1 ile 30 arası toplam 450 sonuç

Konu: Football Manager Forma İstek Bölümü

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

rica ederim

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Çanakkale Dardanelspor forması elinde olan varsa paylaşabilirmi?(creased olarak)Yoksa yapmaya gönüllü arkadaşlardan rica edicem.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Çanakkale Dardanelspor forması elinde olan varsa paylaşabilirmi?(creased olarak)Yoksa yapmaya gönüllü arkadaşlardan rica edicem.

Buyur "Feyyaz1989" bir Çanakkale'li olarak ben yardımcı olayım...

DOWNLOAD İÇİN LİNK:
    http://rapidshare.de/files/13560819/dardanelspor.rar.html

EDİT: Çağrı göndermiş benden önce görmedim

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

''Çağrı Zorkol'' ve ''demirhanbey1984'' nikli abilerime çok teşekkür ederim.(Bu arada bana düşmez ama çok hızlı çalışıyorsunuz tebrik ederim.)

Default Napolİ Soccer Formasi İstİyoruuum!!!

Ya Rİca Etsem Napolİ Soccer Takiminin Formasini Da Yapabİlİrmİyİz Ya En Çok İstedİĞİm Şey Bu LÜtfeeeeeeennnn

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by mhusmen
    Ya Rİca Etsem Napolİ Soccer Takiminin Formasini Da Yapabİlİrmİyİz Ya En Çok İstedİĞİm Şey Bu LÜtfeeeeeeennnn
    Niye üzülüyorsun ya o kadar Buyur bakalım Napoli Soccer formalarını:

Paketin içinden çıkan "ita" klasörünü "data/graphics/pictures/kits/clubs" içine atıyoruz

DOWNLOAD İÇİN TIKLA

yav demirhan sen ermişmisin nesin herkesin imdadına yetişiosun bugünden itibaren seni süperkahraman FM-MAN ilam ediorum çoook saol

Exclamation Forma

YA FM-MAN(DEMİRHAN) BEN SANA BİŞEY SORCAM HANİ BU 3GT FORMALAR VARYA BUNLARIN ŞORTUYLA FORMASI AYNI RENK OLMAK ZORUNDA MI YA?HANİ MESELA BANA NAPOLİ FORMASI YAPMIŞTIN ÜSTÜ MAVİ ALTI BEYAZ OLAMAZMI MERAK ETTİM HANİ OLUYOSADA BENCE ÖLE DAHA GÜSEL OLMASMI ÇOK ŞEY İSTİYOSUN DESENE EHEHEHE

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

YA FM-MAN(DEMİRHAN) BEN SANA BİŞEY SORCAM HANİ BU 3GT FORMALAR VARYA BUNLARIN ŞORTUYLA FORMASI AYNI RENK OLMAK ZORUNDA MI YA?HANİ MESELA BANA NAPOLİ FORMASI YAPMIŞTIN ÜSTÜ MAVİ ALTI BEYAZ OLAMAZMI MERAK ETTİM HANİ OLUYOSADA BENCE ÖLE DAHA GÜSEL OLMASMI ÇOK ŞEY İSTİYOSUN DESENE EHEHEHE

senin demek istediğin bunun gibi bir şeymiydi?

Nesil
    2006
    Yer

Mümkün tabi..Takımların forması nasılsa öyle yapıyoruz ama madem sen altını beyaz istedin al bakalım

Arkadaşlar bana yalovaspor yapabilirmisiniz .
    Yalovayla yeni oyuna başladımda.
    mümkünse 3GT olabilirmi?

Smile tşk ler

paylaşım için herkese tekrar tşk ederim

Nesil
    2006
    Yer
    cimbomistan

Default milli formalar

ya sizden ricam şu milli takımlarında formalarını yapsanız çok iyi olur. sadece türk değil diğer milli formalarda. şimdiden çok tşk. saygılar

Mesaj Yetkileri