Öncelikle; bakılarak yazılmış olsa bile -ki bunu ne sen ne de bir başkası bilebilir- kişinin çalışmasına teşekkür edenlere "yalakalık yapıyorsunuz" diyemezsin. Demirhan'ın yaptığı birçok çalışma var ve bu çalışmları beğendikleri için onun yanında durmaları normal karşılanmalı. "Basitleşmek" kelimesinin anlamını bilmediğini varsayarak yazdığını düşünüyorum onun için bu seferlik kullandığın kelimeler için uyarıyorum... Beğenmeyebilirsin, bunları bakarak yaptığını düşünebilirsin ama bu onun (onun derken herhangi birnin) çalışmalarına hakaret vari "çöplük" kelimesini kullanmanı gerektirmez. Beğenmedim de açıkla sonra düşüncelerini ama bunları yaparken de hakaret olarak algılanmayacak kelimeler seçmeye özen göster zira burada kargaşa istemiyorum....Originally Posted by jee_han_86
Yıldız konusuna gelince, moderatörlük işini damdan düşer gibi kimseye vermiyoruz, zira bu işi özellikle Türkiye resmi Araştırma Sitesinde yapacak olanlar için iyi bilmleri, olumlu ve mantıklı olmaları şartı arıyoruz. Ona göre teklif sunuyoruz. Belki siteyi ziyaretçi olarak izleyen birisi bu arkadaşlarımızdan daha iyidir ama dediğim gibi burada faaliyet gösterip ürün veriyorsa muhakkak ki o kişiyi seçeceğimdir
Bu tür seçimleri herkezden daha çok bilgiye sahip olduğumuz için yapıyoruz. haa arada bir yanılmıyormuyuz? Yanılıyoruz tabi... (özellikle bir kişi veya birkaç kişi için söylemedim)
Demirhan, sende lütfen kendine yakışan bize yakışan cümleler kelimeler seç olur mu
Arkadaşlar; ne olursa olsun bu tür durumlarda birbirinizle savaşmak yerine birbirinizi anlamayı seçin. Birtakım önyargılarla veya varsayımlarla konuları deşmenin, gereksiz cümleler kurmanın hiç kimseye faydası yok
Konuyu daha fazla uzatmayacağınızı umarak açıyorum... Lütfen artık çalışma hakkında yorumlarınızı yapınız...

Alıntılı Yanıtla