1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Dosya LinkLeri..!!

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

arkadaşlar dosya sunucumuz yenilendi biliyorsunuz ve sitemize eklenen son 100 dosyanın linkleri düzeltildi, geriye kalan 500 küsür dosyanın linklerinin düzeltilmesi işlemine bugun devam ediyorum ve yavaş yavaş tüm linkleri düzelteceğimi belirtiyorum.

Buradan oturduğu yerden hadi nerede kaldınız diyenlerede şunu söyleyim, bu işler öyle oturduğunuz yerden laf atmakla olmuyor, size sunulan bu bedava hizmeti bir armağan olarak düşünün ve sabredin.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Buradan oturduğu yerden hadi nerede kaldınız diyenlerede şunu söyleyim, bu işler öyle oturduğunuz yerden laf atmakla olmuyor, size sunulan bu bedava hizmeti bir armağan olarak düşünün ve sabredin.
    En güzel ve yeterli bilgiyi ilk isimden duydunuz üstte yazanı bir daha okumanızı tavsiye ederim. Lütfen biraz anlayış ve sabır gösteriniz..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    arkadaşlar dosya sunucumuz yenilendi biliyorsunuz ve sitemize eklenen son 100 dosyanın linkleri düzeltildi, geriye kalan 500 küsür dosyanın linklerinin düzeltilmesi işlemine bugun devam ediyorum ve yavaş yavaş tüm linkleri düzelteceğimi belirtiyorum.

Mustafa abi sana hak veriyorum. Birde bu linkler paralı olsa burada siteye neler yazarlardı...

Mesaj Yetkileri