1 ile 30 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Yakın bir arkadaşımdan öğrendim o da Fenerium'un nakliye görevlisinden duymuş...

Eğer doğruysa Adriano formalarının bir kısmı Fenerium'un Suadiye kolunda,benim gibi tüm Fenerbahçe'li kardeşlerime hayırlı olsun...

Sallamasyon çıkmaz inşallah,buraya yazdığıma pişman olmamış olurum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Serdar sezonu kapamadı!Adalesinde ufak bir yırtık varmış sadece Anderlecht maçında yok Volkan'a iş düşecek zamanı gelmişti onunda.Kezman'a katılmıyorum yanına Colin Kazım'ı koydun mu bak nasıl takır takır oynuyor,olmadı Adriano gündemde
    Kendinizi kandırmayın.Adriano gündemde falan değil.Siz de biliyorsunuz ki Adriano gelmez!...Gazeteler Kaka geliyor dese ona da inancaksın artık.Buraya yazdıklarına şimdiden pişman ol benceAdriano'nun Fenerbahçe'ye gelme ihtimal %1 bile değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kendinizi kandırmayın.Adriano gündemde falan değil.Siz de biliyorsunuz ki Adriano gelmez!...Gazeteler Kaka geliyor dese ona da inancaksın artık.Buraya yazdıklarına şimdiden pişman ol benceAdriano'nun Fenerbahçe'ye gelme ihtimal %1 bile değil...
    Güzel kardeşim isteyen inanır isteyen inanmaz... Anladık inanmıyorsun Adriano haberlerine,ben inanıyorum.Fikirlerimi değiştiremezsin!Bana laf sokmayı da bırak! Dünyada olmayacak iş yok çünkü...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Güzel kardeşim isteyen inanır isteyen inanmaz... Anladık inanmıyorsun Adriano haberlerine,ben inanıyorum.Fikirlerimi değiştiremezsin!Bana laf sokmayı da bırak! Dünyada olmayacak iş yok çünkü...
    Laf soktuğum yok!Gördüğüm kadarıyla inanan bir tek sen varsın.O yüzden sana özel söyledim..Fikrilerini değiştirmek gibi bir amacım yok.Gelmediği zaman burda sen rezil olursun ben değil...Ha gelirse ben rezil olmaya razıyım!Dünyada olmayacak işler vardır.Bu da onlardan biri
    M.Yıldız için Beşiktaş da devrede.Bence 2 takımın da ihtiyacı yok.Sivasta kalcak bence....Fatih Tekke transferinin gerçekleşme oranı da azaldı biraz sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bobo haberi komedi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri