Giresunspor - Karşıyakaspor
Maça Giresun çok hızlıbaşladı ve ilk 10 dakika içinde 2 tane pozisyona girdi.SONUÇ YOK.
Daha sonra 10-30. dakika arasında 20 dakikalık süreçte Karşıyakaspor takımı oyunu kontrolüne aldı, ancak pek pozisyona giremedi.İlk yarıda pek birşey olmadı aslında.
2.Yarıda Giresun iyi başladı ancak , defansımızın bir anlık hatası sonucu topu kaptırınca, Karşıyakalı oyuncuyu defansımız yere indirdi ve penaltı !
Topun başına İnanç geçti, ancak kaleci Ünal köşeden topu çıkardı ve 0-0.
Bu dakikadan sonra Giresun oyunu kontrol altına aldı, soldan Mithat ile sağdan ise Levent ve Emrah Kaya ile posizyonlar yakaladı.Ancak olmadı.Özellikle son 10 dakika havanın çok kapalı olmasından dolayı biraz karardı.Ancak oynamaya engel değildi.Son 10 dakikalarda da 3-4 tane topu çizgiden çıkardı Onur Kıvrak.
Güzel maç oldu, Giresun biraz daha ev sahipliği olmanın avantajıyla saldırdı ama ortada bir maçtı.
Olaylara gelince ben stadda idim.Ve olay denen bişey olmadı.Zaten toplam 10-15 tane Karşıyaka taraftarı gelmişti, maç içinde hiçbi gerginlik olmadı, bi ara bikaç Ksk' taraftarı Giresun tribününe el hareketi falan yaptı ama hiçde abartılı bişi olmadı, zaten taraftar sayısından fazla Polis vardı Konuk Takım Tribününde, yani hiçde olay çıkmadı arkadaşlar sakin olun
Serkan bu arada EGE TV'ye Cavit Özdemir bağlandı galibaKendisi benim babam olur da
![]()

Alıntılı Yanıtla