Quote Originally Posted by emirduman
Bence bu düşünce korkaklıktan başka birşey değil, madem gözden çıkarıyorsun demek ki herhangi bir yararı olacağına inanmıyorsun, e madem sen gözden çıkardın sence iyi oyuncu değil, e o zaman yolla işte isteyen takıma ne de olsa iyi oyuncu değil....

Yönetimlerin kendilerine olan güvensizliği ve aksi takdirde başlarına gelebilecek taraftar baskısı bu tür kararlar almalarına yol açıyor...
sen okan koç un ne mal olduğunu ve beşiktaştan neden gönderildiğinden habersiz sin galibaa, bırak okan koç un gs da başarılı olmasını onun a.gücünde bile başarılı olmasını istemem keşke futbol hayatını bitirselerdi
bjk okan ı kazanmak için çok savaştı ama bu insan kazandığı şöhretle alemm yaptı alemm,antreman a gelmedi, sahada dripling atçağına saçını düzeltip durdu keşkee gs kalsaydı da sizde onun nekadar aciz bi adam olduğunu anlasaydınız
ve o yönetimin kendisine olan güvensizliği deil 2. bir ayhan olayını yaşamamk içindir, okan koç bjk ye ilk geldiğinde yok çocukken bjk liydm yok kapalıdan maç izlerdm demişti sonraa noldu gs ye gitti ben ztn ilk gs ye gelecektm şimdi nasip olduu dioo. bakk sen hele şu genç yıldıza

bana göre yönetim burda okan ın gs ye gitmesini engelleyerk doğru yapmıştı ama a.gücüne vermemeliydi, geçen sene gibi paf a yollmalıydı
haa bide bu a.gücüne kiralık gitme olayı bana yabancı gelmio,bu insan daha önce de konya ve a.gücüne kiralık olarak verilmiş ve hocalarıyla kavga ederek takımdan kovulmuştu, bi insanın önce top oynayabilmesi için futbolcu deil aklı başında bi insan olması gerekir