Quote Originally Posted by mutlee
yaw ne kadar seviyosunuz milleti provoke etmeyi.

Olmayan ofsayt bayraklari kalkti
Toplar cizigiyi gecmedi ama gecirildi
Ceza sahasin ustunde Ankarali bi oyuncu 'smac' yapti hakem kalkti anelkaya faul verdi.

Nobreye yapilan faullerin 3 te 1i verildi.

Hakem Ankarali Ahmet yildirim i 2 sari karttan atamadi.

simdi aslinda bizim de oturup aglamamiz lazim.
Bakalim basinimiz bu hakemi ne kadar konusacak.
olmayan ofsayt bayrakları demişsin, tek pozisyon vardı oda çok bariz bi hata değildi aynı hizadan çıktılar. olabilecek makul bir hataydı.
çizgiyi geçmedi geçirildi dediğin tek pozisyon vardı o kararı yan hakemmi verdi bilmiyorum ama hakemin görmesi pek mümkün değildi.
Ceza sahası üzerinde Ankaralı oyuncu smaç yaparken Anelkanın faulünü görmedinmi? İlk pozisyonda Anelkanın faulü vardı hakem doğru karar verdi.
Nobreye yapılan fauller demişsin hiç katılmıyorum Nobrenin yanından hızlı bi şekilde geçsen duran top kazandırmak amacıyla bırakıyor kendini. Hakemin hatası faul vermemek değil Nobreye sarı kart çıkartmamaktı.

Oturup ağlamanızı gerektirecek tek durum var oda hakem hataları değil 6metre mesafeden nasıl kaçtı o goller diye ağlayabilirsiniz.
Maçı izledim hakem gayet iyiydi yüzde yüz hatasız bitircek diye bi durum yok, hakemlerde insan ama bariz yapılmış, kasten yapılmış izlenimi veren tek hatası yoktu. Tebrik etmek lazım.

Provoke olayınıda hiç anlamadım üstündeki mesajla uzaktan yakından alakası yok ne anladında öyle yazdın emrak ettim.