2006-2007 SÜPER KUPA ŞAMPİYONU
2006-2007 SÜPER KUPA ŞAMPİYONU
Haketmediği bir kupa aldı Milan her zaman ki gibi.
Sıkıcı bir maçtı, ne Milan'ın hakkıydı ne de Sevilla'nın..
Poulsen'i çok beğendim, her takıma lazım onun gibi bir adam..
Kupayıda kaldırdık.....
Hakedilmeyen kupaymis. Guluyorum ben buna ya. Akilli oynayan aldi kupayi, nedir yani.
Ilk yari pek iyi oynamasak da 2. yari acildik. Pirlo'nun 2. yarida kendini oyuna vermesi bunda etkili oldu. Nesta harikaydi. Oddo, Kala ve Pippo da takimin kotulerindendi. Klasik Pippo, tum mac ruh gizi geziniyor, cikiyor atiyor bir tane. Nesta'yi unutmamak lazim. Takimi ipten aldi vallahi.
Ama bu galibiyet sorunlari ortmemeli. Oddo ve Kaladze bu takimin oyuncusu degiller. Pippo da artik degil. Ronaldo'nun donmesini ve ara transferi sabirsizlikla bekliyorum. Kanatlardan hic orta gelmiyor yahu.
Tebrikler Milan.![]()
Soyle yarilan bir smiley aradim sag tarafta ama goremedim.
4 sene once de yasliydi bu takim. CL'yi kaldirdi! 4 sene sonra da kaldiracak! Milan birden genclesen bir kulup degil, yavas yavas gencler monte ediliyor. 3-4 seneye kadar Pato, Di Gennaro, Gourcuff, Kaka, Grimi, Darmian, Aubemeyang kardesler gibi isimleri bir arada gorunce anlayacaksiniz dediklerimi. Tabii o arada her sene 1-2 genc daha alinacak.
Gelecegin Milan'i yavas yavas kuruluyor.
Kim ne derse desin benim gönLümde SeviLLa dan yana idi ama Maçı ve kupayı MiLan haketti.SeviLLa kontroLsüzce atakLar yaptı.MiLan da karşı hücumLarı iyi değerLendirdi.Bu da bir nevze haktır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aygün NOBRE'de girse 5 dakika oynayacaktı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Rossoneri..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Kupayı aldığımız için sevinçliyim.Avrupa'nın En Büyüğü Milan.
Bence maç güzeldi.Çok heyecanlı değildi ama sıkılmadım en azından.
Maçın başlarında etkili başladık.Bir top direkten döndü.Ondan sonra maç normale döndü.Bu arada Sevilla Dida'nın hatasında golü buldu.Adam topu tutamadı resmen.Ondan sonra Sevilla kapanmaya başladı ve iyi kapandılar.Sahayı çok iyi daralttılar.Oynayacak alan kalmadı bizimkilere.Bu arada çok iyi bir pozisyon buldu Sevilla ama değerlendiremediler.Nesta sağolsun.Devrenin sonuna doğru bir gol bulduk ama İnzaghi her zamanki gibi ofsayttaydı.
İkinci yarıda yine bastıran taraf bizdik.Sağ kanatta Pirlo Gattuso'ya çok mükemmel bir pas attı.Gattuso'da arkada saklanan İnzaghi'yi gördü ve bildik bir İnzaghi golü ile beraberliği yakaladık.Bu golden sonra iyice kapanmayı bıraktı Sevilla.Gattuso'nun sakatlığından dolayı oluşan duraklamada konsantresi düşen Sevilla defansı arkaya kaçan Jankulovski'yi durduramadı.Ve Jankulovski o topa çok süper bir vuruş yaptı ve gol geldi.Ondan sonra Sevilla iyice risk aldı.Milan daha rahat oynamaya başladı.Nitekim Kaka bir penaltı yaptırdı.Bence %100 penaltıydı.Kimsenin itirazı olamaz.Kaka geçince içimde kaçıracak gibi bir his doğdu.Ve kaçırdıda.Palop çok iyi uzandı ama Kaka'nın şansına top önüne düştü ve artık maçı koparan gol geldi.Son dakikalarda Sevilla tehlikeli geldi ama gol atamadılar.Ve kupayı kazandık.
Maçı kazanmamızdaki en büyük etken daha tecrübeli olmamazdı.Bunu maçtan öncede belirtmiştim.Takımımızda Kaka ve İnzaghi etkisiz isimlerdi.Oddo'da pek iyi değildi.İnzaghi zaten genelde böyledir.İyi oynamadığı maçta çıkar golünü atar.Çok ofsaytta kaldı bu maçtada.
Maçta Puerta için yapılanlarda çok güzeldi.Lafın özü güzel bir organizasyon oldu.
So what?
Saike
sevilla'nın kazanması içimden gecendi ama olmadı milan ı tebrik ederim...
3-1 gibi bir skor nasıl haketmeden kazanılır onu anlamadım ?![]()
Milan'ın iyi oynadığın düşünmüyorum.Yine de tebrik ederim kendilerini![]()
Seneyede bizim olacak..
Son resime bakarmısınız resmen topu tutamadı Dida.
So what?
Saike
Evet.Nasıl tutamadı bende anlamadım.
Yaşlandı artık.Alternatif bulunmalı ilerisi için.
So what?
Saike
Çok zevksiz bir maçtı Puerta olayının etkisi olabilir Favori kazandı şaşırmamak gerekir
Beni mutlu eden bir sonuç. 3 ve Kaka'yı bildim.Dida'nın alternatifi olarak Storari var aslında. Başka kaleci gelirse yazık olur Storari'ye.
puerta olayı olmasaydı sevilla kesin kazanırdı ama milan bu avantajını ii kullandı
Sevilla kesin mi kazanırdı?
![]()
3. fotograf gercekten cok guzel...Sevilla nin almasini isterdim ama olsun...Onlarda bu kupa zaten var...![]()