-
30.Ağustos.2006, 08:45
Kalli’nin mactan sonraki aciklamalari
Nonda seçeneğimi artırdı
Nonda’nın transferinin bitip bitmediğini basın mensuplarına soran Alman teknik adam, ’’Evet’’ yanıtını alınca, ’’Bizim 3 ya da 4 tane iyi santrforumuz oldu demektir’’ ifadesini kulandı. Feldkamp, bugün iki santrforun da gol attığını kaydederek, ’’Rekabet her zaman oyunu üst düzeye getirir. Artık ben seçme şansına sahip olacağım. Nonda’yı biz seçtik. İlk önce onu göreyim. Takımımızı daha ileriye götürmek için neler yapabileceğini göreceğiz’’ şeklinde konuştu.
Savunma yönü güçlü oyuncu istiyorum
İsviçre’deki kamp çalışmalarından bu yana savunmanın sağına oyuncu almayı düşündüğünü dile getiren Karl Heinz Feldkamp, Uğur’un işini iyi yaptığını, ayrıca savunma yönü güçlü bir oyuncu transfer etmeyi istediğini söyledi. Feldkamp, Servet ve Song’dan birisinin sakatlık yaşama ihtimalinin kendisini düşündürdüğünü de belirterek, ’’Servet ve Song gibi çok hareketli, gidip gelebilen, defansif yönü iyi olan bir oyuncu arıyorum. Değişik pozisyonlarda oynayabilecek Linderoth gibi bir oyuncu almayı istiyorum’’ şeklinde konuştu.
Aynen katılıyorum ugur büyük macları kaldıramaz bence cok yönlü adam ihtiyac var
Mesaj Yetkileri