Sayfa 82 / 134 İlkİlk ... 3272808182838492132 ... SonSon
2,431 ile 2,460 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

oyuncuların alt yapıdan gelmesi gerekmiyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

20 yaşında olursa belki altyapı sayarlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ADu'yu alacaktık varya offf Benfica'ya gitti ama adam bu arada gelen giden var mı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Necati Ankara yolcusu

Ankaraspor, Galatasarayımız'ın gözden çıkardığı golcü futbolcu Necati Ateş ile anlaşmaya vardı. Teknik direktör Feldkamp'ın göreve gelmesinde kadroda düşünmediği ve kendisine takım bulması istenen yıldız oyuncu Ankaraspor ile anlaştı. Başkent ekibi Galatasaray ile Necati'nin bonservisini almak için pazarlık yaparken, anlaşma sağlanamaması halinde milli futbolcuyu bir yıllığına kiralamayı palanlıyor.

Kaynak: DHA

5. Default

tam ben yazcaktım burak sen yazmıssın.bence anlkaraya vermeyelım.kverceksek kıralık verelım.eger bonservısle verceksek cok yanlıs olur

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Necati Ateş, Ankaraspor ile anlaştı

Ankaraspor, Galatasaray'ın gözden çıkardığı golcü futbolcu Necati Ateş ile anlaşmaya vardı.
    Teknik direktör Feldkamp'ın göreve gelmesinde kadroda düşünmediği ve kendisine takım bulması istenen yıldız oyuncu Ankaraspor ile anlaştı.
    Başkent ekibi Galatasaray ile Necati'nin bonservisini almak için pazarlık yaparken, anlaşma sağlanamaması halinde milli futbolcuyu bir yıllığına kiralamayı planlıyor.

02.09.2007
    Kaynak : DHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yurtdışına gitseydi daha iyi olabilirdi Necati açısından, Ankaraspor'da başarılar..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by lincoln1979 View Post
    tam ben yazcaktım burak sen yazmıssın.bence anlkaraya vermeyelım.kverceksek kıralık verelım.eger bonservısle verceksek cok yanlıs olur

Aynen bende böyle düşünüyorum, Ümit Karan'da gitmişti kiralık olarak döndüğünde iyi performans göstermişti.. Necati'de Türkiye içinden bir kulübe satılmamalı, kiralık olarak gitmesi en mantıklısı..

---------------------------------------

Bir de Nilmar var
    Corinthianslı Nilmar Honorato da Silva 1984 doğumlu. 23 yaşında, arayıp da bulunamayacak bir oyuncu, gol makinesi ve topu iyi kullanan isim… 2002-2004 yılları arasında Internacional forması giyen Nilmar 42 karşılaşmada 16 gol atan bir oyuncu. 2004 yılında Fransa Şampiyonu Lyon'a transfer oldu. Fransa’da ilk maçında Rennes’e iki gol attı. Lyon'da Fred, Sylvain Wiltord, Milan Baros, ve Govou gibi isimlerin arkasında kalınca 2005 yılında Corinthians'a gitti. Brezilya ekibinde 55 maçta 31 gol atarak yeniden birçok kulübün dikkatini çekti. Nilmar, Corinthians'la olan bonservis sorununu 21 Ağustos'ta çözdü ve Brezilya mahkemelerinin kararıyla serbest kaldı. Brezilyalı futbolcu 2005, 2006 ve 2007 yıllarında Brezilya Ligi'nin 'all-star' takımlarına da seçilme başarısı göstermişti.
    Bu futbolcu şimdi serbest, Adnan Sezgin’in de ilgilendiğini biliyorum. Türkiye’ye gelmeyi kabul ederse mükemmel olur…

Osman Tanburacı'nın yazısından alıntıdır..

Napoli'ye sakatlığı yüzünden gidemediğini biliyorum ama, iyileştiği zaman çok faydalı olur.. Alırsak geleceğe yatırım yapmış oluruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence Nilmar gelse harika bir transfer olur çünkü Brezilya'nın gelecek vaat eden oyuncularından biri. Ama GS'nin bir forvet daha alması çok gereksiz bence, Ümit Karan, Hakan Şükür var sonuçta.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Hakan Artik Oynamaz

11. Default

Necati de gitmiş oldu. Bakalım kiralık mı olacak; yoksa bonservisle mi; yoksa takas mı var?
    Bu gece transfer olayımız %100 sonuçlanacak arkadaşlar. Maç sonunu bekleyin. Bu gece bütün dertler son bulacak; rahat bir uyku çekilecek...

ayrıca nılmar dıyen arkadaslara soyluyorum.ya o adam napolıye gıtcektı saglık kontrolunden gecemedı.biz niye alalım ya sakat adamı.alırsak 4-5 ay yok.ne yapalım sakat adamı

bence necati kiralık gidecek. çünkü ankarasporun necatinin bonservisini ödeyebileceğini sanmıyorum. nilmara gelince acaba ronaldinhonun chelseayle yaptığı gibi ön anlaşma anlaşma yapılabilirmi. mesela ara transfer de alsak. böyle bişey mümkünmü?

