1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    kesinlikle katiliyorum bazi arkadaslar gs nin hedeflerinin farkinda degil...

arkadasım..ben Gs aşıgı olmasam bu renklere gönül vermesem , Mersin ultrAslan okul temsilcisi olmazdım...

baliliyi alırsın ligde kullanırsın..avrupa içinde daha üst düzey bir oyuncu alırsın...

uefayı aldıgımz sene kadromuzda bulunan marcio sence çok üst düzey bir oyuncumuydu ???? ama ligde baya iş görüyordu...

ne demek istedigimi anlamadan yorum yapmayın lütfen

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    arkadasım..ben Gs aşıgı olmasam bu renklere gönül vermesem , Mersin ultrAslan okul temsilcisi olmazdım...

baliliyi alırsın ligde kullanırsın..avrupa içinde daha üst düzey bir oyuncu alırsın...

uefayı aldıgımz sene kadromuzda bulunan marcio sence çok üst düzey bir oyuncumuydu ???? ama ligde baya iş görüyordu...

ne demek istedigimi anlamadan yorum yapmayın lütfen
    baliliyi alirsin ligde kullanirsin..avrupa icinde daha ust duzey bir oyuncu alirsin ...bunu onceden soyliceksin bide diyosun ki ne dedigmi anlamadan yorum yapmayin acikca anlatirsan ona gore yorum yapariz hatayi kendinde ara...neyse hayirlisi olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    baliliyi alirsin ligde kullanirsin..avrupa icinde daha ust duzey bir oyuncu alirsin ...bunu onceden soyliceksin bide diyosun ki ne dedigmi anlamadan yorum yapmayin acikca anlatirsan ona gore yorum yapariz hatayi kendinde ara...neyse hayirlisi olsun

tamam renkdaşım hata bende olsun

kiessling i çok duyuyordum ama tam tanımıyordum..demin bir araştırayım

dedim uzun boylu bir forvetmiş...bence bize gereken hızlı,dribbling yapabilen,sprinter bir oyuncu...yani serkan çalık tarzında ama daha bitirici bir oyuncu gerekli bence...

Mesaj Yetkileri