Sayfa 74 / 134 İlkİlk ... 2464727374757684124 ... SonSon
2,191 ile 2,220 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Şu Cheavanton gelse iyi olur gerçektende ama onun sakatlığı yokmuydu Monacô'dayken falan.

2. Default

grafite wolfsburg a gitmis galiba 8 milyon euro ya...

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Telegraaf’in haberine gore. Alves AZ ile anlasmis. Sadece Heerenveen kulubu 20 mil. bonservisle israrciymis. Suanki durumda Heerenveen kulubu indirime gitmezse almalari imkansizmis.

Hollandada oturan arkadaslar söyle diyor...hollanda basınına göre az nin alma sansı yüzde 75 miş..
    Dogru, hollandali arkadasima gore 4saat icinde alvess transferi kesin biter dedi...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray will auch Chevanton
    Der türkische Spitzenklub möchte nach der Verpflichtung von Shabani Nonda einen weiteren Angreifer verpflichten

Heute könnte der 26-jährige Stürmer Ernesto Chevanton einen neuen Klub finden. Am Stürmer aus Uruguay vom FC Sevilla hatten zuletzt der FC Schalke 04, der VfL Wolfsburg und US Palermo Interesse gezeigt. Aber in den letzten Stunden hat Galatasaray Istanbul das Gespräch mit dem Angreifer und seinem Besitzer FC Sevilla intensiv gesucht. Für knapp 4 Millionen Euro könnte der Stürmer jetzt noch vor Schliessung des internationalen Transfermarktes in die Türkei wechseln. Sevilla sucht schon seit längerem händeringend einen Abnehmer für seinen Offensivspieler.

http://www.4-4-2.com/haupttribuene/n...uch-chevanton/

Chevanton haberleri cikmaya basladi...

Eee.. Ne yazıyormuş acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    wolsburg-schalke-palermo ilgilendi ama bunlar yetersiz,biz araya girmişiz 4 milyon euro vermişiz ve öne geçmişiz,bugün transferin bitmesi bekleniyormuş...
    Sevilla acil elinden cikarmak istiyormus 4 milyon ile ortaligi alt üst etmisiz.
    Çeviriler alıntıdır.. (:

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Der türkische Spitzenklub möchte nach der Verpflichtung von Shabani Nonda einen weiteren Angreifer verpflichten

Heute könnte der 26-jährige Stürmer Ernesto Chevanton einen neuen Klub finden. Am Stürmer aus Uruguay vom FC Sevilla hatten zuletzt der FC Schalke 04, der VfL Wolfsburg und US Palermo Interesse gezeigt. Aber in den letzten Stunden hat Galatasaray Istanbul das Gespräch mit dem Angreifer und seinem Besitzer FC Sevilla intensiv gesucht. Für knapp 4 Millionen Euro könnte der Stürmer jetzt noch vor Schliessung des internationalen Transfermarktes in die Türkei wechseln. Sevilla sucht schon seit längerem händeringend einen Abnehmer für seinen Offensivspieler.

....Bunun v

Beyler Grafiteyi Wolfsburg almis, 7,5m!!

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by Zasa View Post
    Bir Link daha buldum Chevanton ile ilgili

http://www.tuttomercatoweb.com/index...=read&id=73740

Bunun Turkce MeaLi Nedirr BeyLer Bırısı Turkceye CevırebıLırmı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chevanton için Galatasaray'ın son birkaç saatte görüşmelerini sıklaştırdığı, 4 milyon Euro'ya alınabileceği gibi şeyler yazıyo (anladığım kadarıyla)..

Burak abi o zaman GS'li olmayan birine çevirttirmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak abi o zaman GS'li olmayan birine çevirttirmek lazım

Ben kimsenin geleceğine inanmıyorum bu saatten sonra.. Ama son dakika süprizi de güzel olurdu doğrusu..

Şaşırt bizi yönetim..

14. Default

hadi adnanlar goreyim sizi getirin cheva yi...

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Gençler heyecanlandırıyorsunuz beni wallahi olmuyor

Mealle Galatasarayımızın Nonda'dan sonra bu Chevanton için bastırdığı ve listelerin teslim edilmesine az bir süre kala Sevilla'ya 4m EU'luk teklif yaptığı aynı zamanda oyuncuyla başka kulüplerinde ilgilendiği ve Sevilla'nın daha iyi teklif gelmesi için beklemede olduğu anlatılmış. Umarım doğru anlamışımdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaşlar adnan sezgin transferin zor oldugunu fakat ugraştıklarını belirtti...

ayrıca 3 eylüle kdr zamanları oldugunu söyledi ve gerekirse ocaktaki uefa listesine bu oyuncunun isminin verilebilecegini falan söyledi ama transfer yapılırsa sag bek için yapılacagı söyleniyor..

Quote Originally Posted by Zasa View Post
    Bir Link daha buldum Chevanton ile ilgili

http://www.tuttomercatoweb.com/index...=read&id=73740
    Bu İtalyan kaynakta da aynı şekilde son saatlerde Galatasarayımızın Chevanton için bastırdığı yazılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

daha forvete gerek yok iyi bir sağ bek lazım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler ne zamandır gazetelerden uzağım köydeydim ama tv de gs tv yi açtım ve galatasaray formalı zenci bi adam vardı (futbol forması). tercümanı sanırım fransızca konuşuyodu. Bende sonuna yetiştiğim için kim olduğunu öğrenemedim, muhabir en sonunda galatasaray forması altında başarı yakalarsın inşallah falan dedi ve bitti hemen

20. Default

Ben de diğer forumlardan takip ediyorum..Akşama haber gelebilir falan deniliyor Cheva için..İnş. gelir yaw Bu arada sevilla 3 non-europa kuralına göre Kone'yle anlaştıkları için birini göndermek zorundalar o da Cheva olacakmış kesinlikle..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    beyler ne zamandır gazetelerden uzağım köydeydim ama tv de gs tv yi açtım ve galatasaray formalı zenci bi adam vardı (futbol forması). tercümanı sanırım fransızca konuşuyodu. Bende sonuna yetiştiğim için kim olduğunu öğrenemedim, muhabir en sonunda galatasaray forması altında başarı yakalarsın inşallah falan dedi ve bitti hemen

Blacburn taraftarının kendisine taktıgı lakapla Shabba

daha dogrusu Shabani Nonda yı izlemişsin

22. Default

Avrupa için transferin son günü. (Listeler verilecek.)

son dakila haberleri ve resmi transferlerin haberleri buradan takip edilebilir.

Galatasaray - Chevanton ile ilgili haber.

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=3212

Ayrıca inatçı Herenveen ile ilgili bir haber de var aşağıda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Blacburn taraftarının kendisine taktıgı lakapla Shabba

daha dogrusu Shabani Nonda yı izlemişsin
    Evet tahminimce oydu
    Eee madem onu aldık daha cheavanton a falan ne gerek var ki? paramızı boşuna harcamayalım bence..

24. Default

Uefa'ya verilecek listenin son günü yarınmış. A.Sezgin öyle dedi Lig tv'de.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Monacoyo kura çekimi için giden temsilci kim Galatasaray adına muhtemelen o yüzyüze görüşüyordur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Önemli Bilgi........

UEFA’nın resmi belgelerinden alıntı:

Deadlines
    17.15 The player lists have to be submitted through the national association to
    UEFA by the following fixed deadlines:
    a) 10 July 2007 (24.00 CET): for all matches in the first qualifying round;
    b) 3 August 2007 (24.00 CET): for all matches in the second qualifying
    round;
    c) 1 September 2007 (24.00 CET): for all matches from the first round.

Arkadaşlar, 1 Eylül 2007 (00.00 CET) demiş olsaydı, dediğiniz gibi bu gece bitiyor olurdu. Ama (24.00 CET) diye belirtmiş. Dolayısıyla liste tesliminin son tarihi yarın gece yarısı.

Zaten adnan sezgin ve özhan canaydın da söyledi liste yarın gece son...

Bu guzel haber:P

27. Default

BURSASPOR:

Vega
    Ömer Aysan
    Ömer Erdoğan
    Egemen
    Volkan
    Veli
    Mustafa
    Sumulikoski
    Yenal
    Sinan
    Tum

Az sonraki maçın kadrosu. Ömer Aysan'ın UEFA'ya yetişmesi imkansız...Gözden çıkarılan bir oyuncu, transferine 1 gün kala kadroya alınmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ben de yuttum..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adamı italya,Almanya,Türkiyede kontrol ettirildi yuh artık kim cıkarıyor bunları kardes uydurdunmu????

senarist güzel seni oskayın yanına verelim))

30. Default

daha ilk mesajında boyle haberler yapıyorsun.ayrıca emrah senıde kutlarım.cok ıyı laf soylemıssın

Mesaj Yetkileri