1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Futbolcu Özellikleri Rehberi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Yok unutmadım. Bütün özellikler önemli ama bu üçü benim için en önemlileri. Bunlardan sonra accelaration ve pace, ondan sonra da positioning, anticipation, passing, v.b. gibi özellikler geliyor.

Positioning'i iyi olmayıp da diğer özellikleri iyi olan ve iyi av. ratingler çıkaran çok oyuncu var.
    ok.anladım ben senin ne demek istediğini ama bence de positioning çok önemli.van den borre yi bilirsin oyunda bazen positioning i çok düşük çıkıyor.tam tersi off the ball çok yüksek çıkıyor.artık nası bi defans oyuncusuysa

bu sefer orta yapılıyo bizimki nerde duracağını bilmiyoadamlar çakıyo kafayı golll
    bende ona uyuz oluyom o yüzden positioning i yüksek oyuncu almaya çalışıyom
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by koray_capello
    ok.anladım ben senin ne demek istediğini ama bence de positioning çok önemli.van den borre yi bilirsin oyunda bazen positioning i çok düşük çıkıyor.tam tersi off the ball çok yüksek çıkıyor.artık nası bi defans oyuncusuysa

bu sefer orta yapılıyo bizimki nerde duracağını bilmiyoadamlar çakıyo kafayı golll
    bende ona uyuz oluyom o yüzden positioning i yüksek oyuncu almaya çalışıyom
    Vanden Borreyi transfer ettim Ajax'a. Dediğin gibi positioning düşük, şuan 9. Ama diğer özellikleri o yaştaki biri için muhteşem. Genelde sağ bek oynatırdım ancak geçende mecburiyetten orta sahanın sağına aldım, hücum özellikleri de müthiş zaten. Ayrıca çok yönlü (versatile) bir oyuncu, o yüzden pek sorun yaşayacağını sanmıyorum. Yeterince deneme fırsatım olmadı, sonuçları aktarırım sonra.

Benim bir defans oyuncusunun profiline baktığım ilk saniyede dikkat ettiğim özellikler tackling, marking, pace ve jumping. Bu özelliklerde yetersizse fazla zaman kaybetmeden geçiyorum. Scoutlar pek boş bırakmıyolar çünkü. Aynı cv inceleyen işe alma sorumluları gibiyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by oSa
    Vanden Borreyi transfer ettim Ajax'a. Dediğin gibi positioning düşük, şuan 9. Ama diğer özellikleri o yaştaki biri için muhteşem. Genelde sağ bek oynatırdım ancak geçende mecburiyetten orta sahanın sağına aldım, hücum özellikleri de müthiş zaten. Ayrıca çok yönlü (versatile) bir oyuncu, o yüzden pek sorun yaşayacağını sanmıyorum. Yeterince deneme fırsatım olmadı, sonuçları aktarırım sonra.
    arkadaşım ben vanden borre nin ne olduğunu çok iyi biliyorum ben örnek olsun diye söledim ama ilgin için yinede saol

ya adamın vanden borre den bahsediyom fiziği filan çok iyi olduğundan ayrıca son müdahaleleride iyidir defansta iş yapıyor ama nası denir fundamental ı zayıf yani tamam hiç kimsede olmayan ekstra özellikleri var ama bi defans oyuncusunda olması gereken esas özellikleri zayıf
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Mesaj Yetkileri