-
30.Ağustos.2006, 17:17
Bouzid konusunda Kalli'nin bi bildiği vardır diyosunuz ama Serkan Çalık hazırlık maçlarında çok iyi oynadı ama oynatılmıyor..Dünkü maçta Hakan Şükür ve Ümit Karan'ın son 20 dakikada adım atacak hâli kalmamıştı ama Kalli hala onları oyunda tutuyordu..Barış Özbek'ten başka koşan yoktu dün son 15-20 dakikada..Neden değişiklik yapmıyor Kalli merak ediyorum..Bence Serkan Çalık'a şans verilirse forvette çok iş yapar..(Özellikle de ağır savunması olan takımlara karşı kesinlikle S.Çalık oynatılmalı..)
-
30.Ağustos.2006, 17:41
Nonda'nın kalitesine ve kariyerine diyecek bir lafımız olamaz..zor liglerde iyi ortalamalar tutturan biri Türkiye liginde iyi işler yapabilir..ama ne olursa olsun 'ya tutarsa' kabilinden yapılmış bir transferdir..A.Sezgin'in sezon öncesi açıklamalarına tezat biçimde sonradan oluşturulan bir alternatiftir ve oldu bittiye getirilmiştir..Başarılı olmasını tüm kalbimle diliyorum...Umudum ve güvenim var ama transfer şekline ve samimi davranılmamış olmasına itirazım var..Tahmin ettiğim gibi Kalli savunma yönü güçlü defansın veya orta sahanın kenarlarında oynarken içeriyi destekleyebilecek joker özellikli birini istiyor( Ümit Davala tarzı)...aslında sene başı kadro analizimde gözardı ettiğim Barış Özbek bu iş için uygun görünüyor ama alternatif her zaman iyidir...Bu arada Servet bu ortamda biraz insafsızca eleştiriliyor..Dün maçta olanlar ne kadar yürekten mücadele ettiğini ve maça devamlı konsantre olmaya çalıştığını görebilrlerdi..lütfen önyargıları bir kenara koyup Servet'e biraz zaman tanıyalım....
Arkadaşlar meraklanmayın Kalli işini bilir...Serkan'a da Bouzid'e de sıra gelecek..şu an yerlerine oynayanlarla alınan neticeler olumlu..Gerets dönemi gibi zırt pırt kadroyu değiştirmez Kalli..oynattığı adama kendini göstermesi için yeterli süreyi verir,sabır gösterir...bu süre sonunda verim alamazssa alternatiflere görev verir ki bu süreçte fiziksel ve mental olarak bu adamları hazırlamış olur..dünkü maçta dikkat ettiyseniz Hakan son dönemlerin en mücadeleci topunu oynadı ve hatırlarsanız Kalli bir gün önce Hakan'ın da ismini sayarak bazı futbolcular daha iyi mücadele etmeli demişti...motivasyon sadece 'hadi aslansın v.s.' diyerek yapılmaz...bu anlamda Kalli akıl oyunlarıyla oynatmadığı kaliteli topçuları geleceğe dönük hazırlayacaktır endişelenmeyin..
Mesaj Yetkileri