Sayfa 77 / 134 İlkİlk ... 2767757677787987127 ... SonSon
2,281 ile 2,310 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Heerenveen houdt Alves aan contract

Geschreven door Bart Kruyt op vrijdag, 31 augustus om 20:09

Geïnteresseerde clubs kunnen de hoop op Afonso Alves definitief opgegeven. SC Heerenveen laat zojuist op de officiële website van de club weten dat de Braziliaan vandaag niet verkocht zal worden. Met de naderende sluiting van de transfermarkt betekent dit dat de topschutter ten minste tot de winter bij Heerenveen blijft. ');

Alves maakte zich de afgelopen weken behoorlijk onmogelijk in het Abe Lenstra Stadion. De spits liet al een aantal trainingen schieten en verscheen ook vandaag niet op de oefensessie. Heerenveen zegt dat Alves vandaag ontbrak omdat er met AZ gesproken werd over een transfer. Beide clubs konden echter geen akkoord bereiken.

Tegenover de camera van RTL7 bevestigde AZ-coach Louis van Gaal de lezing van de Friese club. "Ik had hem er graag bij gehad", vertelde de oefenmeester. "Afonso Alves is een speler die wij al heel lang op ons lijstje hebben staan. In mei was hij echter veel te duur en de vraagprijs is niet omlaag gegaan. Dat is jammer maar de transfer is hierdoor van de baan."

Heerenveen alvesi kesin olarak satmiyormuss, resmi site'de aciklama yapmislar!

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Agent_Zero View Post
    aynen öyle abi kendim çalıyorum kendim oynuyorum.arkadaşlar sabır testi yapmayın yarın transfer olunca üzülürsünüz.neyse herkese iyi geceler umarım yarın transfer olur da biz de mahçup olmayız
    af buyur ben niye üzüleyim transfer olunca ?

ne bombalar gördü bu başlık.
    sonuç ne oldu fısss..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar günü ve tarihi itabariyle ilginç bir haber...

http://uk.eurosport.yahoo.com/200720...bbit-hole.html

arkadaslar eurosporttan 20 temmuza ait bir makale..haberde ikinci paragrafta acik acik salgadonun galatasaraya transfer olmasindan sonra falan diyor..(Aslında sacma bir haber ama eurosport böyle yazmıs ilignç valla)

The defence, the most maligned department under Fabio Capello, has been the least strengthened; but that does not point to an unchanged line-up. After the departure of Michel Salgado to Galatasaray and Ivan Helguera to Valencia,

2.haber.......

http://www.tuttomercatoweb.com/index...=read&id=73740

"Chevanton transfer sezononun son saatlerinde kendine külüp arıyo, imzaya en yakın olan taraf Galatasaray transferin durumu bi kaç saat sonra yada yarn netleşicek"

İsiimler belli ama zaman yok

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yarın akaşam kadar görücez..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya zaten bugün gazetede gördüm yönetimden brisi diyodu ki biz 1 yerli yada yabancı transferi daha yapabiliriz sonuçta şubatta bir kadro daha veriliyor bizim için lig de önemli.. dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valla bugün son değilmi bence birisi gelecek.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Kontrol Noktası.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Buqün Son Günmüş Ama Bence Biri GeLmicek

Yada 3 EyLuLe Kdr Bırı GeLmicek

Chevanton v SaLqado İkiside Çok İii Adam Ikısıde GeLebıLse Keşke
    Ama 1 Hakkımız Var Frktmz Eger Bu Ikısınden Bırı GeLcekse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SAlgado diyorlar gelirse zaten çok güçleniriz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

İnşallah Salgado gelir onu bekliyoruzzzz....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar daniel jensen bu adamla gercekten ilgileniyormusuz haberiniz olsun gelirse beni dedi dersiniz

Werder yöneticileri ile görüsme varmıs...2 mılyon euro istiyorlarmıs...

12. Default

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar daniel jensen bu adamla gercekten ilgileniyormusuz haberiniz olsun gelirse beni dedi dersiniz

Werder yöneticileri ile görüsme varmıs...2 mılyon euro istiyorlarmıs...
    Nerden biliyorsun?Ayrıca Emrah,şu forumlar arası yazı taşıma alışkanlığınıda bırakırsan iyi olur.

Jensen ha..
    Mevkiisi neydi bunun orta sahaydı değil mi?

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Feldkamp'ın ısrarla istediği orta saha oyuncusuna rotasını çeviren Galatasaray'ın, Werder Bremen'de top koşturan Danimarkalı yıldızın peşinde olduğu ortaya çıktı.

Sarı - kırmızılı yöneticilerin, 28 yaşındaki Jensen için Alman kulübüne resmi transfer teklifi yaptıkları ve taraflar arasındaki bonservis pazarlıklarının devam ettiği vurgulandı. Danimarka Milli Takımı'nın da formasını giyen Daniel Jensen, Galatasaray'ın kendisini istediğini doğruladı.

'GALATASARAY'a gelirim
    Dört sezondur Werder Bremen forması giyen başarılı futbolcu, kulüplerin maddi konularda anlaşma sağlaması halinde sarı - kırmızılı kulübe imza atacağını açıkladı.

Jensen, "Kulüpler görüşmelere devam ediyorlar. Anlaşma sağlanırsa Galatasaray'a gelirim" ifadelerini kullandı.

Danimarkalı futbolcu, Werder Bremen'de Avrupa Şampiyonlar Ligi ön elemesinde forma giydiği için Galatasaray'a gelmesi durumunda UEFA Kupası'nda oynayamayacak olmasıyla ilgili olarak ise "Benim için büyük bir problem değil. Transferim gerçekleşirse bu sezon sadece Türkiye Ligi'nde oynarım" açıklamasını yaptı.

Kynk:MiLLiyet

İii Adam Ama Bence Daa GuzeL Bırısı BuLunabıLır
    Chevanton Bundan İidir

dusunmeden versinler o parayi derim..iki yonlu cok saglam bi oyuncu..gelirse buyuk ihtimal tek santrafor oynariz ki bence dogrusu da bu..bu sisteme iki santrafor fazla..zorlu avrupa maclarinda linderoth-jensen-ayhan gibi bi orta saha mukemmel olur dogrusu

16. Default

+1 olarak Bouzid'i alacağımıza , Jensen'i alsaydık keşke..

17. Default

jensenı alırsak uefada hıc oynayamıcak.cünku werderle on elemede oynadı malesef

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

iyide jensenin mevkisine linderoth u neden aldık o zaman??

salgado bekliyoruzzz seniiii GS'ye

19. Default

FC SEVILLE, Chevanton will remain

Posted 01.09 06.44 by Marco Gori

Ernesto Chevanton's transfer to Benfica has finally failed. The player will finally remain at Seville but without any chances to play, as his extre E.U. place has been taken by former PSV Arouna Koné

Chevanton'un Benfica transferi de yatmış . Sevilla'da kalmasının bir mantığı yok , yerine Kone oynadıktan , kadroya giremedikten sonra .

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by muytti View Post
    Nerden biliyorsun?Ayrıca Emrah,şu forumlar arası yazı taşıma alışkanlığınıda bırakırsan iyi olur.
    DHa muhabiri söyledi anladın.....

Jensen kallinin istedigi cok yönlü adam...Gorüsme varmıs ve pazarlık sürüyormus....

gerek yok ki Jensen'e..

bencede gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Jensen cok yönlü..

Size göre gerek yok ama kalli biliyorsunuzki defansı iyi olan cok yönlü adam istiyorum demişdi....Yani kallinin istegine göre oluyor..

Galiba cogu kişi kendini 2.forvete kaptırdı bu yüzden bunlara gereksiz diyorlar....

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Bouzid hepten boşa aldık onun yerine sağ kanat alınablirdi

Her görüşülen oyuncuyu bize savunmak zorunda değilsin değil mi?

Bence gereksiz.. Sağ bek oynadığını da hiiç görmedim.

bouzid hem sağ bek hem stoper deil mi?
    o zaman ne gerek war jensen e?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ertugrul bu oyuncu bizim gereksiz dememizle olmuyor zaten..Sonucta kalli defansı iyi olan cok yönlü adam istiyorum dedi isteyen kalli gerisine o karar versin..

Galiba herkez kendini 2.forvete kaptırmıs ama iyice düsündüm 2.forvet gelirse hakan ve karan yıkılır..Serkan hiç oynayamaz falan filan..

Sag bek kesin lazım çünkü yedek sag bek yok.

evet Kalli istiyorsa almak zorundalar ( Alınabilecek durumda ise)
    Bir de birşey merak ediyorum bu takımların uefa listelerine nerden bakabiliriz?

29. Default

ya beyler bırakın su sag kanat meselesini.gonderdıgım mesajı okumadınız galıba.benficada cekılmıs aradan chevanton için.bunu ıyı degerlendırıp almak lazım aartık bu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

İnancım sükse yapıp SALGADO'yu ASLAN yapacağımız yönünde.

Mesaj Yetkileri