Sayfa 61 / 134 İlkİlk ... 1151596061626371111 ... SonSon
1,801 ile 1,830 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

G.Saray Nonda’yı bitiriyor

Galatasaray, Roma’nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda transferini bitirmeye çalışıyor. İtalya’da bulunan yönetici Haldun Üstünel’le, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in 30 yaşındaki futbolcuyla anlaştığı, kulübüyle de bonservis pazarlığı yaptığı öğrenildi.

LİG TV’nin haberine göre görüşmelerin bugün de süreceği, bir pürüz çıkmaması halinde Nonda’nın iki gün içinde İstanbul’a getirileceği belirtildi. nonda, 2000-2001’de Şampiyonlar Ligi’nde oynanan G.Saray-Monaco maçında 1 penaltı yaptırmış, 1 de gol atmıştı. Ancak Galatasaray maçı 3-2 kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne ilk kez galibiyetle başlamıştı.

Sarı-Kırmızılı yönetimin santrfor transferini bitirdikten sonra bir de savunma oyuncusu alacağı, bunun için de araştırmanın sürdürüldüğü ifade edildi.

Galatasaray, Uefa kupasında oynayacağı Slaven Koprivnica, maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Feldkamp’ın futbolcularını uyararak "İlk maçı kazandık diye turu garantilediğimizi sanmayın. Bu maça da galibiyet için çıkmalı, rakibi küçümsemeden sonuca gitmeliyiz" dediği öğrenildi.

Kaynak: Lig tv

transatlantik@@@

Kardes arka sayfalardaki haberi okusana alla alla daha nasıl oyuncualıncak

Bonservise 2 verdigimizi kim söyledi 1 civarı veriyormusuz..
    Biraz mantıklı düsün uA bile bu transfere karsı degıl
    Ekonomik acıdanda süper trnasfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

2 milyondan 3 sene 6 etmezmi yahu

kardeş harbiden sudan ucuz sen yorma kafanı...
    I'm back...

3. Default

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    G.Saray Nonda’yı bitiriyor

Galatasaray, Roma’nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda transferini bitirmeye çalışıyor. İtalya’da bulunan yönetici Haldun Üstünel’le, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in 30 yaşındaki futbolcuyla anlaştığı, kulübüyle de bonservis pazarlığı yaptığı öğrenildi.

LİG TV’nin haberine göre görüşmelerin bugün de süreceği, bir pürüz çıkmaması halinde Nonda’nın iki gün içinde İstanbul’a getirileceği belirtildi. nonda, 2000-2001’de Şampiyonlar Ligi’nde oynanan G.Saray-Monaco maçında 1 penaltı yaptırmış, 1 de gol atmıştı. Ancak Galatasaray maçı 3-2 kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne ilk kez galibiyetle başlamıştı.

Sarı-Kırmızılı yönetimin santrfor transferini bitirdikten sonra bir de savunma oyuncusu alacağı, bunun için de araştırmanın sürdürüldüğü ifade edildi.

Galatasaray, Uefa kupasında oynayacağı Slaven Koprivnica, maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Feldkamp’ın futbolcularını uyararak "İlk maçı kazandık diye turu garantilediğimizi sanmayın. Bu maça da galibiyet için çıkmalı, rakibi küçümsemeden sonuca gitmeliyiz" dediği öğrenildi.

