Sayfa 80 / 134 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
2,371 ile 2,400 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

1. Default

imzalanmasi da cok zor bu saatten sonra...zaten adnan sezgin yeni alacagimiz oyuncu avrupada oynayamayacak demisti

2. Default

bu arada ömer aysanıda alamadık herhalde bı haber yok.barı onu alsaydık uefa ıcın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    imzalanmasi da cok zor bu saatten sonra...zaten adnan sezgin yeni alacagimiz oyuncu avrupada oynayamayacak demisti
    Bu demektir ki 3 Eylül'e kadar zaman var transfer için..

4. Default

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Bu demektir ki 3 Eylül'e kadar zaman var transfer için..
    evet onun icin 3 eylul e kadar kaliteli transfer umudumu koruyacagim insallah olur...

5. Default

bu arada nonda yarınkı maçın kadrosuna alınmış

6. Default

Quote Originally Posted by lincoln1979 View Post
    bu arada nonda yarınkı maçın kadrosuna alınmış
    oo iyi iyi soyle alici gozuyle bi izleriz...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

biraz önce tv8 ciddi bir transfer atagı olarak daniel jensen'i verdi (werder bremen)

8. Default

ya bence jensen haberı yalan.cunku transfer ihtimalı olsa adam bugun neden oynasınkı lıg maçında

9. Default

65. dk da çıkmış ama

10. Default

ya sunun surasında 3 saattan az bır vakıt kaldı hala haber yok ya

Arkadaşlar transfer beklemeyin uefa için

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kalli ; ''Lig de bizim için çok önemli, onun için Jensen'i mutlaka istiyorum'' demiş...

Fox Tv
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

UEFA'yı geçin Sper Lig için en son transfer ne zaman....????

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Transferi kapattık.Artık beklemeyin..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

TSL için son gün 3 Eylül
    Fox'a da güvenmeın

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Thumbs up

Bence birisi gelecek o da Salgadoooo

FOX mu?

Mehmet Topuz'u Fenerbahçe'ye getirmişlerdi bir ara flaş transfer diye

18. Default

3 eylul e kadar bir transfer yapilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bence Pazartesiye kadar bir oyuncu daha gelecek ayrıca uefa listesi verildi ama illa oyuncunu listeye verılmesı için türkiyeye gelmesi gerekmez imza baska yerde sonra gelir ama bu az ihtimal

Bugün Gs tv de idmanı izledim nonda baya iyi tek paslar falanatıyor hariketler yapıyor ayrıca birde yakın mesafeden zor pozsiyonda asırtmalık gol attı...Yarın oynayabilir..

20. Default

omer aysanıda alamadık.barı onu uefada oynatabılseydık.bence bu kadro pek fazla iyi deıl uefa ıcın.ama gruplardan cıktıktan sonra ara transfer var.orda oyuncu alırız herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ocakta uefa listeleri birkez daha veriliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by lincoln1979 View Post
    omer aysanıda alamadık.barı onu uefada oynatabılseydık.bence bu kadro pek fazla iyi deıl uefa ıcın.ama gruplardan cıktıktan sonra ara transfer var.orda oyuncu alırız herhalde
    alıp almadıgımız daha belli degil belki aldık oyuncu avrupada imzayı attı sonra listeye verdik illa türkiyeye gelmesi gerekmiyor ama bu zor ihtimal..

Liste için son 45 dk

Bence son gün bir adam gelicek

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Salgado diyorum ve inşallah diyorum.....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ocakta uefa listeleri birkez daha veriliyor..
    Ama sene başında verilen listeler aynen geçerli ocakta listeler sıfırlanmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

alınacak adam çok yararlı biri olmayacaksa bu işi ocağa bırakmak daha iyi olabilir..ama Türk alınacaksa Ömer Aysan iyi bir alternatif olabilir..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ama sene başında verilen listeler aynen geçerli ocakta listeler sıfırlanmıyor
    evet ama ekleme yapılabiliyor diye biliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Transferi kapattık bence.Feldkamp, devre arasına kadar takımı değerlendirecek ve ona göre devre arasında bir transfer yapılacak diye düşünüyorum..

Stoper veya Kaleci transferi bekliyorum diyebilirim..

arkadaslar su anda ilgilendigimiz tek adam Daniel Jensen ise ben futbolcunun fiyatı ve onumuzde daha 3 gun oldugunu goz onunde bulundurarak transfere bitti gozuyle bakarim tabi kesinlikle dogruysa ilgilendigimiz..bundan sonrasini dusunecek olursak orta sahamiza Jensen de dahil olursa sanirim devre arasi Carrusca yollanip yerine bir sag bek alinir cunku orta sahada 4 tane yabanci hakki kullanmis oluyoruz ki elimizde zaten arda,hasan,ayhan ve baris gibi bu takimda direk oynayabilcek orta saha oyunculari mevcut..belki de bi mucize olur son saniyede UEFA'da da oynatabilcegimiz kaliteli bi yabanci gelir

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by yalcintheft View Post
    arkadaslar su anda ilgilendigimiz tek adam Daniel Jensen ise ben futbolcunun fiyatı ve onumuzde daha 3 gun oldugunu goz onunde bulundurarak transfere bitti gozuyle bakarim tabi kesinlikle dogruysa ilgilendigimiz..bundan sonrasini dusunecek olursak orta sahamiza Jensen de dahil olursa sanirim devre arasi Carrusca yollanip yerine bir sag bek alinir cunku orta sahada 4 tane yabanci hakki kullanmis oluyoruz ki elimizde zaten arda,hasan,ayhan ve baris gibi bu takimda direk oynayabilcek orta saha oyunculari mevcut..belki de bi mucize olur son saniyede UEFA'da da oynatabilcegimiz kaliteli bi yabanci gelir
    "Kesin gözü" ile bakınca transferi göremiyoruz nedense ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Transferi kapattık bence.Feldkamp, devre arasına kadar takımı değerlendirecek ve ona göre devre arasında bir transfer yapılacak diye düşünüyorum..

katılıyorum..ama stoper transfer edilecekse neden Bouzid alındı ? işte bunu pek anlayabilmiş degilim..madem oynamayacaktı alınmayadabilirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post

Bence de artık transfer olmayacak, Salgado'nun ise gelmesini istemiyorum zaten, Orkun performansı ile tatmin etmiyor ama oynayarak acılacak kanımca Aykut'a da şans verilmeli, bu iki kaleci bizi ligde götürür ama Uefa için korkutuyor, fakat sezon ortasında kaleci alınması gibi birşey yapılmamalı (çok gerek duyulmuyorsa tabii) ,çünkü sezon ortası gelen kalecinin uyum sorunu çok buyuk oluyor, yani sezon ortası kaleye kim gelirse gelsin,kaleye alışmış orkun ya da aykuttan daha iyi performans veremez anca önümüzdeki sene için güven verir öyle birşey olursa...
    Mesela bu örnek tam karşılamaz ama sezon başında gelen Runje ilk yarı yuhalanırken, sezonun ikinci yarısında neredeyse Süper Lig'in en iyi kaleci performansına erişiyordu, bu adamın sezon başında geldigini düşünürsek, sezon ortası bize gelicek kalecinin çok bir faydası olmaz.

Mesaj Yetkileri