Rize kazanacak
Rize kazanacak
Goooll Dakika 13 Umut Bulut.1-0 öne geçtik..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Goooooll. Dakika 37. Ceyhun ERİŞ 2-0 Bu maç 5'e gider savunmanın arkasına atılan her top pozisyon..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ceyhun 2-0...
Rize'yi ilk hafta oynanan GS maçında hiç beğenmemiştim. Ve böyle giderlerse küme düşerler diye düşünüyordum. Sanırım 3. hafta da galibiyet alamayacaklar. Zor günler Rize'yi bekliyor bence...
"YÜCE ATATÜRK"
Rizede defans sorunu var yasin satılmamalıydı
İlk Yarı Sonucu
Trabzonspor: 2-0 :Ç.Rizespor
Goller:Umut,Ceyhun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İkinci Yarı
Dakika 51
Goool:Gökdeniz
3-0 oldu..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Rize küme düşmek için en büyük aday....
3-1 oldu Brezilyalı oyuncuları attı ismini bilmiyorum ama iyi oynuyor bu oyuncu bu arada David Gonzales2-3 net pozisyonu çıkarttı.Birinde Ceyhun üstünden aşırttı son anda dokundu... Rize bu sene averaj takımı olur...
I'm back...
Rize bu sene küme düşer bence...
4-1 oldu Ceyhun attı golü attı oyundan alındı Trabzon iyi oynuyor...
I'm back...
5-1 Umut...
tarihi farka doğru......
Rize 55-70.dakikalar arasında bastırdı ve 1 golde buldu ama sonra durdular Trabzon gibi tecrübeli bir takımda affetmedi Umut 5-1 yaptı...
I'm back...
Karadeniz fırtınası sert esti: 5-1
Turkcell Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndaki maçta Çaykur Rizespor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. Selçuk Dereli'nin yönettiği karşılaşmaya hızlı başlayan bordo-mavililer 13. dakikada Umut Bulut'un golüyle 1-0 öne geçti. 36. dakikada Ceyhun'un sert şutuyla farkı ikiye çıkaran Trabzonspor ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da hızını kesmeyen bordo-mavililer 51. dakikada Gökdeniz ve 83. dakikada Ceyhun'un ayağından bulduğu golle farka koştu. Rizespor'un tek golü 67. dakikada Brezilyalı oyuncusu Riberio'dan geldi
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
tebrikler TrabzonSpor...
çok güzel bir galibiyet oldu kayıpsız gidiyoruz şu siva smaçında şu olaylar olmasaydu şimdi rahat rahat 9 puanın keyfini çıkarıyorduk.maçı tvden seyrettim ceyhun,gökdeniz ve umut bu üçlü çok güzel oynadı ve rahat galibiyet aldık şunuda söylemeliyim rize böyle top oynamaya devam ederse kümeye kesin gider ne oldu bu karadeniz takımlarına
Rizespor artık bu sene düsecek galiba..Gelenden farkEvinde bile yenıldı..
Rize ve Kasimpasa sanirim bu ligin en zayif halkalari....Guzel bir galibiyet almis Trabzon tebrikler....
Rize'de işler cok kötü gidiyo.Küme düşecekler galiba.
Ç.Rize bu ligde şu ana kadar izlediğim en kötü takımlardan biri.Kalecisine yazık...Maçın da halı saha maçından farkı yokmuş.Trabzon biraz ciddi olsa bu maçta 10 gol olurdu![]()
Kazanacağını biliyordum.Tahmin oyunundada bu sefer Ts'ye vermiştim zaten.
Tebrikler..![]()
So what?
Saike
belli olmaz diye kupona yazmadım trabzon maçını kahroldum
hayırlısı olsun iyi bir galibiyet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
biraz önce show tv de özeti izledim
kolombiyalı gonzales çürük cıktı![]()
Tebrikler Trabzon bu sefer yanıltmadın beni
Rize'nin durumu hayle alamet değil.Küme düşebilirler bu sezon.Tebrikler Trabzon,geçmiş olsun Rize...
çok güzel bir galibiyet aldık..umarım Rize düzelir..
Riza Dusucek Artık Bu Sezon (İnşaLLahhhhh)
Gecen Sene Ercıyese 90+6 da GoL Atıp Bzm Dusmemıze Neden Olmustu
Madem Bu Senede Dusmemeye Oynıcaksın Hıc Durmana Gerek Yok Artık Kaç Sezondur Zor BeLa Liqde KaLıo Ztn Hıc Bı IlerLemede Yok
Trabzonda İii Oynadı Baya
Ceyhun Superdi Ztn Her Zmn Beğendiğim Bı Oyuncu 3 BuyukLerde Cok Raat Oynar
güzel br galibiyet aldık oftaş,kasımpaşa ve rize bu sezon gidici
Trabzon'un her türlü ihtiyacı vardı böyle bir galibiyete.
Gökdeniz,Umut ve Ceyhun damga vurdular maça.