1 ile 30 arası toplam 230 sonuç

Konu: Football Manager 2008 - Yorumlar

Hybrid View

ya ben bikaç şey sorucam
    1)oyun internettetn mi satın alınacak yoksa oyun satan yerlerde de satın alınabişlecek mi?
    2)bu oyunda takım ismini kendimiz mi vericez yoksa eski barcelona galatsaray olucak mı?
    3oyuncular eskisi gibi mi olucak yani ronaldinho ronaldo olucak mı yoksa isimler değişik isimler mi olcak?
    4)yoksa eski fm 2007-06-05 gibi mi olucak

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by djbureak View Post
    ya ben bikaç şey sorucam
    1)oyun internettetn mi satın alınacak yoksa oyun satan yerlerde de satın alınabişlecek mi?
    2)bu oyunda takım ismini kendimiz mi vericez yoksa eski barcelona galatsaray olucak mı?
    3oyuncular eskisi gibi mi olucak yani ronaldinho ronaldo olucak mı yoksa isimler değişik isimler mi olcak?
    4)yoksa eski fm 2007-06-05 gibi mi olucak
    Senin bahsettiğin oyun FM Live.FM Live'de oyuncuların isimleri falan hepsi gerçek dışı olacak.Ama FM 2008 diyorsan onda herşey eskisi gibi yani gerçeğe uygun...

Default fm 08 hakkinda sevindirici haber

beyler herkese selamlar oncelikle sunu soylemeliyim ki bizim ulkede herkes birseyleri yanlis anliyor burada ve butun fm sitelerinde oyun aralikta cikacak diyo aslinda adamlar surpriz olsun diye yani sigames sega noel den once dedi aralik diye bir ibare ben gormedim ama bizimkiler hemen aralik yok oyle bisey fm en gec 26 ekimde piyasada olacak gecen yil oldugu gibi bunu da cok arastirarak oyun satan online sitelerden ogrendim oyunun aksilik olmassa ekim de onlarin elinde olacagini seganin kendilerine boyle ilettigini solediler ve ben avrupada syasayan ingilterre ve almanya da yasayan akrabalarimizin cocuklarina sordum bi sorun arastirin dedim onlarda burada ekim basin da gelir diyolar mis yani oyunun cikis tarihine bakipta araliuk sanmayin oyun ekim sonu yada en en gec kasim da cikar aralikta cikan oyun olmaz menager olarak cunku gec olur mantikli olursak bu sene ligler zaten erken bitecek eeee devre arasinda cikacak oyunmu olur
    biraz uzun oldu ama kuysura bakmayin hersey fm icin bilgilendirmek istedim iiiiiii aksamlar

Mesaj Yetkileri