13. Default

olabilir ronaldınhoya yaptı chelsede.bizdekı baskan bunu akıl edermı orasını bılemem tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ayrıca nılmar dıyen arkadaslara soyluyorum.ya o adam napolıye gıtcektı saglık kontrolunden gecemedı.biz niye alalım ya sakat adamı.alırsak 4-5 ay yok.ne yapalım sakat adamı
    Geleceğe yatırım yapıyorsun, ilk etapta faydalanmasak bile sonuçta en kötü ihtimal önümüzdeki sene yararlanacağız.. Bonservis bedeli de yok, ayrıca sakat adam alınmaz diye bir kural mı var, sonuçta iyileşecek.. ManU Van Nistelrooy'u sakat olarak almıştı yanılmıyorsam..

--------------------------

Galatasaray'ın gözden çıkardığı Necati Ateş'in Ankaraspor ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.

Başkent kulübünün, golcü oyuncunun bonservisini almak için pazarlık yaptığı iddia edilirken, MARATON.COM.TR'nin ulaştığı Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, kendilerine henüz böyle bir teklifin gelmediğini belirterek, "Böyle bir şey yok ancak Necati eğer anlaşırsa biz de Galatasaray Kulübü olarak gereken kolaylığı gösteririz" dedi.

Necati Ateş, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından kadroda düşünülmediği için satış listesine konulmuştu.

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER / Bora EĞRİÇAYIR

Nesil
    2007
    Yer
    34

Nilmar gelirse hata eder
    Onun yeri Madrid Barca gibi büyük kulüpler
    En azından Valenciayı hak ediyor
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

16. Default

nilmar dan hayir beklemeyin bosuna o tarz sakatliklar her zaman nukseder...zaten nilmar da hayir olsaydi napoli ile adi bile anilmazdi

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    Nilmar gelirse hata eder
    Onun yeri Madrid Barca gibi büyük kulüpler
    En azından Valenciayı hak ediyor
    Eee bu saydığın kulüplerin varlığından haberi yok mu sence Nilmar'ın ?

18. Default

arkadaslar necatıyı 1 yıllıgına kıralamısız.bu ıyı oldu.seneye daha ıyı olur.belkı ama az ıhtımal devre arasında alabılırız.

bu arada 1 yıllıgına kıralandıgı haberın kaynagı: http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=401813

19. Default

1 yıllığına kiralandı filan denmiyor orada.

20. Default

tamam denmıyor ama bonservısıyle anlasılmazsa 1 yıllıgına denıyor.bizde bonservısı vermeyecegımıze gore 1 yıllık olcak

hadi ya gitti mi neco keşke almanya ya gitseydi üzldüm şimdi

22. Default

aslında necatiyi verıyoz ya barı ordanda artık takaslamı olur paraylamı olur bılemem ama özer hurmacıyı alsak tam süper olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "Transfer bitmez"

Galatasarayımız'ın Başkan Yardımcısı Adnan Polat, İzmir'in Aliağa ilçesinde, ''Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği''nin açılış törenine katıldı. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstüner ile Aliağa'ya gelen Adnan Polat, dernek binasının önünde, Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya ile çok sayıda taraftarca tezahüratlarla karşılandı.

Derneğin önünde bir konuşma yapan Adnan Polat, ''Türkiye çapında açılan bu derneklerimizin amacı, büyük rekabet içinde olduğumuz rakiplerimizle dostluk, kardeşlik içinde bu yarışı en güzel şekilde sürdürebilmektir'' dedi.

Çok güçlü ve genç bir takım kurduklarını, Hakan Şükür dahil kendi ülkelerinde milli takım kaptanlığı yapmış 4 oyuncuyu renklerine bağladıklarını ifade eden Polat ''Transferlerimizi büyük oranda tamamladık, ama hep söylediğim bir söz var, hayat biter, transfer bitmez'' diye konuştu. Polat, konuşmanın ardından dernek lokalinin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: DHA

O anKara da oynucam demişti 1-2 sene daha

Transfer Bitmez!..

Bütün yöneticiler aynı şeyi söylüyor yahu

25. Default

Hakan Şükür dahil kendi ülkelerinde milli takım kaptanlığı yapmış 4 oyuncuyu renklerine bağladıklarını ifade eden Polat

Yaw 4. kim Linderoth,Hakan,Song 4. kişiyi bir türlü bulamadım.transferdenmı bahsettı acaba

Nonda olabilirmi:A

olamaz milli takımda 3 maça çıkmış o

28. Default

halla halla kım o zaman bu adam.belkı yenı transfer edılcek bırısını soylemıs olmasın.hanı ıpucu verme anlamında

Jensen danimarka da kaptan mı acaba:S

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Ankaraspor ile anlaşmadım"

Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, Ankaraspor ile anlaşmadığını söyledi. Ankaraspor ile görüştüğü yönünde haberler üzerine AA muhabirine açıklama yapan Necati, ''Ankaraspor ile anlaştığım şeklindeki haberler doğru değil'' diye konuştu.
    Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise ''Necati herhalde Ankaraspor ile görüşmüş, eğer anlaşırsa biz de gerekeni yaparız'' ifadelerini kullandı.

02.09.2007
    Kaynak : AA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri