Ben genelde küçük takımlarala başarı yapmak istemişimdir bu yüzden yine orta sıra veya düşük bir takım alıcam tabi FENERBAHÇEM istisna,*******
Ben genelde küçük takımlarala başarı yapmak istemişimdir bu yüzden yine orta sıra veya düşük bir takım alıcam tabi FENERBAHÇEM istisna,*******
ilk oyunumu Galatasarayla oynarim her zamanki gibi.ayrica 7 yabanci olmasi da iyi olacak Turkiye ligi icin.daha sonrada bundesligadan hamburg veya wolfsburgla oyuna devam ederim...
Ben ilk olarak Manchester City'i alicam... Orda oyunla kaynasicam sonra turkiyede bir takimla kariyer yapicam... Manchester City'i secmemin nedeni: Rolando Bianchi![]()
fenerbahçe-valencia-kayserispor![]()
arkadaşlar benim takımlarım sabit
italya da inter
ispanyada valencia
ingilterede chelsea
almanyada b.dortmund
fransada marsilya
türkiyede galatasaray
hollandada az alkmar![]()
Beşiktaş
Man.City
Atletico Madrid
Çankırı Bld.Spor
Beşiktaş Sonra Altay
fener-manu-sivas![]()
munih ya da tarsus
Liverpool,Bayern Munih
tabiki Besiktas
Ben önce lig b'den bi takım alırım onunla turkcell Süper lig'e çıkar sonra ya 3 büyüklere giderim.Olmazsa avrupaya doğru yol alırım.
Besiktas sonra atletico madrid olabilir
ben ç.rizeyi alcam sonra bütün takımları denicem atletico madridi oynaması zevkli olur kanımca
herzamanki gibi galatasaray...
önce galatasarayı alırım her zamanki gibi...ardından liverpool u alırım...devamında da kayserisporla kariyere başlarım bi 10 yıllık...
fenerbahce real ve munih
Galatasaray
Feneri alırım ilk
önce fenerbahce sonra l'pool
Önce Giresun,Sonra Beşiktaş,Daha sonra da Tüm 2.lig ve 1.lig takımlarını alacağım sırasıyla![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
galatasaray,liverpool,ve en son olarak gençlerbirliği oftaşı alıp bi sene oynayıp sonraki sene ismini göztepe yapıcam
![]()
galatasaray
Galatasaray
At.Madrid ve Feyenord ilgimi çeken diğer takımlar..Beşiktaş-Man.Cİty-Barcelona-Bayern şimdilik yönetmek için ilgimi çeken kulüpler.
So what?
Saike
Manchester City,Liverpool,Bayern,Roma,Getafe....Simdilik![]()
karabükspor ve bjk
Önce Galatasaray sonra Juventus..
Bende bir fenerbahceli olarak fm oyunlarında cogu zaman türkiye liginden takım almayı tercih edip avrupadada basarıyı elde etmek için ugrastım.Yine öyle olur sanırım.Avrupadaki takımım her zaman Liverpool ama bu sene liverpool u almam cok guclu oldular daha gucsuz takımlarla oynamayı seviyorum.Örneğin almanyada hamburg,ingilterede tottenham , fransada monaco , türkiyede FORZAFENERBAHCEama bursada yasadıgım ıcın bursasporuda sampıon yaptıgım gunler oldu
![]()