Quote Originally Posted by attiilla View Post

Ama maçın adamına katılmıyorum..Maçın adamı Bigliaydı..Denizde iyiydi ama hem defansif hem ofansif oyun oynamak her oyuncunun harcı değil..Deniz oyunun sadece defansif yanını oynuyor..Ama Biglianın bitip tükenmek bilmeyen enerjisi ve sahada koşmadığı yer kalmadı..
Fenerbahçe açısından Deniz. Rakibi pek değerlendirmeyi sevmem.

Deniz yine bir ara hatalı paslar verdi ama üzerinde baskı yoktu. Alex'e attığı pas mükemmeldi. Ondan o pası hiç beklemezdim hatta bu şekilde pas atabileceğini düşüneceğini bile sanmazdım ama o attı.

İlhan yazdıklarında haklısın ama Zico geçen sezon 8 hafta etkisiz oyundan sonra çift forvet oynamaktan vazgeçti ve tekrar dönmez diye düşünüyorum. Bu sistemde oynayacağız.

Aurelio etkisizdi, o koşsa, pres yapsa diri kalsa top daha çok bizde kalabilirdi. Alex yürüdü yürüdü ama golünü de attı. 1 tane attığı da verilmedi. Enteresan bir oyuncu.

Zico kendisinden beklenmeyecek değişiklikler yaptı. Alkmaar maçından ders çıkarmış. Alex gol atmasa da oyundan alacaktı. Umarım kazandığı maçlardan da ders çıkartır ve ona göre düzenlemelere gider.