tam ben yazcaktım burak sen yazmıssın.bence anlkaraya vermeyelım.kverceksek kıralık verelım.eger bonservısle verceksek cok yanlıs olur
tam ben yazcaktım burak sen yazmıssın.bence anlkaraya vermeyelım.kverceksek kıralık verelım.eger bonservısle verceksek cok yanlıs olur
Aynen bende böyle düşünüyorum, Ümit Karan'da gitmişti kiralık olarak döndüğünde iyi performans göstermişti.. Necati'de Türkiye içinden bir kulübe satılmamalı, kiralık olarak gitmesi en mantıklısı..
---------------------------------------
Bir de Nilmar var
Corinthianslı Nilmar Honorato da Silva 1984 doğumlu. 23 yaşında, arayıp da bulunamayacak bir oyuncu, gol makinesi ve topu iyi kullanan isim… 2002-2004 yılları arasında Internacional forması giyen Nilmar 42 karşılaşmada 16 gol atan bir oyuncu. 2004 yılında Fransa Şampiyonu Lyon'a transfer oldu. Fransa’da ilk maçında Rennes’e iki gol attı. Lyon'da Fred, Sylvain Wiltord, Milan Baros, ve Govou gibi isimlerin arkasında kalınca 2005 yılında Corinthians'a gitti. Brezilya ekibinde 55 maçta 31 gol atarak yeniden birçok kulübün dikkatini çekti. Nilmar, Corinthians'la olan bonservis sorununu 21 Ağustos'ta çözdü ve Brezilya mahkemelerinin kararıyla serbest kaldı. Brezilyalı futbolcu 2005, 2006 ve 2007 yıllarında Brezilya Ligi'nin 'all-star' takımlarına da seçilme başarısı göstermişti.
Bu futbolcu şimdi serbest, Adnan Sezgin’in de ilgilendiğini biliyorum. Türkiye’ye gelmeyi kabul ederse mükemmel olur…
Osman Tanburacı'nın yazısından alıntıdır..
Napoli'ye sakatlığı yüzünden gidemediğini biliyorum ama, iyileştiği zaman çok faydalı olur.. Alırsak geleceğe yatırım yapmış oluruz..