1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: [4-4-2 Dengeli Premiership] Ada'yı Sallayın!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    -

Abi İlk sezonda Fa cup ve Carling cap aldım. Ligde 9. oldum ama aslımadık fazla çünkü zaten Uefa da idik yedeklerle çıktık. 2. Sezon başladı 4 maç 12 puan lideriz ve 1 gol yedik Live yi Kendi sahamızda 3-0 yendik. Nilmar ve İversen ikilisi süperler. Teşekkürler abi. Takım Portsmouth...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

depLasmanda kaybettigim 10 mac yuzunden sampiyonLuk gitti peLuk su deplasman maclarina bi oneri wer ya defans cizgisi onde yine gol yiyorm cekiyorum geriye yine yiyorum sen hic degistirme demistin oysa

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    depLasmanda kaybettigim 10 mac yuzunden sampiyonLuk gitti peLuk su deplasman maclarina bi oneri wer ya defans cizgisi onde yine gol yiyorm cekiyorum geriye yine yiyorum sen hic degistirme demistin oysa
    Haklısın kendi evimde canavarım ama deplasmanda çok kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ekran resimleri eklerseniz daha iyi yardımcı olurum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

peluk taktik icin cok tesekkurler. takim bi anda acayip degisti. ama az gol atuyorum sag forvet tipim nasil olmali oneride bulunurmusun..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by umutumut67 View Post
    peluk taktik icin cok tesekkurler. takim bi anda acayip degisti. ama az gol atuyorum sag forvet tipim nasil olmali oneride bulunurmusun..
    Ben tavsiye edeyim Targetman için İversen, Eddieöneririm. Diğer forvet için Nilmar Babel mutlaka dene..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

peLuk iste depLasman tabLom icler acisi bi durum

Mesaj Yetkileri