Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 349 arası toplam 349 sonuç

Konu: TSL 3. Hafta | G.Antepspor - Beşiktaş

Antepin kac pozisyonu var Allahskina...Baskili bi oyun sergiledik ve bekledigimiz gol son dk da geldi...olay budur...Gs de fb de son dk golleri atmadimi...nie bukadar..laf sayiyosunuz ki..Besiktaslilik durusu bu mu faso fiso...gidin..
    Fb-sivas macini izlein..Fb kadar balli takim olamaz 2-3 kere direkten donuyo top nerdeyse kalenin agzina girip cikio..olmaz boyle pozisyonlar..neyse kazandik maci mutluyuz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Herhalde milli takım olacak yani demek istedigim yası cok genc bu yasda ümit milli da rahatlıkla oynayabilir milli takım ise olgunlasınca

Üimt milliye cagrılabilir ama galiba u18 cagrıldı..

Batuhan yasını hiç göstermiyor fizik gücü süper zaten fizik gücü olmasa oynayamazdı çünkü 16 yasında forvette işi zor olurduilerde hakan şükür gibi olabilir.. Bu arada Bir gerets vardı Aydın yılmaz sahneye cıkmısdı unutmaGeretsde gıttı...Ugur ucar vardı 16 yasında Terim oynattı..Sanırım istanbulspor macı idi..Birde emre belözoglu var o yasda ortsaha yükü onda idi.....
    Avrupadada bu yasta oynayanların fiziki böyle Batuhan belki aralarında fiziki en iyi olan oyuncu.16 yasında fizigi iyi olmayan oyuncu hicbir yerde oynayamaz zaten.Oynasa Muhammed'i alır oynatırız...

Ayrıca oynatmakda problem degil herkes oynatır.Böyle riskli bi anda Gaziantep tamamen yarı sahasına kapanmışken Delgado gibi adamı cıkarıp Batuhan'ı herkes alamaz.Bunuda bil...Diger hocalarada helal olsun ben her hocanın harcı degil demek istedim..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sanırım başabaş bir maç oldu diyenlere en güzel cevap gol videosunun içinde var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by welet View Post
    Avrupadada bu yasta oynayanların fiziki böyle Batuhan belki aralarında fiziki en iyi olan oyuncu.16 yasında fizigi iyi olmayan oyuncu hicbir yerde oynayamaz zaten.Oynasa Muhammed'i alır oynatırız...

Ayrıca oynatmakda problem degil herkes oynatır.Böyle riskli bi anda Gaziantep tamamen yarı sahasına kapanmışken Delgado gibi adamı cıkarıp Batuhan'ı herkes alamaz.Bunuda bil...Diger hocalarada helal olsun ben her hocanın harcı degil demek istedim..
    Bir zamanlar Hagi 75.dakikada Galatasaray malupken oyundan Hakan Şükür'ü çıkarıp Cafercan'ı almıştı... Cafercan 17'isine yeni basmıştı...Yani böyle şeyler olur kardeş Batuhan iyi oyuncu hocası güvenmiştir ve oynatmıştır... Bu kadar basit
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Welet lütfen biraz düsün öyle yaz

Aydın yılmaz sahnede: Konyaspor deplasmanında zorlu mac 0-0 devam ediyor..sampiyonluk her an kacabilir cok kritik bir mac soguk bir kış günü oyuna aydın giriyor 90 da goool aydın
    yaş 17 yeni girmişdi...

Batuhan gelecegin hakan sükürüdür..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya siz hala benim ne demek istedigimi algılayamadınız galiba yazdıklarımı iyi okuyun sonra konusun.Ne diyorum ben herkesin harcı degil...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu arada genclere sans veren ertugrul hoca ve diger hocaları tebrik ediyorum..

Umarım terim gibi genc oyuncu profesörü bir hoca insallah bunları milli takıma kazandırır..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Sanırım başabaş bir maç oldu diyenlere en güzel cevap gol videosunun içinde var.
    +1

Ona da kılıf bulurlar abi.Çok mu zor.Misal "Son dakikada oyuncular yenemedik bari beraberlik elden gitmesin diye geri çekildiler."
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hala mı bu son dakika muhabbetleri yav, onlarda oyunun içindeki dakikalar.. Zurih maçında da Beşiktaş gol yedi son dakikada.. Takılmayın bunlara..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Beşiktaş ilk yarı defansifti biraz Baki sol bekti.Serdar Kurtuluş'ta pek çıkmıyordu.2.devre Tello sol beke çekildi önüne İ.Akın geldi işte o zaman baskı kurmaya başladılar.Son dakikalarda iyice şişirdiler ve sonunda bir açık buldular gol geldi.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Bjk Çat Pat Goturuo BakaLım Bundan Sonra ToparLanacakmı Yoksa Dusecekmı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

LincoLn pas atmaya çaLışırken top önünde kaLır geLişine şut saLLar harika ötesi goL oLur ama 16 yaşında Batuhan ustaLık kokan bir goL atınca şansa baL`a oLur.Zihniyet ayrıLığının da böyLesi..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    LincoLn pas atmaya çaLışırken top önünde kaLır geLişine şut saLLar harika ötesi goL oLur ama 16 yaşında Batuhan ustaLık kokan bir goL atınca şansa baL`a oLur.Zihniyet ayrıLığının da böyLesi..

Batuhan'ın GoLune Bı Sey Demedık Demeyızde Ztn GuzeL GoLdü

Ama Sen LincoLn'un GoLu Şansa Uzaktan Vurdu GoL Oldu NormaL Bi GoL Diosan Sanada Bı Sey Demıoruz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    Batuhan'ın GoLune Bı Sey Demedık Demeyızde Ztn GuzeL GoLdü

Ama Sen LincoLn'un GoLu Şansa Uzaktan Vurdu GoL Oldu NormaL Bi GoL Diosan Sanada Bı Sey Demıoruz

Ben LincoLn ün goLüne bişey demiyorum ki harika bir goL attı.Bazı arkadaşLar Batuhanın goL için o tarz söyLemLerde buLunmuşLardı da onLara gönderme yaptım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Batuhan golü kokladı ve usta bir vuruşla topu ağlara yolladı.

Sanırım ligimizin en genç golcüsü. Aklıma bir isim geldi, Wayne Rooney, o da 16 yaşında iken attığı golle dikkatleri üzerine çekmişti. Yetenekleri arasında fark vardır elbet, ama Batuhan ülkemizin en kaliteli santraforlarından biri olacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şans golünün en büyük örneği Hakan Şükür'ün kafasına çarparak yön değiştiren ve gol olan goldür.Fenerbahçe maçında olmuştu bu hatırlarsanız.Ancak bu tür goller şans golü diye adlandırılabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herkes nasıL görmek isterse.KimiLerine göre bu hafta İLyasın attığı goLde şanstır meseLa.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Batuhan golü kokladı ve usta bir vuruşla topu ağlara yolladı.

Sanırım ligimizin en genç golcüsü. Aklıma bir isim geldi, Wayne Rooney, o da 16 yaşında iken attığı golle dikkatleri üzerine çekmişti. Yetenekleri arasında fark vardır elbet, ama Batuhan ülkemizin en kaliteli santraforlarından biri olacak.

Yine Everton'da Vaughn diye bir oyuncu vardı 16 yaşında ilk maçında gol atmıştı bundan 1-2 sene önce

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bu oyuncuları 1-2 sene sonra satarsa borç falan kalmaz ama bunlar bize lazım satmayalım.

Batuhan-Serdar Özkan-Bobo

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri