Ayıp be ayıp. BAzı yorumları görüyorum da gerçekten ayıp. Anderlecht'i zor eler, eleyemez, Fenerbahçe elenir diye yorumlar yapılırken, Fenerbahçe eleyince ne olacak altıüstü Anderlecht sıradan bir takım diyorsunuz. Nedir bu hazımsızlık anlayamadım. Bu kadar mı dokunur bir Türk takımının tur atlaması birilerine?
Keyifli gecede buraya girdim ve sinirlendim, doğru düzgün yorumlarda bulunun...
Maça gelirsek, gruplara kaldık şahane bir olay. Fenerbahçeme zaten güveniyordum.
Volkan endişelerimizin yersiz olduğunu gösterdi. Sıfır hata ile oynadı, kendine güveni yerindeydi. Auta giden toplara bile bakmadı, müdahalesi oldu.
Deniz. Bence maçın adamıydı, çok mükemmel oynadı. Bu sezon gerçekten iyi, böyle devam ederse milli takımda Aurelio'dan formayı alabilir.
34'lük bastonlu dedeyi de görmüşsünüzdür umarım. Daha kaç maç oldu Fenerbahçe'ye kattıkları ortada. Her yönüyle yıldız ve tecrübeli. 2 maçta da çok etkiliydi. Defans çok net pozisyon vermediyse bunda Carlos'un katkısı çok büyük.
Kezman golü attı ve rahatlar umarım. Yine atabileceği pozisyonları atamadı, bakalım Zico'nun buna bir çözüm bulması gerekir.
Fenerbahçe Daum zamanından sonra ilk defa herhalde çalışılmış bir korner attı. Erken gol işi bitirdi. Fenerbahçe zaten bu tarz maçları kazanıyor. Kontraya daha hızlı çıkabilsek gruplarda da daha iyi olabiliriz.
Defans göbeği hatasız oynadı, Önder paslarda kötüydü. Edu ve Lugano pazla ileriye çıkmadıklarında, gömülü oynadıklarında hata yüzdeleri çok çok düşüyor. Geçen sezon da ilk 9'da bulunan hiçbir takıma yenilmemiş olmamız da bunu gösteriyor.
Bu oyunla gruplarda başarılı olabilir miyiz? Düşündürücü. Daha da geliştirmeleri lazım. Bu tarzda daha hızlı kontraya çıkıp, daha dikkatli savunma yapmaya başlarlarsa grupta 3. olabilir.
Aslında şimdi bunları düşünme zamanı değil, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda birçok zafer yaşıyoruz. Yarın da yaşarız umarım. Şimdi sevinme mutlu olma zamanı, analizi, geleceği Zico düşünsün.