Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Başkan Ali Karasu ve yönetim kurulu arasında yaşanan krizin takıma yansıdığını söyledi.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında yönetime sitem eden Bülent Korkmaz, giden ve sakatlanan oyuncuların yerine 4 gün içinde 3 transfer yapılması gerektiğini ifade etti. Yaşanan krizin muhatabının kendisi olmadığını belirten Korkmaz, "Ben göreve geldiğim gün yönetime transfer listesi verdim. Yaklaşık 3.5 ay bir süre geçti, bu süre içinde bu isimler transfer edilmediyse benim problemim değil. Yönetimin de kendi içinde birlik ve beraberliği sağlamasını bekliyoruz. Yönetimdeki

kaos, takımı ister istemez olumsuz etkiliyor. Yönetim dün yaptığı toplantıda takımın meselelerini çözümlemiştir. Teknik heyet, futbolcular ve personel olarak biz sözümüzü tuttuk. 31 Ağustos Cuma akşamı Trabzonspor ile yapılacak maçı, taraftarların da desteğiyle kazanmak istiyoruz. Futbolcularımın gözlerindeki o heyecanı görebiliyorum. Oyuncuların dayanışması çok güzel. Sayısal eksiklerimiz var" dedi.

Transfer sezonunun sona ermeden önce takımın bazı mevkilerine oyuncu alınması gerektiğini kaydeden Korkmaz, 3 oyuncuya daha ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Hedefe ulaşmak için kadronun büyük olması gerektiğinin altını çizen Korkmaz, "Transfer sezonu bitmeden önce takıma takviye yapılması gerekir. Stoper ve forvet oyuncusuna ihtiyaç var. Ama bunlar mazeret değil. Önemli olan iyi bir 11 çıkmaktır. Bütün olumsuzluklara rağmen Trabzon maçında galip gelen taraf olmak istiyoruz. Trabzon maçında en iyi oyunu

oynayacağız. Kendi sahamızda ilk galibiyeti yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

Korkmaz, kart cezalısı Cihan'ın ve sakatlıkları devam eden Pancu ile Volkan Bekiroğlu'nu Trabzonspor maçında forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.