ooo FHOTO FINISH CHELSEA ARTIK 6 SENE UST USTE SAMPIYON EE DROGBA NE OLCAK BENCE DAVID VILLA YI FORVET ARKASI OYNAT II OLUR//
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AGA YA SU ARKADAKI GALATA FOTOGRAFINI NASIL YAPTIN BEN DE BASKA BISI YAPCAM
Büyükpivot kusra bakma ama, Villa,Drogba varken yeni bir forvete yıldız yatırımı yapmanı çok doğru bulmadım
Orta saha bekliyordum.
Hayırlı olsun bakalım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bence süper bir transfer
drogba ---------- henry
villa
böle süper olur
Güzel transferler ama bayağı çok transfer yapmışsın takım dengesi bozulabilir forvetlerden birini satmalısın bence... Başarılar![]()
transfer olsun torba dolsun havasında gibisin![]()
Transferde 3 ismi beğendim, Yobo, Villa, Henry
Diğerlerinden şüpheliyim, ha son olarak Essien satılır mı be arkadaşım, bari onun yerini Pirlo ile doldur![]()
(/s)
Göktuğ takımın çoğu oyuncusunu değştirir zaten. Juve ile oynarken Buffon ve Trezeguet'i falan da satar
Bence 1 stoper, 1 sağ bek, 1 forvet bu takıma yeterdi![]()
Gattuso'yu al sen de
Ben 34,5 MN Avro'ya aldım![]()
Messi??
Hangi parayla..
Orası Chelsea be kardeşim sadece sezon başı 246 Mn YTL veriyorlar
Chelsea'de de para yok diyosan yuh artık
Kaç para bonservis verilecek?
O kadar transferden sonra para kaldı mı yeterli kadar?
1 adam alamayacaksın herhalde..
Ayrıca Messi gelmek istemiyor. Bilip bilmeden yuhlama olur mu?!
Yeni gördüm kariyeri başarılar...
Henry'i alman süper oldu.![]()
Yuh!
Henry ve Villa geldi hala yıldız mı istiyor![]()
Maç 2: Barclays Premiership 1. Hafta
Rahat oynadığım maçı yeni yıldızlarımla rahat kazandım.
Maç 3: Barclays Premiership 2. Hafta
69 milyonun karşılığını almaya devam ediyorum.
Maç 4: Şampiyonlar Ligi F Grubu 1. Maç
İlk formasında gol atan bir oyuncum daha oldu. Fakat bu bizi Giuseppe Meazza'dan galibiyetle çıkarmaya yetmedi.
![]()
Messi gelmiyor Chelsea'ye zaten![]()
Bir dakika !!!
Martin Petrov'a 16.75 milyon pound mu ???
henry'i 25'e mi ne almıştın zaten, Petrov'a çok para gitmiş...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Abramovich kendince tranfer yapmış işte![]()
galiba oyunun versiyo 7.0.0 demi?
yaw bende 50milyon euro vardi gitti simao yu aldi abromovic![]()
ABro deli yaaa![]()
Yuh gitti paracıklar![]()
Bikr keresinde de Frideriche 33 milyon dolar vermişti...Abromovichin aklından zoru mu var?![]()
Arkadasa BasaIlar... Bu arada Tam Bir ChelseaLi gibi davranmIs, Gereksiz birsuru TransferBen takImIn orjinalinin cok bozulmamasIndan yanayIm... ArkadasI Premier Lig Sampiyonlugu icin Simdiden Kutlyorum AmA CL icin aynI seyi diyemicem...
akinfeev cok grkli dgl bnce ama yinede dgrlri gibi sacma dgl dani alves ii trnsfr bgndgm 2 trnsfrindn biri van der meyde yobo ve kaboul chelseayi kldrmz bunlr kotu trnsfrlr higuaini ilk basta begendim fkt villa ve henry hrsyi bozdu villa ii trnsfr fkt o gldktn snra henryye hic grk yok higuaini unutma bide drogba vr smdi gdnlere glnce essien gitmmeliydi gitse bile yerine bi mc alinmaliydi shevchenkoyu bnde gndrrdm afrn sanagermide dgru cudicinide iiki gtms wright philipsin gitmesi kotu olmus boulahruz ise o kdr onmli dgl ama sonuc olrk bnce trnsfrdn aldigin ouan 100 uzerinden 35dir chelsea dunyanin en ii tkmi iken su anda 3.4.luge dusmustur ozetin ozeti: sen isi bAtIrmssn sdece frvtle mac kazanilmaz henryede 69 milyon pound hrcnmz higuaini koysaydin o da henry kdr gol atrdi emn ol