Quote Originally Posted by peluk View Post
Zaten araştırmada oyuncuya verilen CA değerine bakarsın, hangi özelliği iyi dersin, hangi özelliği kötü dersin, onlara göre bir değer verirsin.

De Nigris için;

acceleration, pace, dribbling kötü;

heading ve off the ball iyidir.

Bunlara dayanarak ve CA'sını bilerek özellik dağıtırsın. Ben de diyorum ki özellik dağıtınca heading 15-16 olabilir. Kimseyle karşılaştırmazsın şundan iyi mi kötü mü diye. Çünkü herkesin iyi ve kötü olduğu özellikler ve belli bir CA'sı var. Anlaşıldı mı?

Edit: Buna zaten Antep araştırmacımız karar verecek ama kendisine de yardımcı olabiliriz.
De Nigris tartışmasını izleyip öyle bir yorum yazmak istedim. ve peluk arkadaşımız bence olaya son noktayı koydu. yani hali hazırdaki değerler bence gayet adil...

yine de karşı çıkacak arkadaş olursa, şunları da gözönünde tutmasını dilerim... de Nigris, belki de Antepspor'daki en kaliteli oyuncu. fakat geçen sezon ısrarla fazla yer verilmemesi, ısrarla Diawara'nın yedeği gibi oynatılması fazla görünmemesini sağladı. boy 1.86... bi yerde yazmıştım "her topa kafayala çıkıyor, bi de ayağını kullansa tam süper olacak" diye... çünkü adamda top kontrolü de çok iyi ve hakikaten kafayla pas dağıtması bile çok isabetli... biraz daha ileri gidip şunu diyebilirim; de Nigris, Antepspor standartlarının üzerinde bir oyuncu.

sadece de Nigris ve Antepspor için söylemiyorum, birçok oyuncumuz, avrupada forma giyen ve "çok iyi" bilinen oyunculardan daha kaliteli... fakat takım standartlarında bu dereceyi alıyorlar...

de Nigris'in 2003/04'de Villarreal'de forma giydiğini ve 15 maçta 8 gol attığını kaç kişi biliyor?..