1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Süper Brezilyalılar Version II

Hybrid View

Quote Originally Posted by jee_han_86
    arkadasım sıradan butun gençleri yazmışsın iyi calışma emegine saglık ama özgün degil.
    Butun brezilyalıları yazmak bence pek iyi bir iş degil bunların arasından 15-20 tanesi işe yarar gerisi çöplük.
    Tamam brezilyada cok topçu var ama bu kadar da değil. Mesela genç millilerin hepsini yazmışsın onların yarısı ileriki yıllarda hikaye oluyor

Demirhanbey bu oyuncu listene yaptığım ilk yorumu oku bakalım. okudun mu??
    Bir daha oku anlamamış olabilirsin...

Birşeyler anladıgını umuyorum. İlk önce eleştirileri anlamaya bak okuyup anlayamıyorsan bir daha oku o zaman kesin anlarsın.Hemen saldırıya geçme

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by jee_han_86
    Demirhanbey bu oyuncu listene yaptığım ilk yorumu oku bakalım. okudun mu??
    Bir daha oku anlamamış olabilirsin...

Kim köpek gibi saldırıyormuş??? Kim yaptıgın işe saygı gostermiyormuş???

Birşeyler anladıgını umuyorum. İlk önce eleştirileri anlamaya bak okuyup anlayamıyorsan bir daha oku o zaman kesin anlarsın.Hemen saldırıya geçme(Köpek gibi saldırma derdim ama senin seviyene düşmem bi de moderatör olcaksın büyü biraz)
    Ben her ne kadar üslûbuma özen göstermeye çalışsam da ne kadar seviyemi senin seviyene düşürmemeye çalışsam da sen hala dikkafalılığını devam ettiriyorsun...Kardeşim banane ilk yaptığın yorumdan benim için en son ne konuşulduysa önemli ve geçerli olan odur...Büyü demişsin...Sana ne kadar büyüdüğümü gösterirdim ama yeri burası değil...Terbiye sınırlarımı zorluyorsun bence daha fazla ileri gidersen kötü sürprizler seni bekliyor olabilir...Her kime yaranmaya çalışıyorsun bilemiyorum ama herkes sustu yalnız kaldın iyisi mi sen de sus edebinle eleştirini yap...Ben sadece büyük takımlar için çalışma yapmıyorum amacım chelsea'ye milan'a yıldız yetiştirmek değil küçük takımlarda da başarılı olabilecek küçük takımların yıldızı olabilecek futbolcular bulmaktır..Bu çalışma da bu amaç ve bu gaye ile yapılmaktadır ama senin beynin buna basmıyor işte defalarca dile getirdim hala anlamamışsın...

Mesaj Yetkileri