2. Pendik faciası desem espri anlamında kızmassınz dimi![]()
2. Pendik faciası desem espri anlamında kızmassınz dimi![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
bu daha kotü ama yaOriginally Posted by Neron_FB
yok abi biz de baya bi kötü olmuştuk. bi de şimdi bak halimize..Merak etme BJK düzelecek![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
insallah duzelir lig gitti bari turkiye kupasi diyom ama olmucak herhaldiOriginally Posted by Neron_FB
ya tpoarlanır da ama istikrar yakalayamaz artık bence.
Bugün galiba maç emin diilim ama G.Antep-Ankaragücü maçında sonuna kadar G.Antepliym![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
beyler
Sarıyer:1 Konyaspor:2
Maç sonucu
-
evet doğru biz o zaman pendikten yediklerimizle uyandıkşimdi bize bak bir de bizimle dalga geçen cimboma. onlara da böyle bişey lazım.
ama bize oldu ya bursa'dan 4-5 sene önce 5 yemiştik ama benim hatırladığım 2.lig faciası yok..
-
sanırım biz pendiğe yenildiğimizde siz de erzuruma yenildiniz o zaman da onlarOriginally Posted by Maymuncuk
2. ligdeydi
olabilir hatırlamıyorumfener maçının da sadece skorunu hatırlıyorum maçı hatırlamıyorum
![]()
-
Fener'in pendik'e yenildiginde bütün tv kanalları normal yayın akışını kesti ve flaş flaş flaş ....... fenerbahçe 2 lig ekiplerinden pendikspor'a 2-1 yenildi dedi... yalana gerek yok çokta sevinmiştim
Galatasaray:1 D.Bakır:0
-
hadi ya son dakikalarda attımı gene en son 82 de bıraktım izlemeyi 0-0 dıNeyse inşalah eşleşiriz çeyrek finalde
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
83 de heinz attı tam bıraktıında gol atmışız![]()
-
hakkaten ya..ne bahtsızım bi golü bile göremedimBu durumda siz son maçı kazanırsanız lider bitiriyosunuz galiba..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
bu son maç değilmiydi![]()
-
bilmem ki öylemiydi??
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
A Grubunda galatasaray liderliğini garantiledi malatya da 2. liği garanti
B Grubunda a.gücü erciyesi yenerse o da gruptan çıkacak tabi fener tarsusu çok farklı yenmez ise antepin liderliği garanti
C Grubunda trbzonun işi çok zor 2 maçınıda kazansa bile kayseri karagümrüğü yenerse averaja bakılacak averaj olarak ta kayseri daha avantajlı kayserinin çıkacağını düşünüyorum tabi denizli bugün trabzondan fark yiyip averjı kötü olursa hem kayseri hem trabzonda çıkabilir yani karmakarışık bir grup
D Grubunda son maçlarda BJK sarıyeri yenerek gruptan çıkar 2 olarakta samsun inegölü yener ve gruptan çıkar zira kaybeder veya berabere kalırlarsa konya gruptan çıkar
Çeyrek finalde büyük ihtimalle Galatasaray - Fenerbahçe maçları izleyeceğiz.Geçen sene bu 2 takım 3 maç yapmıştı bu sene 4 olacak galiba.
Bir arkadaşımız Fenerbahçe'nin bulunduğu grupta Fenerbahçe'nin işinin zor olduğunu belirtmişHalbuki bütün gruplar içinde Fenerbahçe'nin bulunduğu grup dört büyükler içinde en kolay olan grup olduğuna inanıyorum
Bütün takımlarımıza FORTİS TÜRKİYE KUPASI maçlarında üstün başarılar dilerim
Haydi Fenerbahçe!!!
Abi bence yanlış düşünüyosun çünkü bizim grup 4 güçlü süper lig ekibinin olduğu bi grup...Bence de işi zorDU..Ama anteple ankaragücü berabere kaldığı için kolaylaştı...Şimdi Ankaragücü erciyesi yense bile, İddia sı kalmayan tarsusu 3-4 farkla yenersek biz çıkarız![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
ankara gücünden atacağınız 2 gol fazlası feneri çıkartır bence de öyle olacak
gs de ıkı tane bjk de ıkı tane ts de ıkı tane ıkıncı lıg takımı var,,fb nın grubunda ıse sadece 1..ercıyes-agucu-gantep-tarsus-fb bu mu kolay grup!!!ama fener kendı kendıne grubu zorlastırdı!!!
ewt katılıyorum antebi yenseydi şu an 7 puanla garantiydi ama iş işten geçti artık
Bu günkü Tarsus İdman Yurdu maçında takımımıza ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM.Haydi Futbolcularımız!Bizleri ve Yöneticileri Utandırmayın!!!![]()
Her Zaman Destek;TAM DESTEK!!!>>>FB)))):wink:
Bence kupayı geçen sene olduğu gibi Galatasarayımız alacak.
Fenerbahçe:4 Tarsus İdman Yurdu:0
Fenerbahçe'nin Çeyrek Final'deki rakibi Galatasaray...İlk maç, 8 Mart 2006 Çarşamba günü Şükrü Saraçoğlu'nda, Rövanş maçı, 22 Mart 2006 Çarşamba gününde Ali Sami Yen'de....
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Arkadaşlar Merhaba!Dün akşam Fenerbahçe'miz kendi stadında Tarsus İdmanyurdu takımını 4-0'lık skorla geçerek Türkiye Kupası'nda yoluna devam ettiGerçekten zevkli bir maç olduğunu belirtmeliyim
Her zaman olam bir durum olan oyuncularımızın boşvermişlik hali bu maçta yok gibiydi
İyi bir oyun ortaya koyamadıklarını bu arada vurgulamalıyım
Yine de Helal Olsun Çocuklar!Haydi Fenerbahçe!Şampiyonluğa Emin Adımlarla!
![]()
Eh eh fener'İN Grubtan çımasına büyük yardımı dokunan kayserierciyes oldu çünkü erciyesspor ankaragücünü 2-1 yenerek fenerin önünü açtı.Halbuki erciyesin çok küçükde olsa grubtan çıkma şansı vardı buda imkansızdı fener tarsus önünde puan kaybetdekçe falan filan neyse fenere başarılar