Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: A Milli Takım kadrosu açıklandı

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Default A Milli Takım kadrosu açıklandı

A Milli Takımımızın Euro 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubunda, 8 Eylül 2007 Cumartesi günü Malta A Milli Takımı ile Malta -Ta'Qali National Stadı'nda saat 19:30'da ve 12 Eylül 2007 Çarşamba günü Macaristan A Milli Takımı ile İstanbul - İnönü Stadı'nda saat 20:30'da oynayacağı maçların aday kadrosu belirlendi. Aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Serdar Özkan (Beşiktaş A.Ş.), Servet Çetin, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Şükür, Ayhan Akman (Galatasaray A.Ş.), Deniz Barış, Mehmet Aurelio, Volkan Demirel (Fenerbahçe), Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor), Hakan Kadir Balta (Vestel Manisaspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Halil Altıntop (Schalke 04), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Nihat Kahveci (Villarreal), Nuri Şahin (Feyenoord).

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Deniz başarılı oyunun ödülünü almış. Tümer'i de formsuz diye almamış sanırım. Serdar Özkan ile birlikte Serdar Kurtuluş da alınabilirdi. Sanırım Serdar Özkan daha önce milli olmadı. Ayhan da iyi oyunun ödülünü almış.

Bakalım bunlar arasından 11'i nasıl çıkaracak? Ne olursa olsun bir Tümer'in de kadroda olması gerekirdi bence. Ama genel olarak çağrılan kadro güzel.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Serdar Özkan,Ayhan Akman,Deniz Barış,Hakan Balta çok iyi tercihler.Sinan Kaloğlu,Serdar Kurtuluş,Volkan Yaman,Orkun Uşak;Volkan Demirel,Hayrettin Yerlikaya,Sabri Sarıoğlu ve Hüseyin Çimşir'in yerine kadroya alınabilecek isimlerdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

6 tane beşiktaşlı var kadroda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deniz-Volkan ikilisi moral depolarlar güzel bir kadro çıkarmış f.terim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım Fenerbahçe'ye gelmeden alınan oyuncular neden Fenerbahçe'ye gelicne alınmıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Terim cok güzel bir aday kadrosu yapmıs bence hak eden herkezi cagırmıs denizbarıs,Ayhan,Serdar bunlar formda idi bu arada Rüstünün cagrılması yanlıs...Ama galibaterim tecrübe acısından cagırıyor..

Volkan demireli neye göre cagırdı anlamıyorum hadi rüstüyü anlıyorum...Bari orkunu cagır

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Benim anlamadığım Fenerbahçe'ye gelmeden alınan oyuncular neden Fenerbahçe'ye gelicne alınmıyor?
    Sundan olabilir gelenlerin cogu oynamıyor ayrıca formda tutmadılar...büyük ihitmal bundan eger zico dahafazla sans verirse kesin cagırırlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ayhan ve Serdar hakettiklerini almışlar.Terim iyi seçimler yapmış..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu fenerbahçenin suçu başkasının değil ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serdar Özkan'ın Milli takıma seçilmesi güzel bir olay.İnşallah Sayın Terim formsuz olan Sabri'den vazgeçerde Serdar'ı kullanır.Sağ kanatta Serdar sol kanatta Arda çok tehlikeli oluruz.Serdar defansada yardım eden bir isim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Semsi dediklerin dogru ama hamit ve sabri uyumu bozmak istemez kimse sag kanattan gelemiyor

Uyum için bozmaz ama bellide olmaz terim bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan niye alınmamış ya

Ayhan Akman ve Hayrettin Yerlikaya'nın kadroya alınmasına anlam veremedim.

Serdar Kurtuluş ve Mehmet Yıldız'ın da alınması lazımdı diye düşünüyorum.

Volkan Demirel ve Deniz Barış'ın yeniden çağrılmasına sevindim. Gösterdikleri performansın karşılığını aldılar. Yine Serdar Özkan da aynı şekilde...

Stoperlerden bir iki tanesini değiştirmeliydi diye düşünüyorum, Romanya maçından sonra, ama değiştirmemiş.

Tümer'in kadroya alınmaması da çok doğru bir karar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hayrettin Yerlikaya yerine Volkan Yaman çağrılmalıydı.Volkan Demirel doğru karar Orkun en az Volkan kadar riskli işler yapıyor penaltı,elinden top kaçırma vs.
    Emre Belozoğlu'da daha bir maç oynamadı ama milli takımda ben alınmayan iyi oyuncular için oynamama bahanesini kabul etmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ayhan bugün açıklama yapıyor beni asla almazlar diye, akşamına kadroda..

Formda olan oyuncuları milli takıma alarak doğru bir karar vermiş Fatih Terim..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bırak ordaki adamları Volkan Yaman yok ya o kadroyu nabıyım ben şimdi:S:S

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Rüştü Reçber,Hakan Şükür gibi isimlerin Milli Takıma alınmasına karşıyım.Galiba 3 tane sol bek alındı.Hayrettin gereksiz bir tercih olmuş.Serdar Kurtuluş kesinlikle A Milli olmayı hakediyor.Deniz Barış ve Ayhan Akman konusunda kuşkularım var.Şimdi Deniz formda diyecekler.Koray Avcı çok mu formsuz?Deniz'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet bence Koray'da alınabilirdi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Volkan Demirel ve Deniz Barış'ın yeniden çağrılmasına sevindim. Gösterdikleri performansın karşılığını aldılar. Yine Serdar Özkan da aynı şekilde...

Stoperlerden bir iki tanesini değiştirmeliydi diye düşünüyorum, Romanya maçından sonra, ama değiştirmemiş.

Volkan, sadece tek maçta ortalama performans göstererek kadroya alındı.Ayhan 4 maçtır harika işler yapıyor.Kadroda olması neden bu kadar garip?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

volkan yaman nerede fatih hoca güzel kadro çıkarmış tek eksik volkan...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

git bi oynadığı futbolu izle anlamlandırırsın belki..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ayhanda gösterdigi performasın karsılıgını aldı...Belki o mevki kalabalık olabilir ama deniz barıs kadar ayhanda hakediyor

sen niye anlam veremedin anlamıyorum???

serdar,denizbarıs,ayhan bu 3 lü cok formda ve haklı olarak cagırıldılar....Terim son 3 macta ayhanı cıplak gözle izledi ayhan macta 90 dakika kosuyor..pres yapıp top kapıyor daha ne olsun..

Volkan yaman dün sakatlandı acaba terim onun içinmi cagırmadı yokda volkan gibi adamın yerine hayrettin cagırılırmı...

Oyüzden aday kadro cok yerinde olmus hakeden herkez cagrılmıs...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet Volkan sakat olduğu için çağrılmamıştır.Bu arada acaba formsuz Aurellio'yu keser mi Terim?
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    ayhan macta 90 dakika kosuyor..pres yapıp top kapıyor daha ne olsun..
    +1 ve topuda iyi kullanıyor tekniğide var top kapmasının yanında

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Görkem kardes kesin bu yazıyı yazarken egemenin kafası baska yerde idi...

Deniz barıs için haklı diyor ayhan için anlam veremiyor ayhan bir macta iyi oıynamadı 4 mactır sahanın yıldızları arasında...

Volkan yaman dün sakatlandı Mr ıım cekılcek dedi sanırım sakat oldu için cagrılmadı..Yoksa volkan varken hayrettini cagırmak...(Gerisi size kalmıs)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayhanın alınmasına şaşırmadımda bu Sabri ısrarı nedir onu anlamış değilim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ayhanın alınmasına şaşırmadımda bu Sabri ısrarı nedir onu anlamış değilim
    Hamit sabri uyumu milli takımın kozu ordan cok iyi ataklar yapıyoruz orayı bozmak istemiyor.....sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ya ne uyumu Emrah abi yaa.Bu Sabri Fatih Terim zamanında parladı.Resmen adamı kolluyor.Formsuz olsa bile forması garanti.Ne orta açıyor ne şut atıyor.Koy Serdar'ı oraya.Bak bakalım nasıl tehlikeli ataklar oluşturuyor.Soldada Arda iyi oldumu sağ sollu ataklar ile rakibi resmen çökertiriz.Hakan Şükür'de bu kadar orta ile bol gol pozisyonuna girer.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Semsi dedigin dogru ama benim tahminim öyle
    Mesela hemen serdarıda oynatmaz belki nedeni mehmet topuz bile hiç oynamıyor buda ilginç..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimi alcak Servet'imi ?

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri