imzalanmasi da cok zor bu saatten sonra...zaten adnan sezgin yeni alacagimiz oyuncu avrupada oynayamayacak demisti
imzalanmasi da cok zor bu saatten sonra...zaten adnan sezgin yeni alacagimiz oyuncu avrupada oynayamayacak demisti
bu arada ömer aysanıda alamadık herhalde bı haber yok.barı onu alsaydık uefa ıcın
bu arada nonda yarınkı maçın kadrosuna alınmış
biraz önce tv8 ciddi bir transfer atagı olarak daniel jensen'i verdi (werder bremen)
ya bence jensen haberı yalan.cunku transfer ihtimalı olsa adam bugun neden oynasınkı lıg maçında
65. dk da çıkmış ama![]()
ya sunun surasında 3 saattan az bır vakıt kaldı hala haber yok ya
Arkadaşlar transfer beklemeyin uefa için![]()
Kalli ; ''Lig de bizim için çok önemli, onun için Jensen'i mutlaka istiyorum'' demiş...
Fox Tv
(/s)
UEFA'yı geçin Sper Lig için en son transfer ne zaman....????
Transferi kapattık.Artık beklemeyin..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
TSL için son gün 3 Eylül
Fox'a da güvenmeın![]()
Bence birisi gelecek o da Salgadoooo
FOX mu?
Mehmet Topuz'u Fenerbahçe'ye getirmişlerdi bir ara flaş transfer diye![]()
3 eylul e kadar bir transfer yapilir...
Bence Pazartesiye kadar bir oyuncu daha gelecek ayrıca uefa listesi verildi ama illa oyuncunu listeye verılmesı için türkiyeye gelmesi gerekmez imza baska yerde sonra gelir ama bu az ihtimal
Bugün Gs tv de idmanı izledim nonda baya iyi tek paslar falanatıyor hariketler yapıyor ayrıca birde yakın mesafeden zor pozsiyonda asırtmalık gol attı...Yarın oynayabilir..
omer aysanıda alamadık.barı onu uefada oynatabılseydık.bence bu kadro pek fazla iyi deıl uefa ıcın.ama gruplardan cıktıktan sonra ara transfer var.orda oyuncu alırız herhalde
ocakta uefa listeleri birkez daha veriliyor..
Salgado diyorum ve inşallah diyorum.....
Transferi kapattık bence.Feldkamp, devre arasına kadar takımı değerlendirecek ve ona göre devre arasında bir transfer yapılacak diye düşünüyorum..
Stoper veya Kaleci transferi bekliyorum diyebilirim..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
arkadaslar su anda ilgilendigimiz tek adam Daniel Jensen ise ben futbolcunun fiyatı ve onumuzde daha 3 gun oldugunu goz onunde bulundurarak transfere bitti gozuyle bakarim tabi kesinlikle dogruysa ilgilendigimiz..bundan sonrasini dusunecek olursak orta sahamiza Jensen de dahil olursa sanirim devre arasi Carrusca yollanip yerine bir sag bek alinir cunku orta sahada 4 tane yabanci hakki kullanmis oluyoruz ki elimizde zaten arda,hasan,ayhan ve baris gibi bu takimda direk oynayabilcek orta saha oyunculari mevcut..belki de bi mucize olur son saniyede UEFA'da da oynatabilcegimiz kaliteli bi yabanci gelir![]()
Bence de artık transfer olmayacak, Salgado'nun ise gelmesini istemiyorum zaten, Orkun performansı ile tatmin etmiyor ama oynayarak acılacak kanımca Aykut'a da şans verilmeli, bu iki kaleci bizi ligde götürür ama Uefa için korkutuyor, fakat sezon ortasında kaleci alınması gibi birşey yapılmamalı (çok gerek duyulmuyorsa tabii) ,çünkü sezon ortası gelen kalecinin uyum sorunu çok buyuk oluyor, yani sezon ortası kaleye kim gelirse gelsin,kaleye alışmış orkun ya da aykuttan daha iyi performans veremez anca önümüzdeki sene için güven verir öyle birşey olursa...
Mesela bu örnek tam karşılamaz ama sezon başında gelen Runje ilk yarı yuhalanırken, sezonun ikinci yarısında neredeyse Süper Lig'in en iyi kaleci performansına erişiyordu, bu adamın sezon başında geldigini düşünürsek, sezon ortası bize gelicek kalecinin çok bir faydası olmaz.