Kaynak: Lig tv

transatlantik@@@

Kardes arka sayfalardaki haberi okusana alla alla daha nasıl oyuncualıncak
    Biraz mantıklı düsün uA bile bu transfere karsı degıl
    Ekonomik acıdanda süper trnasfer olur
    emrah renktas ben forumda bu transferin en buyuk destekcilerindenim ama sudan ucuz cok hafif bi tabir oldu onu diyorumbu arada adam bizim icin buyuk para tepmis helal olsun...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    2 milyondan 3 sene 6 etmezmi yahu

kardeş harbiden sudan ucuz sen yorma kafanı...
    yasin daha kucuk bilmiyosun heralde bonservis denen bisey var bu arada ole kafani yorma falan diyosun dikkat et.....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kardes yokyaw ekonomik acıdan süoer
    Üstelik bu trnasferi kulüb kendi yapıyor destek almadan esas trnasferi sponsor yapacakmıs

Büyük bir takım için gayet normal bir fiyatDaha ucuzu zor

5. Default

Kardes yokyaw ekonomik acıdan süoer
    Üstelik bu trnasferi kulüb kendi yapıyor destek almadan esas trnasferi sponsor yapacakmıs

Büyük bir takım için gayet normal bir fiyatDaha ucuzu zor
    iste bende esas transferi bekliyorum hadi hayirlisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oyuncu ile anlaştıysak, bu iş bitmiştir.. Konuşulan rakamları rahatlıkla verebiliriz.. Bu akşam açıklanır bu transfer, bir forvet daha gelirse Lincoln gibi isim yapmış tadından yenmez.. (: Kontenjanı doldurmak lazım..

7. Default

evet nonda yi destekleyecek ve lincoln le de iyi anlasabilecek kalitede bi oyuncu daha aldik mi super bir yil olur bizim icin...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Rüyamda gördüm. Ak sakalli dede bana Nilmarin veya italyan bir defans oyuncunun gelecegeni söyledi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    evet nonda yi destekleyecek ve lincoln le de iyi anlasabilecek kalitede bi oyuncu daha aldik mi super bir yil olur bizim icin...
    merak etme bonservisin ne olduğunu bilecek kadar büyüğüm... Ayrıca düzgün yazarsan anlarız ne demek istediğini...
    I'm back...

10. Default

merak etme bonservisin ne olduğunu bilecek kadar büyüğüm... Ayrıca düzgün yazarsan anlarız ne demek istediğini...
    sevgiler sana...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

yaşın benden büyük galiba saygısızlık etmek istemiyorum renkdaşım sana kırdıysam kusura bakma ama hemfikir olduğumuz bir nokta var Nonda galiba yararlı olacak...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Türkiyeye gelen bütün afrikalı forvetler basarılı olmusdur

13. Default

yaşın benden büyük galiba saygısızlık etmek istemiyorum renkdaşım sana kırdıysam kusura bakma ama hemfikir olduğumuz bir nokta var Nonda galiba yararlı olacak...
    ne demek sende benim kusuruma mustafa

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Nonda Afonso Alvese göre adını duyurmuş ve bize yararlı olabilecek bir forvet..Alınırsa çok yaralı olur.Yanınada niye defans alıyoruzki Bouzid ne yapıyor..NİLMAR gelsin,Dertler Bitsin..

15. Default

bu arada baptista icin liverpool devredeymis,sporx.com un haberine gore...

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

bu arada baptista icin liverpool devredeymis,sporx.com un haberine gore...
    asparagus haber kardeş o Liverpoolda dolu orta saha var zaten nasıl inanabiliyorsunuz böyle haberlere..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Liverpool transfer döneminin başında ilgilendi bir ara ama sonradan vazgeçtiler...
    I'm back...

18. Wink

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    asparagus haber kardeş o Liverpoolda dolu orta saha var zaten nasıl inanabiliyorsunuz böyle haberlere..
    inandigimi da nerden cikardim,sporx e gore dedim dikkat ettiysen

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Baptista genelde forvet oynuyor. bazende ortasahada

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aslan golcüsünü buldu

Sarı-Kırmızılı yönetim uzun süredir devam ettirdiği forvet arayışını sonuçlandırdı.
    Galatasaray golcüsünü buldu... Sarı-Kırmızılı yönetim uzun süredir devam ettirdiği yabancı forvet arayışını nihayet sonuçlandırdı.

