Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 295 sonuç

Konu: TSL 3.Hafta | Galatasaray - Ankaragücü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arda ve Lincoln bir arada.İlginç.
    So what?
    Saike

Ankaragücü ilk 2maçta 2galibiyet aldı Teknik ditrektör Briegel aslında puan alabilir Ankaragücü bakalım çekişmeli bir maç olucak...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arda bgn çok mücadele edecektir..demekki göbeğe ayhan geçti...bence güzel bir ilk 11 olmuş..

ardaya güveniyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu ilk onbir kesin degil.....Sürpriz oyuncu olacak bence..

Arda oynarsa Ankaragücü sürekli sag dan gelir onların sag kanadin kim oynuyor????
    Çünkü defansif olarak bizim sol taraf Cok aksıcak...Bursa macı gibi yine cok pozisyon verebiliriz..

Arda eger defansa biraz yardımcı olursa formayı kapar..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aslında ardanın defansif yönden de iyi işler yapabilecegini düşünüyorum...vestel manisada sag bek oynadıgını da düşünmek lazım..ayrıca top saklama ve kapma özellikleride var..

maç içindeki temposunu da arttırırsa tam istenilen düzeye gelecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arda maç içinde sürekli bir oyuncu değilki defansa yardım etsin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Arda maç içinde sürekli bir oyuncu değilki defansa yardım etsin.

zaten benim dedigimde aynı yola çıkıyor..şuan için arda beklenenden uzak...

ama yetenekleri dogrultusunda konuşursak o isterse 3lü orta sahada bile oynayabilir...vestel manisada sag bek oynamıştı ve gayet başarılıydı ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zor bi maç olucak Gs için sonucu kestirmek mümkün degil...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Arda'nın defansif yönüde iyi geçen sene maçlarda defansa gelir defansları kıskandıracak biçimde top çalardı. LigTV'nin yazdığına göre takımı oluşturacak olursak

----------Aykut--------
    Uğur-Song-Servet-Volkan
    ----------Ayhan--------
    ----Sabri-Lincoln-Arda---
    --------Ümit-Hakan------

şeklinde çıkarız maça.

Quote Originally Posted by aix2 View Post

----------Aykut--------
    Uğur-Song-Servet-Volkan
    ----------Ayhan--------
    ----Sabri-Lincoln-Arda---
    --------Ümit-Hakan------
    Boyle cikarsa Lincoln-Arda yi sonunda gorucez...Oyuna guzellik katacak bir takim olur bu....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu kadro ofansif bakımdan iyi ama sol tarafımız cok aksıcak..

Ankaragücünü sag tarafı kimlerden olusuyor ...???

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar Almanya'dan gelen Serkan Çalık vardı. Forvet onu neden denemiyor Kalli? Hatırlıyorum da burada yerli Saviola, yeni tavşan, Türkiye Ligi'nde onu tutan olamaz, çok gol atar yorumları yapılıyordu.

Sanırım Kalli onu daha resmi maçlarda oynatmadı, bir sakatlığı mı var? Ümit yerine o oynasa daha faydalı olur muydu bu maçta?
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Arkadaşlar Almanya'dan gelen Serkan Çalık vardı. Forvet onu neden denemiyor Kalli? Hatırlıyorum da burada yerli Saviola, yeni tavşan, Türkiye Ligi'nde onu tutan olamaz, çok gol atar yorumları yapılıyordu.

Sanırım Kalli onu daha resmi maçlarda oynatmadı, bir sakatlığı mı var? Ümit yerine o oynasa daha faydalı olur muydu bu maçta?
    Gecen haftaki Bursaspor macinin son dakikalarinda oyuna girdi.Bir sakatligi yok kendisinin.Kalli`nin onu niye oynatmadigini ise bilmiyoruz ne yazikki.Kendisi sag kanatta da oynayabiliyor.Su anda formsuz Sabri`den daha verimli olur sag kanatta.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sakatlıgı yok gecen macta yopuna bir girdi hızını yine konusturdu.Bence skor olarak oyun iyi gittigi icin sokmuyor yenik duruma düsersek onu hemen oyuna sokar...

