Takımıma güveniyorum. Kartalımın en az 3.olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe ise 2.olur diyeceğim ama Zico biraz şüpheli. Ben takımımda en çok Ertuğrul Hoca'ya güveniyorum.
beyler sakin tartisin
PSV ve CSKA kolay takımlar, ikisini de Fenerbahçe yenebilecek güçte...
PSV'de Alex ve Cocu takımdan ayrıldı, takımın en önemli iki ismi... Forvete Vitesse'den Lazovic'i aldılar. Lazovic Sırp oyuncu, Kezman tanıyordur onu. Kone'yi de Galatasaray alsaydı keşke :d
CSKA'da Caner Erkin var, bize yardımcı olur inşallah
PSV'yi daha önce Kadıköy'de 3-0 yenmişliğimiz var, bir daha neden yenmeyelim? PSV ve CSKA ile içerde yapacağımız maçlar kaderimizi belirler.
sadece şunu söyliyeyim fenerbahce yi ne inter ne de psv zorlar cska dan korksunlar 2 maçta çok zor gecer....
Zor bir grup.Zaten Bütün gruplar zor.Takımım ellerinden gelenin en iyisini yapsın yeter benim için.
So what?
Saike
Sağlam'ın inancı tam!
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grup kuralarının çekilmesinin ardından yaptığı açıklamada, rakiplerinin kim olduğunun önemi bulunmadığını, gruptan çıkmayı amaçladıklarını söyledi.
Sağlam, yaptığı değerlendirmede, ''Türkiye'ye ve Beşiktaş'a hayırlı olsun. Muhtemel rakiplerimizin hepsi çok iyi takımlardı. Bu nedenle kimin çıktığının çok fazla önemi yok. Amacımız kesinlikle gruplardan çıkmak olacaktır. Gruptan çıkacağımıza ben ve ekibimin inancı tam'' dedi.
Zengin ve kaliteli bir kadroları bulunduğunu, bunun sayesinde, camianın ve taraftarın desteğini de arkalarına alarak iyi sonuçlar elde edeceklerine inandığını dile getiren Sağlam, ''Gruplardan çıkacağız. Rakipleri tek tek değerlendirmeye gerek yok, çünkü kuraya katılan tüm ekipler, dünyaca ünlü'' diye konuştu. 30.08.2007
Kaynak : AA
So what?
Saike
bu Psv de her yil Istanbul a abone oldu her yil gelior adamlar
fener interden alirsa sadece 1 puan alir gibi gelior bana..
Fenerin bence 2.liği garanti, 1. bile olabilirler grupta.
İnter'i ilk maçta içerde yenerse Fener, grupta lider bile olabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe bu grupta en iyi 3. olur.Daha ilerisi için umudum yok..
Beşiktaş'ın işi daha kolay, herşey Ertuğrul Sağlam sayesinde..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ben teknik direktörümüzden dolayı umutluyum.İnşallah en kötü UEFA'ya gideriz.İstersek neden olmasın.Kapasitede var.
So what?
Saike
İki takım da başarıyla temsil etsin terini son damlasına kadar akıtsın ikiside başarılı olacaktır
fenerbahçe'nin grubundaki tum takimlar, gectigimiz sezon kendi liglerini sampiyon olarak kapatmislardir.
bu grup, 4 lig sampiyonunun bulundugu tek sampiyonlar ligi grubudur.
Tam şampiyonlar ligi![]()
Anderlecht = CSKA Moskova
Anderlecht = PSV
?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tamam kendimizi küçültmeyelim diyoruz ama rakipleride bu kadar küçük görmemek lazım bence.
Şunu kesin yeneriz,şunu daha önce yenmiştik falan filan..Maçlar kağıt üzerinde oynanmıyor ve kağıt üzerinde kazanılmıyor.
So what?
Saike
Galatasaray'ın grubunda geçen sene Liverpool ile PSV vardı.
Merak etmeyin, Beşiktaş ve Fenerbahçe Galatasaray'ın intikamını alacak. İnşallah PSV ile Liverpool'u devirip Galatasaray'ın geçen yılki intikamını alacağız.
Kone, Alex ve Cocu gibi 3 önemli ismi yok PSV'de bu sene. Farfan ve Lazovic etkili olabilir diye tahmin ediyorum, bir de Mendez.
CSKA'da Jo, Vagner Love ve Daniel Carvalho kaliteli ve tehlike yaratan hızlı isimler.
Inter'de ise Ibrahimovic ve David Suazo tehlike yaratabilecek isimler...
İki takımda güzel kura çekti.Özellikle de Beşiktaş.Bir grup görmüştüm.Chelsea,Valencia,Schalke diye.O gruba iyi ki düşmedik.Düşseydik....