olan ve forvete takviye yapmak için uğraş veren Cimbom’un 1 oyuncu değil 3 futbolcu alacağı öğrenildi. İşte Aslan’ın transferde yaşadığı gelişmelerin özeti...
Necati Ateş’in gözden çıkarılmasının ardından uzun süredir forvete takviye yapılması planlanıyordu. Bu konuda Kone’den olumsuz yanıt alınmasının ardından en güçlü isim olarak Le Mans’ta forma giyen Brezilyalı golcü Grafite ön plana çıktı. Oyuncuyla yapılan görüşmeler sonunda prensipte “Evet” yanıtı alındı. Ancak kulübü Le Mans, Grafite’yi göndermeye pek yanaşmadı. Transfer görüşmelerini yürüten Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin İstanbul’a döndü ve Florya’da zirve gerçekleşti. Avrupa’dan dönen Sezgin, teknik direktör Kalli, yöneticiler Adnan Polat ve Haldun Üstünel’in de katıldığı toplantıda transfer raporunu sundu.
‘HER AN BİTEBİLİR’
YÖNETİCİ Haldun Üstünel’in yeniden Avrupa’ya çıkıp ilk etapta Grafite’nin işini bitirmesi bekleniyor. 31 Ağustos’a kadar transferi bitirip UEFA’ya verilecek listeye yeni isimleri de eklemek isteyen yönetim, kaleye de bir yabancı düşünüyor. Son Bursa maçında Orkun’un yaptığı basit hatalar sonrasında ileride sakata gelmek istemeyen G.Saray, kalesini de şimdiden sağlama almayı düşünüyor. Yöneticiler 3 futbolcu transferini herkesten gizli tutarken bir diğer oyuncunun da forvete düşünüldüğü belirtiliyor. Daha önce görüştüğü oyuncuların basında yer alması nedeniyle sıkıntı yaşayan yönetim bu nedenle, temasta olduğu futbolcuların adını sır gibi saklıyor. G.Saray’ın bu hafta içinde forvet konusunu çözümlemesi ve diğer 2 ismin de en kısa sürede bitirilmesi planlanıyor. İnce eleyip sık dokuyan yönetim G.Saraylılar’ı sevindirecek gelişmelere bir an önce imza atmak için uğraş veriyor.
Kaynak:Hürhaberden aldim
Okumak bile güzel
Kaleci transferi bugünkü mactaki performansada baglı ama haber ne kadar dogru..
Grafiteyi bu gece rüyamda gördüm Galatasaray forması ile oynuyordu..Şaka degil gercek söylüyorum![]()