Aslında her macta sonra 15 dakika onu sahaya sürse cok iyi olur..Yorulan rakibi hem yıpratır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir de Barış'ı soracağım, sanırım onun için de Milli Takım'ın değişilmez sağ beki olacak demişti. Uğur'u sağ beke koyduğunda onu orta sahaya koysa, Sabri'den daha iyi olacağını düşünüyorum. Olumlu şeyler yapmaya çalışıyor, Sabri ise sadece enerjisiyle öne çıkmaya çalışıyor.

Arda'nın kanatta oynaması daha iyi olacak bence. Lüncoln'ün yedeği olarak düşünülmemeli. Zaten o şekilde oynadığında da pek yararlı olamıyor. Kenarda oynadığında daha rahat adam eksiltebiliyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Serkan'ı bu önemli dönemde direk oynatmaz sanırım takıma yeni geldi Avrupa ve Türkiye'de hedefleri olan bi takımda oynuyor sanırım onu baskı altına sokmak istemiyor. ilerleyen haftalarda daha fazla süre tanıyacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Serkan doğru söylemiş, Sabri geçen maç psikolojimi bozdu.. Barış oynamalı.. Ayrıca Karan'ın yerine, Serkan Çalık oynayabilir.. Aynı adamları izlemekten çok sıkıldım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray: Orkun, Uğur, Servet, Song, Volkan, Sabri, Arda (Barış), Lincoln, Ayhan, Ümit, Hakan Ş.

Ankaragücü: Serkan, İlkem, Emre, Da Silva, El Yasa, Krita, Murat D., Yasin, Cem Can, A. Dursun, Bebbe

Linderoth için kolay kolay sakatlanmaz dedik adam gitti antremanda sakatlandı.....

Nazar degdi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ahmet Dursun'un oynaması güzel olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Krita'nın freekick vuruşlarına dikkat!!!!
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kalede aykut oynayacak(mış)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence Orkun oynasın o oynadıgı surece 2 macta 0 gol yedık Slaven macındada penaltıdan bence Orkun oynasın
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yunusgs artık aykutada bir sans verilmesi lazım evet orkun iiy kaleci ama gecen haftaki hatasını gördük eger şimdi onunla aynı esitte olan kaleci aykutu oynatmassan morali bozulur..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zaten bursa macı performansı yuzunden aykut bu maç da kalede olucak bir de aykutu görelim

Orkun Bursa macinda kurtaran ya Futbol Tanrisiydi ya da verilmis sadakasi........Galatasaray gibi bir takimin kalesini korumak icin cooook zaman ihtiyaci var kanimca....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ç.Rize ve Slaven maçlarında izledim Orkun'u biraz fazla yüklemiş kendine Gs kalesini yani söylemek istedigimi anlatamadım İki maçta da çok kendinden emin,lider gibi bir hali vardı. Ama açıkçası ne kadar katılırsınız bilmem ama düşen takımın kalesini koruyan genç bir kalecinin bu sene çok iddialı takımın kalesinde banko oynaması biraz saçma gibi...
    Aslına bakılırsa benim Aykut da dahil bu sene kalemizde güven göremiyorum.(Mondi'nin sakatlık zamanlarında Aykut çok bocalamıştı hatırlarsınız...).Fakat işte bu nankör mevkinin mensupları oynayarak kendilerini geliştiriyorlar. Sezon başında kadroyu kafamda şekillendirdigimde bu sene (ki böyle olmamasını dilerim.) kale hattında forvet hattından daha fazla sıkıntı yaşayacagız gibi...

Aykut sürekli yedek bekliyor bence şans verilmesi lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aykut bugün kalede....No panik

Bende kahveye gidiyorum mac bitince yorumlarımı yazarım

Lincoln golü var

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Linderoth çok sağlamdı
    sakatlanması çok kötü olmuş inşallah yoklugu fazla koymaz iyi hata,eksik kapıyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

kalede orkun var...
    I'm back...

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri