Psv bitti bana göre.Seneye Hollanda'Da şampiyon Feyenoord![]()
Psv bitti bana göre.Seneye Hollanda'Da şampiyon Feyenoord![]()
Kone iyi transfer.Hızlı bir oyuncu.Sevilla'da iş yapar.
So what?
Saike
kone nin adını duymak bile istemiyorum sevilla da hiçbişey yapamaz kone....
Sevilla'nın kaçıncı forveti bu ya. Bizim adamımızıda almışlar.
Evet çünkü ikiside gayet fanatikçe yorumlar yaptılar.Benzerlik bundan dolayı.Bu yorumu yaparken o olay benimde aklıma geldi.
So what?
Saike
Çok fesatım biliyorum ama Kone'nin Sevilla'da başarılı olamamasını istiyorumTipik Kone'nin Gs'ye gelmemesini kabullenemeye Galatasaray'lı yorumu...
semsi ben o sandığın taraftarlardan değilim kabullenememe gibi bi durumum da yok sevilla da zor oynar kone...
Harika bir haber.Çok iyi transfer yaptık![]()
A. Madrid de Inter misali ortasaha dolduruyor.
Bu transfer gerçekten çok iyi oldu.At.Madrid gücüne güç kattı.
So what?
Saike
Muhteşem transfer. Orta saha birbirinden kaliteli adamlarla doldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Neyse yaa özür dilerim.Kendimi durduramıyorum bu konularda.![]()
So what?
Saike
Chevanton'a yazık oldu..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Güzel Güzel Psv güç kaybetmiş ama psvde afonso alvesi alıcakmış heralde
iyi transfer bence ama arjantinlilerin uyum sorunu dillere destandır ortega misali.adam kac yıldır avrupa da oynuyor tabi ki de forlanla iyi bi ikili olusturacağından eminim
fenerbahcemiz içinde iyi sevilla içinde iyi transfer![]()
Atlet'co para sa.maya devam ediyor..Bu transfer politikasıyla giderlerse ben ilk 6 ya bile giremeyeceklerini düşünüyorum..
Torres'den gelen para ne bereketliymiş yaa
Çok iyi kadro kurdu A.Madrid.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hayatımda en çok sevdigim futbolcudur Juan Roman Riquelme...başarılar sana Riq8![]()
konenin insani kalitesi ortaya çıkmış oldupremier lig yalanları falan...
neyse hadi bakalım hayırlı olsun..
Kone nin o donemde aciklamasi dogru yansimamis basina....Bazi yerler sadece Premier Ligde oynamak istiyor demisti,ancak o Ingiltere ya da Ispanya demisti....23 yasinda bir futbolcu icin normal karsilamak gerekiyor...Tuttugum takimdan vazgecip kendimi Kone yerine koyunca dogru bir karar aldigini dusunuyorum...Siz de boyle empati yaparsaniz Koneyi anlayabilirsiniz...
barcelona dıyorum...
Arkadaslar Riquelme Evertona transfer olcak Bugun Daily Mail de yazdi
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Barcelonalı futbolcu Thiago Motta, daha sonra da Atletico Madrid’le resmi sözleşmeye imza atacak.
![]()
Barça’nın Yaya Toure’yi transfer etmesinden sonra takımdan ayrılması beklenen Thiago Motta, bonservissiz verilmek istenmeyince transfer gecikmişti.
Bu durumdan şikayetini her fırsatta dile getiren ve bir diğer Barcelonalı futbolcu Gio van Bronckhorst’un Feyenord’a bonservissiz verildiğini sık sık hatırlatan Motta en sonunda muradına erdi ve oyuncu için önceleri 5 milyon avro isteyen Barcelona, bu rakamın yaklaşık yarısına Atletico Madrid’e evet dedi.
Atletico hem Motta’ya hem de 8 milyon avroya Villarreal'den alınan Juan Roman Riquelme’ye transferin son gününde, yani bugün imzayı attıracak.
kaynak:goal
Atletico bu sene mükemmel transferler yaptı inş. hedeflerine ulaşırlar onları izlemek güzel olacak