Öyle demeyin belki bu sefer doğrudur... Hep yalan haber yapacak değiller ya![]()
Fotospor Fred'i getirmiş ha![]()
anelka_90 bu gazetelere hemen inanıyorsun yada inanmak istiyorsun ama onlara hiç kulak asma
Ben sizin yorumlarınızı merak ettim sadeceAnlaşılan kimsenin basına güveni kalmamış ben dahil
![]()
[quote=Emurafu;849509]Fatih tibinde birine gerek yok yokki.....Daha cok pivot biri lazım sırtı kaleye dönük oynayabilecek adam lazım...tekke gelirse gereksiz olur..[/quotebı
bılader tartısma olsun dıe demıyorum ama sunu unutmakı Fatıh Tekke nmın en buyuk ve dıer oyunculardan onu ayıran ozellıgı fızık kurallarını altust eden kafaları ve cok ıyı top saklamasıdır bu ozellıklerıyle tam fenerbahcemın aradıgı santrofordur![]()
Demin Fox'ta alt yazı geçti;
'' Ortega, Anelka ve Roberto Carlos'tan sonra bir marka daha geliyor..'' diye.
Pek inanmadım ama meraklandım, kim acaba..
(/s)
foxun hayatı yalan abi yalandır
Fox genelde kolpa haber yapan bir site ama İnsAllah bu sefer doğru yapmıslardır.
Fox TV Mehmet Topuz Fenerbahçe'de demişti. Fox'a güvenilmez.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Canlı yayında birbirlerinin yüzüne bakarak nasıl yalan söylüyorlar ilk defa bu gece göreceğim
Acaba kimi söyleyecekler...
(/s)
Bence Fenerbahce Baptista ile anlaştı diyecekler![]()
Kimi diyecekleri daha doğrusu kimi uyduracaklarını çok merak ettim gerçekten.![]()
So what?
Saike
Yahu bu Fox insanlarla dalga geçiyor.Transfer haberi falan sandık bizdeBu kadar da beklettikten sonra.Şaka gibi yahu.Bir daha bu programı izlersem 2 olsun!...
Ne olduki?
So what?
Saike
Resmen dalga geciyorlar milletle.
Fox'danne beklenirki!!![]()
ben de beklemiştim o kadar çok fena olmuştum adamların yaptığı ayıp
yenı markada gelıyor merak etmeyın ve o markanın adı Fatıh Tekke
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzonspor ve Milli Takım'da ortaya koyduğu performansın ardından Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Fatih Tekke yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.
Zenit'in futbol mantalitesinin kendisine uymadığını dile getiren Fatih Tekke, Ligtv'de yayınlanan röportajında kulüp ve şehirle hiç bir sorunu olmadığını, sorununun saha içinde, takımın oyun anlayışında olduğunu belirterek, Zenit'ten ayrılmak istediği ifade etti. Hedeflerine Zenit'teki futbol anlayışıyla ulaşmasının mümkün olmadığını da belirterek, ''Zenit'ten ayrılmak istiyorum. Bazı rahatsızlıklarım oldu ama bunlar hep saha içerisindeydi. Hedeflerime bu oyun anlayışıyla ulaşamayacağım düşüncesi nedeniyle 2 ay önce hem yöneticilerime hem de hocama takımdan ayrılmak istediğimi söyledim" ifadesini kullanan Fatih Tekke bu kararı verdikten sonra gönül bağı olan Trabzonspor'a bu düşüncesini ilettiğini söyledi.
"TRABZON'A HABER GÖNDERDİM"
Başkan Nuri Albayrak ve teknik direktör Ziya Doğan ile konuştuğunu belirten Fatih Tekke "Başkanla hocamla görüştüm son 10 güne kadar konuşuyorduk. Ben onları bütün problemlerimden haberdar ettim" dedi.
Trabzon'a çok kırılamadığını da ifade eden Fatih Tekke, ''Takımıma dönmek isterim ama bu biraz zor. Çünkü maliyetim çok yüksek" ifadesini kullandı.
"EN CİDDİ TEKLİF FENERBAHÇE'DEN"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da Zenit'e kendisi için teklifte bulunduğunu belirten golcü futbolcu, "Fenerbahçe daha ciddi teklif götürdü. Tok satıcı olduklarından beni satmayı düşünmediler. Şu anki durum ise verilen teklifleri Zenit değerlendiriyor. Şu anki süreçte kulüp vermeyecek. Beni bırakmak istemiyorlar. Real Madrid bile olsa vermeyiz demişler. Şu an için en yüksek teklifi Fenerbahçe vermiş. Verdikleri parayı geri istiyorlar. Bunu da kim verirse ben o kulübe transfer olacağım." dedi.
"Profesyonel futbolcuyum. İşimi en iyi şekilde yapmak zorundayım. Nerede olursam olayım iş için herşeyi saha içinde yaparım. İkincisi de Trabzonspor'a kırgın değilim. Ben Fatih olarak kendime yakışanı yaptım. Bundan sonra da böyle olacak. Eğer başka kulübe gidersem saha içinde de ölene kadar mücadele ederim. Herkes beni tanır" diyen Fatih Tekke bir anlamda Trabzonlu taraftarlara mesaj gönderdi.
CHA
hadı sultanım gelde su trıbunler golcu gorsun gelde costur bızı![]()
YILDIZ GELİYOR!
Sivas, başarılı oyuncuyu isteyen F.Bahçe'ye yeşil ışık yaktı. Transfer bu hafta bitebilir.
Forvet hattında sıkıntı yaşayan ve bu sorunu çözmek için Fatih Tekke'yi transfer edecek olan F.Bahçe bu bölgede işini iyice sağlama almak için Mehmet Yıldız'a da kanca attı. F.Bahçe, önceki gece Sivasspor maçından sonra başarılı futbolcu için resmi teklifte bulundu. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz iyi ilişkiler içinde olduğu
F.Bahçe'ye "olabilir" mesajı verince pazarlıklar başladı. Odyakmaz'ın Mehmet Yıldız için kapıyı 2 milyon euro'dan açtığı öğrenildi.
MEHMET HAZIR KITA[/COLOR]
F.Bahçe ise bu rakamı yüksek bulduğunu bildirdi ve indirim istedi. Sivasspor tarafı indirime yanaşmazken, tarafların bu hafta içinde yeniden pazarlık masasına oturacakları öğrenildi. İki tarafın 1 milyon 750 bin euro'da anlaşabileceği belirtiliyor. Mehmet Yıldız'ın ise transferle ilgili olarak "F.Bahçe, kulübümle anlaşırsa bana söz düşmez. F.Bahçe'de tabii ki seve seve oynarım" yorumunda bulundu.
Mehmet cok güçlü cok da iyi oyuncu ama bitiricilik konusunda biraz zayıf.Tekke ,lk tercih ama olmassa Mehmet alınmalı bence.
hem genc hem de kaliteli alinirsa faydali olur...ama fatih alinmali oncelikle
reyting için yapmadıkları kalmadı...
neyse mehmet yıldız yararlı olabilr ama bence onun yerine tekke alınmalı...kezmanı ilerde tehdit edebilecek tek forvet şuanda semih...tekke gelirse kezman öyle yada böyle performanısnı düzeltecektir...fatihin ismi bile buna yeter![]()