Sayfa 70 / 134 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon
2,071 ile 2,100 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Chevanton gelirse adam gibi bir transfer yapmis olurlar....Nonda ise kocaman bi soru isareti...

Alves'de gelebilirmis,, Nonda Alves'e esantiyon olacak diyorlar....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

chevanton olabilir çünkü Kone savillada

Nondayı elestirmek veya övmek erken emre kardesinde dedigi gibi soru işareti

Ama ben ümitliyim

insallah bir forvet daha alirizzzz...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ben demisdim uefa macından sonra trnasfer acıklanır diye
    Yarın bir trnasfer daha bekliyorum
    Adnan sezginde ipucu verdi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Chevanton gelsin.O Nonda'Dan daha iyi bence

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Javier Ernesto Chevanton yada Afonso Alves ikilisinden biri Lincoln'ü gölgede (!) bırakır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
    Chevanton kesinlikle doğru. Ancak transferin bitmesine kısa bir süre kaldığı için zor gözüküyormuş. Chevanton dışında birkaç aday daha varmış, ancak isimleri öğrememedik. Ama ben bu dakikadan sonra yeni bir transferi zor görüyorum. Ama belli de olmaz. Yarın akşama kadar beklemekte fayda var diye düşünüyorum arkadaşlar.

osman şehner radyosporda ve kanal24 de açıkladı: GSARAY uruguaylı santroforu büyük ihtimal bitirdi bugün yarın açıklama yapılır dedi

Arkadaslar bir iki haberde benden.....
    1-Chevanton Uefa listesinde yok uefa sitesinede bakabilirsiniz....
    2-Sevilla Koneyi aldı 12 milyon euroya fiyatı tambilmiyorum..

Galatasaray hersene son dakikalarda oyuncu almısdı..Bence son dakika birileri yine gelecekİnamoto hariç

Gelirmi bilemem insallah gelir.........

chevanton chevanton chevanton diyorum...

Arkadaşlar Nonda gelmiş.Resmi sitede yazıyor. Ne yapıcaksak o adamı da.Necati gitti diye çok üzülmemiştik ama Neco yu arıyıcaz anlaşılan

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

chevanton yararlı olabilir gerçekten demin fb transfer haberlerinede yeri gelmişken yazdım kezmanda bizde süper oynar lincoln-nonda-kezman gerçekten süper olur alırız diye demiyorum yanlış anlaşılmasın takas konusu gündeme gelmiş tekkeyle onun için yazdım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

chevanton gelirse işte o zmn lincoln gölgede kalmış olur..nondayı da yabana atmamak gerekir

neyse nonda transferi resmi siteden açıklandı yarın 13.30 da imzayı atıyor...umarum cheva da kadroya katılır..ve işte o zmn gerçek Gs yi izleriz

Shabani Nonda Galatasaray'da

AS Roma kulübünde forma giyen Shabani Nonda artık Galatasaraylı. Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nım yeni oyuncusu Shabani Nonda bugün (31 Ağustos Cuma) saat 13:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda kendisini Galatasaraylı yapacak olan imzayı atacak.

Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü

Portre:

Shabani Nonda
    Pozisyon: Forvet
    Ülkesi: Demokratik Kongo Cumhuriyeti
    Boy: 1.82
    Kilo: 77
    Oynağı Takımlar: Vaal Professionals, FC Zürich, Rennes, Monaco, Roma, Blackburn Rovers

Mart 1977 Bujumbura, Burundi doğumlu 1.82 boyunda, 72 kilo olan Shabani Nonda, Kongo Milli Takımı'nın formasını giyiyor. 1995-1998 yılları arasında üç sezon FC Zürich kulübünde forma giyen Nonda İsviçre'de 75 maçta 36 gol kaydetti.

1998-2000 yılları arasında iki sezon, Fransa'da Rennes'de forma giyen Nonda 62 maçta 31 gol kaydetti. 2000'de Monaco'ya transfer olan Nonda, 2004 Şampiyonlar Ligi finalinde Porto'ya karşı forma giydi.

Monaco'da forma giydiği 5 sezonda 116 maçta 57 gol atan Nonda, 2005 yılında Serie A'ya, AS Roma'ya transfer oldu ve 16 maçta 4 gol kaydetti.

2006-2007 sezonunda Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers'da kiralık olarak forma giyen Shabani Nonda 26 maçta 7 gol attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İşte uefa listesi
    http://de.uefa.com/competitions/ucl/...report=lu.html

İnsallah gelir........

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olmayacak diye bişey yok umarım yönetim chevayı alır ama duyduguma göre bir de savunma oyuncusu alınacagı söyleniyor..tabi ne kdr dogru bilemiyorum ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence transfer sonlanır Nonda ile.Belki devre arasında alınabilir bir oyuncu.Bir isim daha alınırsa süpriz olur gerçekten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln, Nonda'yı çoşturur.Ümit,Nonda ikilisi süper işler çıkarır diye ümit ediyorum...

Chevanton gelirse artık yuh derim chevanton gelsin Uefa kupasında görün bizi inşallah gelir.

Bence de bitirir yönetim transferi.Chevanton çok iyi olur gelirse ama bu saatten sonra biraz zor gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Semsi Bir oyuncu daha gelecek ama uefada oynarmı bilemem çünkü eylülde gelebilir hangi mevki bilemem ama bir oyuncu daha gelcek....Çünkü Adnan sezgin calısıyoruz falan diyor hatta kalec hariç heryere gelebilir dedi.

Bu arada Chevanton santandere kiralanma ihtimalide varmıs.....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nondayla biter bencede ama hayat sürprizlerle dolu..yönetim bizi şaşırtabilir belki
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bgn lig tv de duydugum kadarıyla sag beke alternatif olacak bir oyuncu aranıyomuş..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Şu dakikadan sonra yapılacak HER transfer sürpriz olur.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nonda'ya Fm'den dolayı bi sempatim var Tam formunu yakalarsa Gs'de çok iyi işler çıkaracağına eminim.Hayırlısı olsun.İhtiyacımız vardı forvet transferine.Nonda şu anda alacağımız en iyi alternatif oyuncuydu.Yönetim bu sene transfer yapmayı öğrendi.Darısı ileriki yıllara

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

''SAVUNMA YÖNÜ GÜÇLÜ OYUNCU İSTİYORUM''

İsviçre'deki kamp çalışmalarından bu yana savunmanın sağına oyuncu almayı düşündüğünü dile getiren Karl Heinz Feldkamp, Uğur'un işini iyi yaptığını, ayrıca savunma yönü güçlü bir oyuncu transfer etmeyi istediğini söyledi.

Feldkamp, Servet ve Song'dan birisinin sakatlık yaşama ihtimalinin kendisini düşündürdüğünü de belirterek, ''Servet ve Song gibi çok hareketli, gidip gelebilen, defansif yönü iyi olan bir oyuncu arıyorum. Değişik pozisyonlarda oynayabilecek Linderoth gibi bir oyuncu almayı istiyorum'' şeklinde konuştu

madem savunmaya adam istiyosun İsmael Bouzid i neden aldın ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Shabani Nonda Galatasaray'da

AS Roma kulübünde forma giyen Shabani Nonda artık Galatasaraylı. Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nım yeni oyuncusu Shabani Nonda bugün (31 Ağustos Cuma) saat 13:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda kendisini Galatasaraylı yapacak olan imzayı atacak.

Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü

Portre:

Shabani Nonda
    Pozisyon: Forvet
    Ülkesi: Demokratik Kongo Cumhuriyeti
    Boy: 1.82
    Kilo: 77
    Oynağı Takımlar: Vaal Professionals, FC Zürich, Rennes, Monaco, Roma, Blackburn Rovers

Mart 1977 Bujumbura, Burundi doğumlu 1.82 boyunda, 72 kilo olan Shabani Nonda, Kongo Milli Takımı'nın formasını giyiyor. 1995-1998 yılları arasında üç sezon FC Zürich kulübünde forma giyen Nonda İsviçre'de 75 maçta 36 gol kaydetti.

1998-2000 yılları arasında iki sezon, Fransa'da Rennes'de forma giyen Nonda 62 maçta 31 gol kaydetti. 2000'de Monaco'ya transfer olan Nonda, 2004 Şampiyonlar Ligi finalinde Porto'ya karşı forma giydi.

Monaco'da forma giydiği 5 sezonda 116 maçta 57 gol atan Nonda, 2005 yılında Serie A'ya, AS Roma'ya transfer oldu ve 16 maçta 4 gol kaydetti.

2006-2007 sezonunda Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers'da kiralık olarak forma giyen Shabani Nonda 26 maçta 7 gol attı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Linderoth gibi?Kalli ne yapmaya çalışıyor.Gs'nin bu taktikte başka DM'ye ihtiyacı yok kiDc istiyorsa da Bouzid ve E.Aşık var.Sağ bek istese hadi neyse.Galatasaray'da forvet dışında gelecek her adam gereksiz olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Şu dakikadan sonra yapılacak HER transfer sürpriz olur.
    İnamoto isimi hariç hiç bir trnasfer süpriz olmaz benim için

Herkeze iyi geceler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Linderoth gibi?Kalli ne yapmaya çalışıyor.Gs'nin bu taktikte başka DM'ye ihtiyacı yok kiDc istiyorsa da Bouzid ve E.Aşık var.Sağ bek istese hadi neyse.Galatasaray'da forvet dışında gelecek her adam gereksiz olur
    linderoth gibi derken çok yönlü demek istedi sanırsam çünkü daha önce

linderothu bir maçta sag bek oynattıktan sonra...bu konuyla ilgili sorulan sorulara

" biz linderothu ön libero olarak degil defansif özellikleri olan bir oyuncu olarak transfer ettik demişti" yani kalli sag bek ve stoper de oynayabilecek bir adam istiyor kanımca..buda Bouzid den başkası degil...ayrıca yedek oturdugu yetmiyomuş gibi bide üstüne başka bir yabancı alırsan bouzidden nsl faydalanacaksın

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasarayda Hala stoper sıkıntısı var ama bu seneden gecti.....

Yedek Sag bek yedek lazımBu kesin bence...

Lincoln yedegi lazım genc biri olabilir alındıktan sonra heryere trnasfer yapılabilir tabi daha iyisinialırsan....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence bu sistemde carrusca sol da oynayamayacagı için lincoln ün eksikliginde o bölgede güvenilebilir..onun dışında arda da var...

ama sag bek konusuna katılıyorum..ömer aysan transferi gerçekleşirse iyi olur ..ama o transfer yalanlandı diye hatırlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu konuda hata yapıldı bence.Bouzid ve Servet yerine daha iyi bir stoper alınabilirdi.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri