1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Carrusca aylar sonra kadroda...

Default Carrusca aylar sonra kadroda...

Carrusca aylar sonra kadroda

Galatasaray'ın, Boca Juniors ve River Plate kulüpleriyle parada anlaşamaması nedeniyle takımda kalmasına karar verilen Marcelo Carrusca aylar sonra kadroda kendine yer buldu. Feldkamp hafta boyunca antrenmanlarda performansıyla gözdolduran Arjantinli oyuncuyu yedek soyundurdu.

bence carruscanın takımda kalması doğru bir karar.. çünkü çok yetenekli.. ama kendini fizik olarak geliştirmesi gerekiyor.. bunu da hallettimi çok yararlı olacağına eminim..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    bence carruscanın takımda kalması doğru bir karar.. çünkü çok yetenekli.. ama kendini fizik olarak geliştirmesi gerekiyor.. bunu da hallettimi çok yararlı olacağına eminim..
    Bunun Üstüne Daa Bi Şey Denmez Carrusca Konusunda

Ondan Çok İii İşLer BekLioruzz

Bencede dogru cunku carrusca yeteneklı bır oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Carrusca'nın kalmasını baştan berri isteyenlerden biriydim.Umarız Kalli ona şans verir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

oynatılsa... süper olacak

Carrusca dan süper halı saha oyuncusu olur... Galatasaray da oynayacak oyuncu değil... Kontratı bitene kadar maaşı ödencek sonra güle güle...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

carrusca lincolndan sonra takımdaki şu anda en iyi oyuncu bence takımda kalması demek bu sene ardanın sol kanattaki formasını kapması anlamına geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ben bu oyuncuda yetenek var diyorum ama şu uyum sorunu denen olaya kurban gitti bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

bari şu Koprivnica maçında bir şans verilse şu Carruscaya

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Carrusca'ya inşallah yeterince şans verilir eğer şans verilirse kalitesini gösterecektir ki az da olsa fırtast bulduğu maçlarda iyi olduğunu gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Carrusca dan süper halı saha oyuncusu olur... Galatasaray da oynayacak oyuncu değil... Kontratı bitene kadar maaşı ödencek sonra güle güle...
    kontratı 5 yıllık

neyse bu sistemde işi zor ama çok yetenekli bir oyuncu kalmasına sevindim..

geçen yıl en az şans verilen oyunculardan biri olmasına ragmen kendini taraftarın büyük bölümüne kanıtlamayı başarmıştı

Bence yetenekli bir oyuncu Carrusca.Yalnız uyum sorununu aşamadı sadece.Bu o kadar kolay birşey değil.Bunları atlatınca kendini bulacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeneteknli bir oyuncu ama çok narin hemen yere düşüyor 2li müdadeyele girme yok filan tslde bu sert futbolda iş görmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu çocuk yeteneklimi değil mi birtürlü anlayamadım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adamda var bir şeyler ama bir türlü sürekli şans bulamıyor.Uzun süre oynamayıp birden formayı giyince elinden geleni yapıyor ama bu seferde tam performansını ortaya koyamıyr.Hanginiz geçen sezon üst üste 3 maç oynadığını söyleyebilir?
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    kontratı 5 yıllık

neyse bu sistemde işi zor ama çok yetenekli bir oyuncu kalmasına sevindim..

geçen yıl en az şans verilen oyunculardan biri olmasına ragmen kendini taraftarın büyük bölümüne kanıtlamayı başarmıştı
    5 yılmı Desene Erdem epey bi maaşı ödencek, tabi adamın kontrat sağlam o yüzden Anadolu Takımlarına kiralanmayı reddediyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    5 yılmı Desene Erdem epey bi maaşı ödencek, tabi adamın kontrat sağlam o yüzden Anadolu Takımlarına kiralanmayı reddediyor...

Fırat aslına bakarsan iyi bir oyuncu ..yetenekli ama bu sistemde işi çok zor..

çok koşması mücadele etmesi gerekiyor..carrusca ise 4-4-2 oyuncusu bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carrusca, başarılı bir futbolcuydu. Takıma geldiğinde de sevinmiştim. Fakat ona hiç şans verilmedi. Harcandığı düşüncesindeyim. Biz bu yeteneğin farkına varamıyorsak göndermeliydik. Ama madem göndermedik ve bizimle, Kalli onu harcamayıp şans vermeli. Ben inanıyorum ki Carrusca değerini GS'ye gösterecek.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

bakarsiniz Carrusca'da turkiyenin maradonasi olur

carrusca aslında tekniğiyle lincolnun oynayamadığı maçlarda 10 numara mevkiinde oynayabilir defansif yönü pek iyi olmadığından o mevkiide serbest oynayarak daha faydalı olabilir

geçen sene gerets carruscayı harcadı bunu çok rahat söyleyebilirim.. inamotoya verdiği şansı carruscaya verseydi bu sene çok farklı olurdu ama bu sene kondisyon eksiği var. inşallah bu sorunuda kalliyle beraber aşar ve takıma yararlı duruma gelir. hiç olmazsa 1 2 seneye iyi bi fiyata satarız..

Mesaj Yetkileri