1 ile 30 arası toplam 282 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | G.Birliği OFTAŞ-Fenerbahçe

Hybrid View

Fenerbahce`nin tek pozisyonu yoktu,45te Alex buldu atti.O gole kadarda Oftas daha iyi oynuyor,mac fenerbahce yari sahasinda oynaniyordu.Hele o direkten dönen top tam komedi,sagdakine biraksa bos kaleye yuvarlayacak topu

Neyse,Oftas böyle oynamaya devam ederse mutlaka 1 gol bulur.Fenerbahce cok kötü oynuyor cünkü.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Neyse,Oftas böyle oynamaya devam ederse mutlaka 1 gol bulur.Fenerbahce cok kötü oynuyor cünkü.

Mac öncesinde Burak kardesimle bu mac hakkinda konustugumuzda macin 1-1 bitecegini söylemistim.Tahminimde yanilmadigim icin cok sevincliyim

Fenerbahce böyle oynamaya devam ederse kusura bakmayin arkadaslar ama sampiyonluk mucize,avrupada basari beklemeyin Takim dökülüyor.

Ayrica GB oftasin golünü vermeyen hakemede selamlarimi yolluyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Mac öncesinde Burak kardesimle bu mac hakkinda konustugumuzda macin 1-1 bitecegini söylemistim.Tahminimde yanilmadigim icin cok sevincliyim

Fenerbahce böyle oynamaya devam ederse kusura bakmayin arkadaslar ama sampiyonluk mucize,avrupada basari beklemeyin Takim dökülüyor.

Ayrica GB oftasin golünü vermeyen hakemede selamlarimi yolluyorum

Haklısın dökülüyoruz, bütün futbolcularımız '' ne de olsa paramız veriliyor, kazansakta kaybetsekte '' diye düşünüyor..Ruhsuzları topladılar bir araya...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Haklısın dökülüyoruz, bütün futbolcularımız '' ne de olsa paramız veriliyor, kazansakta kaybetsekte '' diye düşünüyor..Ruhsuzları topladılar bir araya...

Birşey daha eklemek istiyorum, demek ki parayla da saadet olmuyormuş. Bunu geçen sene Galatsaray gösterdi
    (/s)

Mesaj Yetkileri