Galatasaray'ı yakından takip eden Yazarımız Selim Benezra, sağlam kaynaklara dayanarak aldığı bilgiler doğrultusunda yeni golcünün Kongo asıllı Fransız golcü Shabani Nondo olduğunu belirledi.

Avrupa'da birçok ünlü golcü ile temasa geçen yönetim, 'Lincoln'ü gölgede bırakacak transfer söylemi' ile(Burası basının uydurması öyleacıklama yok ) taraftarını heyecanlandırsa da bonservis ücretlerinin yüksek oluşu ve isim yapmış futbolcuların tercihlerini Türkiye'den yana kullanmak istememeleri yüzünden bir türlü beklenen transfer gerçekleşmemişti.

Dün İtalya’ya giden Sarı-Kırmızılı yöneticiler Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, 1 milyon Euro bonservis ücreti önerdikleri Roma ile el sıkışırken, tecrübeli futbolcuyla birlikte İstanbul’a dönmeyi planlıyor.

Kaynak: İnternet haber

Aslan golcüsünü buldu

Sarı-Kırmızılı yönetim uzun süredir devam ettirdiği forvet arayışını sonuçlandırdı.
    Galatasaray golcüsünü buldu... Sarı-Kırmızılı yönetim uzun süredir devam ettirdiği yabancı forvet arayışını nihayet sonuçlandırdı.

Galatasaray'ı yakından takip eden Yazarımız Selim Benezra, sağlam kaynaklara dayanarak aldığı bilgiler doğrultusunda yeni golcünün Kongo asıllı Fransız golcü Shabani Nondo olduğunu belirledi.

Avrupa'da birçok ünlü golcü ile temasa geçen yönetim, 'Lincoln'ü gölgede bırakacak transfer söylemi' ile(Burası basının uydurması öyleacıklama yok ) taraftarını heyecanlandırsa da bonservis ücretlerinin yüksek oluşu ve isim yapmış futbolcuların tercihlerini Türkiye'den yana kullanmak istememeleri yüzünden bir türlü beklenen transfer gerçekleşmemişti.

Dün İtalya’ya giden Sarı-Kırmızılı yöneticiler Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, 1 milyon Euro bonservis ücreti önerdikleri Roma ile el sıkışırken, tecrübeli futbolcuyla birlikte İstanbul’a dönmeyi planlıyor.

Nondo kim yaw
    Nyse Umarım Adnan Sezgin le gelirler el ele.:d

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İnşallah artık biri gelecek ve Nonda galiba bize yararlı olacak
    I'm back...

Nonda'yi onceden cok begenirdim ama son senelerde pek takip etme sansim olmadi ... Galatasaray'dan baska birde arap takimi talip olmus galiba ... Gerci Hagi'de Mexica takimina transfer olurken son an da Galatasaray'a geldi ... Gecmisi olan kariyerli bir oyuncu ... Fizik gucu eskisi gibiyse bizim ligde is yapar diye dusunuyorum ... Ama kotu de oynarsa cok sasirmam ....

24. Default

20.45 te resmi sitede aciklarlar transferi heralde...

Nonda'nın son zamanlardaki performansını bilmiyorum; lakin genel bir değerlendirme yaparsak kaliteli bir forvet. Takıma uyum sağlayabilirse çok iyi işler çıkarır.

26. Default

Aslan golcüsünü buldu

emrah ASY.net te nonda transferi balonmus diyolar simdi gordum bi konussana...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

karar verin yau bir geliyor bir gelmiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Nilmar Galatasarayda!..

Kaynak:Atilla Haber

29. Default

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Nilmar Galatasarayda!..

Kaynak:Atilla Haber
    tam da espri zamani...
    fazil unverdi ye gore nonda isi bitti yani is yilan hikayesi...

20.45 te resmi sitede aciklarlar transferi heralde...
    20:45 ile ne alakasi var transferin .. Hele birde Nonda Transferinin ..

Mesaj Yetkileri