allah ramet eylesin diyelim 21 yaşında olması lazımdı 2 ay sonra baba olcakmış
allah ramet eylesin diyelim 21 yaşında olması lazımdı 2 ay sonra baba olcakmış
henüz 22 yasindaydi. Benim sevdigim oyunculardan birisidi ve milli takimnda bile oynuyordu. cok üzüldüm
Allah rahmet eylesin.
Sevillanin baskani yaptigi aciklamada Puertanin ölümünden dolayi büyük bir üzüntü yasadiklarini ve bu sekilde sahaya cikmak istemiyoruz dedi.
Mac ertelendi
Puerta yüreğimizdesin Allah rahmet eylesin........
Yahu üzüldüm yazık daha çok gençti...
Allah Rahmet Eylesin...
diyecek söz bulamıyorum
gencecik yaşta ölümü tattı.Allah rahmet eylesin.
ya adamın bişeyi yoktu nasıl olur
Allah rahmet eylesin
Futbol oynamaktan soğuduğum 3. an
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Allah rahmet eylesin, çok iyi futbolcuydu. Üstelik 22 yaşındaydı, gelecek vaad eden bir sol kanat adamıydıÜzüldüm gerçekten... İnşallah sıcaklardan dolayı bir futbolcu daha kaybetmeyiz.
Üzüldüm duyunca haberinine diyelim...
ALLAH Rahmet eylesin....
Üzüldüm..![]()
Allah ailesine ve tüm sevdiklerine sabır versin
Allah rahmet eylesin...
(/s)
.Genç yaşta oLması bu hastaLık için zaten dezavantajdı.Çok üzücü bir oLay çok.![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çok üzüldüm ya neden öldü ki maçta birden yığıldı adam yere
Allah rahmet eylesin.
Allah Rahmet Eylesin...Genç insanların yaşama erken göz yummaları yarınımız için bizi de düşündürüyor...
gerçekten çok üzücü bir haber oldu..22 yaşında ve futbol geleceginin olabilecegini düşündügüm bir oyuncuydu..Allah öbür dünyada yardımcısı olsun
Toprağı bol olsun ..
Allah rahmet eylesin bu kadar genç yaşta gerçekten üzücü.Birde geçenlerde bir spor haberlerinde altyazının sonuna yetiştim Reid antrenmanada yaşamını yitirdi diye acaba Blakburn'un oyuncusu Reid olabilir mi bir bilgisi olan varmı?
Bir futbolcu daha mı?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Allah rahmet eylesin!
Allah rahmet Eylesin.Çok erken gitmişMekanı cennet olsun.
1 ay sonra baba olacaktı.Üzücü bir durum.
Atletico Madrid iyi transferler yaptı,en az dördüncü olacaktır ve şampiyonlar ligine gidecektir bu sezon.
Gerçekten iyi transferler yaptılar..Beklentiler biraz daha fazla..
Başımız sağolsun . Futbolcu ölümleri son yıllarda çok fazla arttı . Eskiden böyle olaylara pek rastlanmıyodu.
Geleceğin Del Pierro'su Villareal'de.Bence ManU büyük bir hata yaptı.
özgür abi tek dileğimiz bu hakkımızla güzel futbolumuzla ligi çok iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.inşallah da olacak.
genç futbolcumuz braulio getafeye kiralandı.hayırlısı olur inşallah.
basında motta ve özellikle marquez haberleri var.javi garcia ile büyük ölçüde anlaşıldığı söyleniyor.
luccin ile benfica ve birmingham ilgileniyor.
Trabzonspor'un, UEFA Kupası Birinci Tur'unda eşleştiği rakibi Osasuna, kendi sahasında Getafa'ye 2-0'lık skorla malup oldu. Getafe'nin golleri 52. dakikada F.Celestini'den ve 75.dakikada Nacho'dan geldi.
Allah rahmet eylesin.Zamanını doldurmuş.Elden gelecek bişey yok.
So what?
Saike
bu kadar kötü bir gün olamaz..lanet olsun!
ya zık...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !