Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Okan Koç özel izinle AnakaraGücü'nde

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by francesco10
    haa bide bu a.gücüne kiralık gitme olayı bana yabancı gelmio,bu insan daha önce de konya ve a.gücüne kiralık olarak verilmiş ve hocalarıyla kavga ederek takımdan kovulmuştu, bi insanın önce top oynayabilmesi için futbolcu deil aklı başında bi insan olması gerekir
    Anakargucu'ne kiralik gitmedi. Bonservis ile beraber satildi. Okan da 1 senesi opsiyonlu 1.5 senelik kontrat imzalamis. Yani sezon sonunda daha buyuk bir kulup ilgi gosterirse transfer olabilir.

ztn bi faydası olsn die verilmedi o takımlara kiralık olarak, anadolu klüplerinde tekrar kendine gelemeyen bi futbolcu sence nası büyük takımlardaki o baskıyı kaldırabilir

ben yine kiralık olarak verildiğini sanmıştm çünkü bi konuşmasında seneye ancak yönetim giderse gelirm demiş , bonservisini eline vermişler sevindm
    1,5 senelik kontrat imzalamış ama emin olun ki sezon sonu a.gücünden ayrılır

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

önce kiralık anlaşmışlardı sonra bonservisi ile sattılar o zaman...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Quote Originally Posted by francesco10
    sen okan koç un ne mal olduğunu ve beşiktaştan neden gönderildiğinden habersiz sin galibaa, bırak okan koç un gs da başarılı olmasını onun a.gücünde bile başarılı olmasını istemem keşke futbol hayatını bitirselerdi
    bjk okan ı kazanmak için çok savaştı ama bu insan kazandığı şöhretle alemm yaptı alemm,antreman a gelmedi, sahada dripling atçağına saçını düzeltip durdu keşkee gs kalsaydı da sizde onun nekadar aciz bi adam olduğunu anlasaydınız
    ve o yönetimin kendisine olan güvensizliği deil 2. bir ayhan olayını yaşamamk içindir, okan koç bjk ye ilk geldiğinde yok çocukken bjk liydm yok kapalıdan maç izlerdm demişti sonraa noldu gs ye gitti ben ztn ilk gs ye gelecektm şimdi nasip olduu dioo. bakk sen hele şu genç yıldıza

bana göre yönetim burda okan ın gs ye gitmesini engelleyerk doğru yapmıştı ama a.gücüne vermemeliydi, geçen sene gibi paf a yollmalıydı
    haa bide bu a.gücüne kiralık gitme olayı bana yabancı gelmio,bu insan daha önce de konya ve a.gücüne kiralık olarak verilmiş ve hocalarıyla kavga ederek takımdan kovulmuştu, bi insanın önce top oynayabilmesi için futbolcu deil aklı başında bi insan olması gerekir
    Okan Koç'un GSye transferine karşıyım, karaktersiz bir adam olduğuna katılıyorum ancak mesele bu değil BJKnin tavrı. Ne olursa olsun GS BJKnin serbest bıraktığı bir oyuncuyu almak istemiş BJKde haksız yere buna karşı çıkmış. Daha önceki transfer dönemlerinde GS sırf BJK başkanı rica etti diye her konuda anlaştığı hatta önanlaşma imzalattığı oyunculardan vazgeçmiş,BJK ise serbest bıraktığı oyuncunun GSye transferine sırf "bizde tutturamadı ya GSde tutturursa ne deriz taraftara" korkusuyla engelliyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, kiralık gönderdiği oyuncuların sözleşmelerine bile Beşiktaş karşılaşmalarında oynayamaz maddesi ekliyor, nedir bu durum anlayamıyorum.

Hiç bir oyuncuyu rakibimize kaptırmayalım, rakiplerimiz oyuncu transfer edemesin mantığı yüzünden Beşiktaş takımında kadro kalitesi zayıfladı.Takım ruhu kalmadı..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

O bir gelenek be Cengiz, baksana menejerlik oyunlarında bile var, kiralık anlaşma maddelerinden biri de oyuncu eski takımına karşı oynayabilir-oynayamaz.. (Yoksa sadece Türkçe versiyonda mı var )

İkinci paragrafa da bir ekleme yapayım; biraz rakibe kaptırmayalım, biraz da nerde bedava adam var onu alalım (Ama boş bir yabancı bulursak 5 milyon dolar - avro civarı bayılalım) mantığı yüzünden Beşiktaş'ın kadrosu hangi onbiri yanyana getirsen adam olmaz bir hale geldi..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Quote Originally Posted by ABOOO
    Beşiktaş, kiralık gönderdiği oyuncuların sözleşmelerine bile Beşiktaş karşılaşmalarında oynayamaz maddesi ekliyor, nedir bu durum anlayamıyorum.

Hiç bir oyuncuyu rakibimize kaptırmayalım, rakiplerimiz oyuncu transfer edemesin mantığı yüzünden Beşiktaş takımında kadro kalitesi zayıfladı.Takım ruhu kalmadı..
    Geçen sezon Diouf liverpooldan Boltana kiralık gittiğinde sözleşmesinde Liverpool'a karşı oynayamaz maddesi vardı. İngiltere'de yapılan çoğu kiralık sözleşmede aynı madde var. Bu maddeyi koymalarının sebebini "eğer oyuncu bonservisini elinde bulunduran takıma karşı kötü bir futbol ortaya koyarsa gerek kulüpler gerekse kiralık giden oyuncu şaibe altında kalmasın" olarak açıklıyorlar. Bizim kulüplerde -ki 3 büyük takımda uyguladı bu kuralı geçtiğimiz sezonlarda- bu kuralı koymalarının sebebi bu mu o tartışılır tabi...

Quote Originally Posted by cgdsshn
    Okan Koç'un GSye transferine karşıyım, karaktersiz bir adam olduğuna katılıyorum ancak mesele bu değil BJKnin tavrı. Ne olursa olsun GS BJKnin serbest bıraktığı bir oyuncuyu almak istemiş BJKde haksız yere buna karşı çıkmış. Daha önceki transfer dönemlerinde GS sırf BJK başkanı rica etti diye her konuda anlaştığı hatta önanlaşma imzalattığı oyunculardan vazgeçmiş,BJK ise serbest bıraktığı oyuncunun GSye transferine sırf "bizde tutturamadı ya GSde tutturursa ne deriz taraftara" korkusuyla engelliyor.
    ewt aynen dediğin gibi, bu yönetim en belirgin saçmalamalarından biridir, ve son derece ezik bi davranıştr.
    ama yönetim birazda okan ın transfer olduktan sonra yaptığı açıklamaları yediremedi ve daha önce dedğim gibi 2. bi ahyan olayından korktu
    ayrıca bu ligde diğer takımlara kiralanan oyuncularn bjk ye karşı oynamama kuralı başta yadırganabilir ama elde bi imkan warsa bunu kullanmak hakkıdır ama bence buna gerek yok, bariz kendi acizliklerini açığa vuruyolar
    son olarkta bjk nin tekrar takım olabilmesi için başta yönetimin gitmesi lasım ki artk şu kim boştaysa alalım mantığından kurtulalım, sonra teknik direktör istikrarı yakalanmalı,( bundan sonra yönetime kim seçilirse seçilsn işalla tigana gönderilmez) bundan sonra ki umudumsa işalla paf ağırlıklı bi kadroyla oynarz da şuanda milyon dolarları cebe indiren futbolcu müsfetteleri taraftarn ne istediğini anlarlar, geçtk artk galibiyet almalarını biz sahada mücadele istiorz

Okan Koç kalitesi tartışılmaz. Yalnız bu kalite Beşiktaşa gelmeden önce ki kalitesinden bahsediyorum.. Beşiktaş'ta bir şey gösteremedi ama Galatasaray'da eğer oynasaydı bence hak ettiği yeri bulursa.. Genç ve herşeye yeniden başlayabilecek yapısı var.. Anlamadığım bize niye çıkmadı o izin.. Neyse karıştırmaya gerek yok..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO
    Bu kural cok fazla da garip degil. Bazi liglerde (Brezilya ve Romanya aklima gelenler) bu kural federasyon tarafindan konuluyor. Ingiltere'de iki yil onceye kadar 1. lig takimlari birbirlerine kiralik oyuncu veremiyorlardi ve yapilan kontratlarda bu gayet normal bir ek olarak kullanilir. Ayrica, Ispanya'da bir oyuncu bir sezon icinde birden fazla Ispanyol takiminda oynayamiyor. Yani iki Ispanyol takimi arasinda ne sezon ici kiralik ne de sezon ici transfer mumkun.

Bu tip kurallarin nedeni ozellikle sike yapma ihtimalini azaltmak. Sonucta kiralik oyuncu iki takim ile kontratli olup, kiralik olarak yollayan takima bazi bagliliklari olabilir. Iki takim arasinda oynanan ve kiralik giden bir defans oyuncusunun kotu performans gosterip gollere neden olmasi, forvet oyuncusunun gol ustune gol kacirip takimin yenilgisini engelleyememesi veya orta saha oyuncusunun isteksiz oynamasi hem bu oyunculari hem de iki kulubu yipratacak hatta oyuncunun bilerek bu hatalari yaptigi fikirleri ortaya atilabilecektir. Her ne kadar iyimser dusunup oyuncular bunu yapmaz desek de bu ihtimal goz onunde bulundurulmalidir.

Adam için en hayırlısı neyse o olsun.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri