Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 312 sonuç

Konu: Türkiye Kupası

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

2. Pendik faciası desem espri anlamında kızmassınz dimi
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

Quote Originally Posted by Neron_FB
    2. Pendik faciası desem espri anlamında kızmassınz dimi
    bu daha kotü ama ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

yok abi biz de baya bi kötü olmuştuk. bi de şimdi bak halimize..Merak etme BJK düzelecek
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

Quote Originally Posted by Neron_FB
    yok abi biz de baya bi kötü olmuştuk. bi de şimdi bak halimize..Merak etme BJK düzelecek
    insallah duzelir lig gitti bari turkiye kupasi diyom ama olmucak herhaldi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ya tpoarlanır da ama istikrar yakalayamaz artık bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bugün galiba maç emin diilim ama G.Antep-Ankaragücü maçında sonuna kadar G.Antepliym
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

beyler

Sarıyer:1 Konyaspor:2

Maç sonucu
    -

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

evet doğru biz o zaman pendikten yediklerimizle uyandık şimdi bize bak bir de bizimle dalga geçen cimboma. onlara da böyle bişey lazım.

ama bize oldu ya bursa'dan 4-5 sene önce 5 yemiştik ama benim hatırladığım 2.lig faciası yok..
    -

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    ama bize oldu ya bursa'dan 4-5 sene önce 5 yemiştik ama benim hatırladığım 2.lig faciası yok..
    sanırım biz pendiğe yenildiğimizde siz de erzuruma yenildiniz o zaman da onlar
    2. ligdeydi

olabilir hatırlamıyorumfener maçının da sadece skorunu hatırlıyorum maçı hatırlamıyorum
    -

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Fener'in pendik'e yenildiginde bütün tv kanalları normal yayın akışını kesti ve flaş flaş flaş ....... fenerbahçe 2 lig ekiplerinden pendikspor'a 2-1 yenildi dedi... yalana gerek yok çokta sevinmiştim

Galatasaray:1 D.Bakır:0
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

hadi ya son dakikalarda attımı gene en son 82 de bıraktım izlemeyi 0-0 dı Neyse inşalah eşleşiriz çeyrek finalde
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

83 de heinz attı tam bıraktıında gol atmışız
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

hakkaten ya..ne bahtsızım bi golü bile göremedim Bu durumda siz son maçı kazanırsanız lider bitiriyosunuz galiba..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

bu son maç değilmiydi
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

bilmem ki öylemiydi??
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

A Grubunda galatasaray liderliğini garantiledi malatya da 2. liği garanti

B Grubunda a.gücü erciyesi yenerse o da gruptan çıkacak tabi fener tarsusu çok farklı yenmez ise antepin liderliği garanti

C Grubunda trbzonun işi çok zor 2 maçınıda kazansa bile kayseri karagümrüğü yenerse averaja bakılacak averaj olarak ta kayseri daha avantajlı kayserinin çıkacağını düşünüyorum tabi denizli bugün trabzondan fark yiyip averjı kötü olursa hem kayseri hem trabzonda çıkabilir yani karmakarışık bir grup

D Grubunda son maçlarda BJK sarıyeri yenerek gruptan çıkar 2 olarakta samsun inegölü yener ve gruptan çıkar zira kaybeder veya berabere kalırlarsa konya gruptan çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çeyrek finalde büyük ihtimalle Galatasaray - Fenerbahçe maçları izleyeceğiz.Geçen sene bu 2 takım 3 maç yapmıştı bu sene 4 olacak galiba.

Bir arkadaşımız Fenerbahçe'nin bulunduğu grupta Fenerbahçe'nin işinin zor olduğunu belirtmiş Halbuki bütün gruplar içinde Fenerbahçe'nin bulunduğu grup dört büyükler içinde en kolay olan grup olduğuna inanıyorum Bütün takımlarımıza FORTİS TÜRKİYE KUPASI maçlarında üstün başarılar dilerim Haydi Fenerbahçe!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Abi bence yanlış düşünüyosun çünkü bizim grup 4 güçlü süper lig ekibinin olduğu bi grup...Bence de işi zorDU..Ama anteple ankaragücü berabere kaldığı için kolaylaştı...Şimdi Ankaragücü erciyesi yense bile, İddia sı kalmayan tarsusu 3-4 farkla yenersek biz çıkarız
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

ankara gücünden atacağınız 2 gol fazlası feneri çıkartır bence de öyle olacak

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

gs de ıkı tane bjk de ıkı tane ts de ıkı tane ıkıncı lıg takımı var,,fb nın grubunda ıse sadece 1..ercıyes-agucu-gantep-tarsus-fb bu mu kolay grup!!!ama fener kendı kendıne grubu zorlastırdı!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ewt katılıyorum antebi yenseydi şu an 7 puanla garantiydi ama iş işten geçti artık

Bu günkü Tarsus İdman Yurdu maçında takımımıza ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM.Haydi Futbolcularımız!Bizleri ve Yöneticileri Utandırmayın!!! Her Zaman Destek;TAM DESTEK!!!>>>FB)))):wink:

Bence kupayı geçen sene olduğu gibi Galatasarayımız alacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fenerbahçe:4 Tarsus İdman Yurdu:0

Fenerbahçe'nin Çeyrek Final'deki rakibi Galatasaray...İlk maç, 8 Mart 2006 Çarşamba günü Şükrü Saraçoğlu'nda, Rövanş maçı, 22 Mart 2006 Çarşamba gününde Ali Sami Yen'de....
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Arkadaşlar Merhaba!Dün akşam Fenerbahçe'miz kendi stadında Tarsus İdmanyurdu takımını 4-0'lık skorla geçerek Türkiye Kupası'nda yoluna devam ettiGerçekten zevkli bir maç olduğunu belirtmeliyim Her zaman olam bir durum olan oyuncularımızın boşvermişlik hali bu maçta yok gibiydi İyi bir oyun ortaya koyamadıklarını bu arada vurgulamalıyım Yine de Helal Olsun Çocuklar!Haydi Fenerbahçe!Şampiyonluğa Emin Adımlarla!

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Eh eh fener'İN Grubtan çımasına büyük yardımı dokunan kayserierciyes oldu çünkü erciyesspor ankaragücünü 2-1 yenerek fenerin önünü açtı.Halbuki erciyesin çok küçükde olsa grubtan çıkma şansı vardı buda imkansızdı fener tarsus önünde puan kaybetdekçe falan filan neyse fenere başarılar

Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri