1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Okan Koç özel izinle AnakaraGücü'nde

Hybrid View

Quote Originally Posted by francesco10
    sen okan koç un ne mal olduğunu ve beşiktaştan neden gönderildiğinden habersiz sin galibaa, bırak okan koç un gs da başarılı olmasını onun a.gücünde bile başarılı olmasını istemem keşke futbol hayatını bitirselerdi
    bjk okan ı kazanmak için çok savaştı ama bu insan kazandığı şöhretle alemm yaptı alemm,antreman a gelmedi, sahada dripling atçağına saçını düzeltip durdu keşkee gs kalsaydı da sizde onun nekadar aciz bi adam olduğunu anlasaydınız
    ve o yönetimin kendisine olan güvensizliği deil 2. bir ayhan olayını yaşamamk içindir, okan koç bjk ye ilk geldiğinde yok çocukken bjk liydm yok kapalıdan maç izlerdm demişti sonraa noldu gs ye gitti ben ztn ilk gs ye gelecektm şimdi nasip olduu dioo. bakk sen hele şu genç yıldıza

bana göre yönetim burda okan ın gs ye gitmesini engelleyerk doğru yapmıştı ama a.gücüne vermemeliydi, geçen sene gibi paf a yollmalıydı
    haa bide bu a.gücüne kiralık gitme olayı bana yabancı gelmio,bu insan daha önce de konya ve a.gücüne kiralık olarak verilmiş ve hocalarıyla kavga ederek takımdan kovulmuştu, bi insanın önce top oynayabilmesi için futbolcu deil aklı başında bi insan olması gerekir
    Okan Koç'un GSye transferine karşıyım, karaktersiz bir adam olduğuna katılıyorum ancak mesele bu değil BJKnin tavrı. Ne olursa olsun GS BJKnin serbest bıraktığı bir oyuncuyu almak istemiş BJKde haksız yere buna karşı çıkmış. Daha önceki transfer dönemlerinde GS sırf BJK başkanı rica etti diye her konuda anlaştığı hatta önanlaşma imzalattığı oyunculardan vazgeçmiş,BJK ise serbest bıraktığı oyuncunun GSye transferine sırf "bizde tutturamadı ya GSde tutturursa ne deriz taraftara" korkusuyla engelliyor.

Quote Originally Posted by cgdsshn
    Okan Koç'un GSye transferine karşıyım, karaktersiz bir adam olduğuna katılıyorum ancak mesele bu değil BJKnin tavrı. Ne olursa olsun GS BJKnin serbest bıraktığı bir oyuncuyu almak istemiş BJKde haksız yere buna karşı çıkmış. Daha önceki transfer dönemlerinde GS sırf BJK başkanı rica etti diye her konuda anlaştığı hatta önanlaşma imzalattığı oyunculardan vazgeçmiş,BJK ise serbest bıraktığı oyuncunun GSye transferine sırf "bizde tutturamadı ya GSde tutturursa ne deriz taraftara" korkusuyla engelliyor.
    ewt aynen dediğin gibi, bu yönetim en belirgin saçmalamalarından biridir, ve son derece ezik bi davranıştr.
    ama yönetim birazda okan ın transfer olduktan sonra yaptığı açıklamaları yediremedi ve daha önce dedğim gibi 2. bi ahyan olayından korktu
    ayrıca bu ligde diğer takımlara kiralanan oyuncularn bjk ye karşı oynamama kuralı başta yadırganabilir ama elde bi imkan warsa bunu kullanmak hakkıdır ama bence buna gerek yok, bariz kendi acizliklerini açığa vuruyolar
    son olarkta bjk nin tekrar takım olabilmesi için başta yönetimin gitmesi lasım ki artk şu kim boştaysa alalım mantığından kurtulalım, sonra teknik direktör istikrarı yakalanmalı,( bundan sonra yönetime kim seçilirse seçilsn işalla tigana gönderilmez) bundan sonra ki umudumsa işalla paf ağırlıklı bi kadroyla oynarz da şuanda milyon dolarları cebe indiren futbolcu müsfetteleri taraftarn ne istediğini anlarlar, geçtk artk galibiyet almalarını biz sahada mücadele istiorz

Mesaj Yetkileri