Quote Originally Posted by oSa
Söylediklerimin pek kaale alınmadığını düşündüğüm için bir deneme yaptım; yukarıdaki listeyi oyundan alıp buraya aktarmak yaklaşık 4 dakika sürdü. Kimsenin yaptığını kötüleme gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın; sadece her oyuncu ile tek tek ilgilenip denenip yazılmadıktan sonra bu şekilde bir liste vermenin bir esprisi olmadığını düşünüyorum.
Ben bu listeyi hazırlarken (13 kasım 2005) kolay yoldan yapmak yerine zor yolu seçtim ve tek tek yazarak oluşturdum...O günden bugüne sürekli güncelledim ve en sonunda forumda yayınladım...Kolay yoldan yapmayı elbette herkes seçer ama o zaman da bu kadar teşekkür boşa gider...Sen ki çalışmalar yaptığını söyleyen bir kişisin... Yazık ki sana teşekkür etmeyi bile öğrenememişsin...Kişileri kıskanarak hiçbirşeyi çözemezsin...Öncelikle bunu öğrenmelisin...Şunu bil ki senin gibi niceleri yolumu kesmeye çalıştı gerek türk forumlarında gerekse yabancı forumlarda ancak hiçbiri muvaffak olamadı sen de olamayacaksın...Üyeler önünde daha fazla tartışmayacağım eğer bir sorunun varsa msn'de BOŞ VAKİTLERİMDE her türlü sorunu cevaplarım...