bende geldim yer varmı bakalım önlerde![]()
bende geldim yer varmı bakalım önlerde![]()
beyler tek rakımı içerken yazdığım bu mesjda hiçbiş düşünemiyorum ama maksat msj yazmak olsun değilmiş.Hem hayat mesaj yazmaktan ibaret olduğunu söyleyende kim?Ben tanımıyorum.Tanıyan varsa lütfen 0900 300 30 30 u arasın.Buarada başımdan geçmeyen saçma birşeyde anlatayım.Bugün bi gidiyodum tamammı??Sonra minibüse bindim.Oda ne ne göreyim??Ne gördüğümü tahmin edene hayali gitar vercem![]()
insan gördun![]()
Originally Posted by nekop
İşte bir daha guşluğa yazmayacağım, ben sözümden dönmem diyen Serhat guşluğa mesaj attı ve gördük, anladık nasıl birisi olduğunu.Sen yandın olum artık hep bu mesajını kullanacağım, hani bir daha yazmayacaktın?
dayanamadın de mi?
![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Benim Kopyamı Gördü Kimi GörcekTabi Kafa 10 Milyon Cebinden Çıkartı Çakısını AzraiL Finish Oldu
![]()
Milyonlarca Üyelerin Konuda Yazıyorlar Hepbarebare 10 parmak Adın Üyenle Müşterilerinle En Büyük Sensin TrksPrTl Cafe...
hosegeldin görkem sana yer olmazmii...
gördüğüm şey hiçbişidi.Dedikya başımdan geçmedi diye.Burda içen biz(ben) kafayı bulan siz(siz)![]()
Evet Serhat'ın üç kağıtlarını bilen bilir. Şimdi de yeni mesaj atmamak için eski mesajını editleyip yazıyor. Ama artık attın 1 mesaj ve sözünden döndün
Devamını da getirebilirsin nasılsa tövbeni bozdun...![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ai CAFEnin başlıgına 24 acıgız yazsakmı böylce kuşluktakiler catlar![]()
Cafeciye yan bakanın gözünü çıkarırım haaaaaaaaaaa![]()
yuuuuuuuuuuuuuuh yuuuuaaaaaaaOriginally Posted by nekop
yuuuuuuuuuuh defol git nekop neKOP kop git burdan senin yerin burası değil sen rakip takımıın oyuncususun
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
AAA bi edit dahatamam bi kere yazdın artık normal olarak da yaz
senin ruh durumunu düzeltelim. Hem burdaki keyfi başka yerde bulamazsın...
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
biz hep burdayız.Onlar gider biz Kalırız Biz Buranın Krallarıyız Herkes Rahat Olsun Adamına göre adamız...
Bu gece kanlı geçeceğe benziyo
cafeciler-guşlukçular
bi daha buraya 11den sonra mesaj yazarsam son olsun ben kurallara uyarım hatta 1 saat erkenden başlarım
cafe turksportala baksen içinde 2 kişicik var hah haaah hiç güleceğim yokdu
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kafeciyiz Ezelden, Basarız Guşluğu Zevk ilen![]()
abi seni kaptanlık rütbemi kullanarak yeni başkan ilan ediyorum lake koçum başkanlıgın geciken maaşlar yüzünden iptal ediliştir yeni başkan
senderson
![]()
şuan burda 8 kişi var orda 1 kişi hahaha
şşşt ilişmeyin nekopumayaz kardeşim sen bakma bunlara
![]()
![]()
eyvallah kaptan nekop.Dağtırım ulean burayı.Ben guşluğu karıştırmaya gidiyorum...
yazamazki nekop. Sözde biz özür dilemeden yazmayacaktı. eee ben de özür dilediği hatırlamıyorum. Ama önceki sayfalarda mesajını gördüm. Bundan sonra yazsa da olur yazmasa da![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Cafenin Kralıyım artık ulean!!!
Görkem nedvedmaina senin için şöle böle dedi??Ne diycen![]()
Hoşbulduk o kadar özlendiğimi bilmiyordum.![]()
![]()
hemen arkandayım abi bekle geliyom![]()
demez ya... nedved doğrumu söylüyo senderson??
ben görkeme bişey demedim ben nekopa bişey dedim karıştırma senderson
ben neyi karıştırdımki sherryy nedvedmania ya şöle böle dedi![]()
senderson seni hiç böyle bilmezdim arkadaşları birbirine düşürüyosun küstüm senle konuşma benle PİŞMİŞ KELLE
neyse ben gidiyom interneti başkası alıcak
malum kablolu bye bye
1 gitti kaldı 4 gelin bakem![]()